Kuningasidea!

Kaikille on käynyt varmaan joskus niin, että joku idea kuulostaa teoriassa helvetin toimivalta, mutta käytännössä onkin jotain aivan muuta…

No, eilen sain päähäni, että menen tänään kouluun sauvakävellen! Ensin ajattelin mennä pyörällä, mutta koska en ole tavannut pyörääni sitten viime syksyn (eli se kaipaa ehkä vähän kevätfixausta), ajattelin että voi olla turvallisempaa jättää pyörä kotiin. Saattaa muutama luu katketa vähemmän siinä tohinassa.
Eli ei siinä sitten mitään, aamulla puurot pakettiin ja satuin siinä sitten juuri ennen lähtöä lyömään radion päälle ja napit korville. ”Teille kaikille jotka ette ole vielä menneet ulos ja kuvittelette että siellä on ihanan keväinen ja lämmin sää niin erehdytte, nimittäin mittari näyttää -16.”. Fuckfuckfuck. Pakko kuitenkin lähteä kun olin niin itselleni luvannut.

Eihän siinä hommassa ollut sitten yhtään mitään järkeä!! Olin liikkeellä nastalenkkareilla, joilla interin myyjän mukaan ei tulisi juosta asfaltilla nastojen kulumisen takia ja kaikki jalkakäytävät olivat jo lähes sulat. Sen lisäksi minulla oli myös kävelysauvoisssa piikit, joten eiväthän ne pitäneet yhtään ja olin lähinnä jonkun grönlantilaiset tutkimusmatkailijan näköinen, joka on pikkusen eksynyt reitiltä! Sen lisäksi mun näpit oli alta aikayksikön aivan jäässä. Otin sitten bussin malmin juna-asemalta ja olin todella tyytyväinen ratkaisuuni.
Eli mitä tästä opimme; Sillon kun meikeläinen vähän yrittää harrastaa jotain työmatkaliikuntaa niin pommiin menee. Seuraavan kerran uus yritys kun uskallan lähteä pyörällä liikenteeseen!

Kävin tänään pitkästä aikaa InBody-mittauksessa. Tietämäni mukaan se on luotettavin saatavilla oleva kehonkoostumusmittaus, vaikka toki pihdeilläkin voidaan saada tarkkoja tuloksia. Pihtimittaajan täytyy vaan olla todella ammattilainen, koska pihdeillä mittaa todella helposti väärin…Nim kokemusta on! Sain InBodysta jopa yllättävän hyvät tulokset ja painon suhteen olen taas aikataulussa. Lisäksi on se myönnettävä, että tämä hullun kiilto silmissä reenaaminen on tuottanut tulosta, koska rasva % on tippunut melkein kymmenellä viime vuodesta.
Myös fitnesstukku muisti meidän perhettä taas pienellä paketilla. Siis niin pienellä, että oli virhe mennä hakemaan sitä bussilla :D. Tässä sisältö

Täytyy muuten myös ylistää tuota oikean puoleista protskujauhetta. Siis aivan ÄLYTTÖMÄN  hyvää! Tuo on ehdottomasti parhaimman makuista prodea, jota olen koskaan ikinä milloinkaan maistanut! Kyseessä on Protein Delite-niminen protsku ja hallelujaa…Onkohan mun makuaisti seonnu jotenkin lopullisesti?! Voisin nimittäin lykkiä tota suoraan lusikalla naamariin (ja jos mun valmentaja sattuu lukemaan tätä niin en tehnyt sitä…vielä!)
Lisäksi tilasin yhtä maailman suosituimmista latausjuomista eli Jack3dia! Tuota on monessa paikassa ylistetty eli tänään se nähdään ampuuko se mut rakettina katon läpi, ennen kun ehdin edes ottaa käsipainoja käteen…
Sorry muuten videomateriaalin puuttumisesta, Korson bodyjumala oli sunnuntaina kuulemma krapulassa (niinkuin tosiurheilija konsanaan…) eli mun 10*15 smithissä jäi ikuistamatta, mutta jos ette usko niin kysykää atk-tuelta tai identtisiltä kaksosilta, koska he olivat ainakin ilmaantuneet paikalle!

On muuten huomattavissa pientä terveyskärpäsen levittämää kuumetta lähipiirissä… Saarnaukseni ei siis ole mennyt täysin hukkaan! Aivan mahtavaa!! Se on kohta sillai, että meikeläisen lähipiirissä on ainoastaan hyväkuntosia ja etenkin jumalattoman hyvännäkösiä ihmisiä :D. Parin kuukauden päästä laitetaan öljyt pintaan ja lähdetään hietsuun näyttämään, miten ikäviä seurauksia voi olla salaatin syömisellä!
Ei vaan, totta puhuakseni lähipiirissä on todella hienoja tuloksia havaittavissa – jatkakaa prikulleen samaan malliin!
Kai tässä on itsekin lähdettävä hommiin.. Nimittäin meikeläisen tuleva kilpasisko eli Anna Virmajoki oli kolmas omassa sarjassaan maailman suurimmassa amatöörien fitnesskisassa, eli Arnold Amateurissa. Tässä voittajakolmikko, sanoisin että nyt oli kyllä rähmää tuomareiden silmissä! Anna oli selkeästi paras noista kolmesta ja itseasiassa koko porukasta. Saa tämä nainen muutaman kerran jumpata että on jalkaosasto läheskään tuossa kunnossa…

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta