Kuukaudessa kireäksi -haasteen voittajat!

Ensin mä yllätyin siitä miten moni osallistui haasteeseen.

Ja nyt mä oon aivan puulla päähän lyöty teidän muutoskuvista! Niitä tuli…. no paljon. En pysynyt laskuissa. Yhdessä kuvassa oli pudotettu jopa yli 30kg…. Mutta siinä olikin sitten kyseessä ”pieni informaatiokatkos” :D! Voitte arvata että mulla putos leuka lattiaan kun katsoin ensin kuvat lukematta tekstiä!
”Jaa joku laittanut kuukaudessa vähän tuulemaan”…

Pudotettuja kiloja ja kadotettuja senttejä tärkeämpää oli kuitenkin se tsemppi ja positiivinen asenne, mikä niistä viesteistä huokui! Porukka oli lähtenyt ihan tosissaan mukaan ja jokainen omalla tahdillaan ja kyvyillään. Elämä asettaa meille kaikille erillaisia vaatimuksia, on vuorotyötä, lapsia, yksinhuoltajuutta, sairauksia, murheita… Kaikki ei lähde samalta viivalta näihin projekteihin. Töitä on silti kehityksen eteen tehtävä, meidän jokaisen. Kukaan ei kehity sohvalla makaamalla. Itsensä motivoiminen joka ikinen päivä uudelleen ja uudelleen on kuitenkin uskomattoman haasteellista – siis ennen kuin pääsee siihen pisteeseen, että se on elämäntapa, eikä jokainen kerta ole yhtä tahtojen taistelua kun pitäisi lähteä liikkumaan. Tai jättää se keksipaketti syömättä.

Meillähän on aina tapana innostua ja kun suurin haippi alkaa laantumaan, niin ne vanhat opitut tavat alkavat nostaa päätänsä. Sanon ”me”, koska olen itsekkin innostuja ja olen itse innostunut elämäni aikana elämäntaparemontista varmaan 100 kertaa :D. Tästä on onneksi jo lähes 10 vuotta.
Itse koenkin nykyään omassa työssäni haastavimmaksi sen, että miten mä saisin sen henkisen heristävän sormen sinne asiakkaan kotiin ja näkymättömän potkun takamukselle kun sohva houkuttelee. 
Mä saan salilla mun asiakkaat vaikka lentoon jos niikseen, mutta se on valitettavasti vain ehkä 1/1000 siitä ajasta, kun sen asiakkaan täytyisi laittaa itseensä likoon ja tehdä oikeita valintoja. 

Mulle tuli sellainen olo kun availin noita muutoskuvasähköposteja, että valinta on mahdoton. Jokaisen kohdalla mä huokailin mielessäni että ”tälle se menee”. Toki tää oli nimenomaan muutosKUVAkilpailu, mutta kyllä mua ne oivallukset omasta elämästäkin kosketti syvästi (no meni vähän lällyksi mutta silti…). Voittaja oli kuitenkin valittava ja tässä kisassa oli kuitenkin kyse myös silminnähtävästä muutoksesta. 
Senpä takia voittaja on ANNA! 

kuukaudessakireäksi_voittaja1 kuukaudessakireäksi_voittaja2

Anna on 171cm pitkä ja lähtökuvassa paino 84.5kg. Annalla ei ole omaa vaakaa, joten hän arvioi että painoa olisi pudonnut noin 5kg. Haasteen ajan hän noudatti tekemääni ruokavaliota sekä lisäsi siihen hyviä rasvoja (pähkinöitä, avocadoa, oliiviöljyä) koska imettää. Herkut Anna jätti kokonaan pois!
Anna on siis synnyttänyt helmikuun alussa. Liikuntaa hän kertoi harrastaneensa vähintään neljä kertaa viikossa; Kaksi kuntosalia, lenkki sekä vaunulenkkejä. Annalla on siis kaksi lasta. 
No mitä voi sanoa, WAU! Se joka väittää, että kuukaudessa ei saa tuloksia niin höpönlöpön! Saa jos on halua ja oikeaa asennetta! Todella hieno muutos Annalla ja niin monella muullakin.
Olen teistä niiiiiiiiiiiiiin ylpeä <3.

Haluan myös kiittää yhteistyökumppaneitani haasteen yhteistyökumppaneita, joita olivat
– Kuntokauppa.fi* -nettikauppa, jonne Anna voitti siis 100€:n lahjakortin!
Punnitse ja säästä* -ketju, jonne lahjakortin voitti Merja!
Fitnesstukku*, jonka tuotepaketin saavat Eevi ja Mirtti!
Voittaneet saavat minulta postia!!!

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Kuukaudessa kireäksi -haasteen voittajat!”

  1. Hieno juttu!
    Onnea voittajalle, hyvää työtä! Ja peukut pystyyn yhteistyötahon lahjoittajille sekä sinulle! Tälläiset haasteet tuovat mielestäni mukavasti yhteisöllisyyden tuntua FitFashioniin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta