Kuvauksissa!

pukemassa

Käytiin Fitness Classic viikonloppuna ottamassa kuvia mun tuleviin käyntikortteihin ja muihin firman matskuihin. Kuvaajana toimi Jan Jernmark, joka on tosi hauska tyyppi ja ottaa myös tosi hyviä, mun ”tyylisiä” kuvia! Olen aika nirso ja mulle on tärkeää, että kuvat on freesejä ja energisiä (niinkuin kuvittelen itsenikin olevan hah :D…). Mun asiakasta kuvauksissa esitti rakas ystäväni, Katri hänkin. 

avustajat

Tukan ja meikin laittoi luottokampaajani Reija Dandysta, jota voin lämpimästi suositella, jos mietit Helsingistä hyvää kampaajaa! Olen tässä vuosien varrella toivonut vaikka mitä älytöntä, mutta luojan kiitos hän on takonut mulle järkeä päähän – ammattilainen kun on. Nimittäin tänään mä tahdon permanentin, huomenna lyhyet hiukset ja ylihuomenna voitais kokeilla vaikka tumman ruskeaa! Luojan kiitos mulla on vielä tukka päässä ja se näyttää hyvältä (eikä siinä ole esimerkiksi tummanruskeaa lyhyttä permistä!). 
Samassa mestassa Hilma laittoi mulle Xtreme Lashes-pidennykset ripsiin, jotka ovat edelleenkin hyvässä kunnossa (3 viikkoa laitosta!)

Välineet kuvauksiin lahjoitti kuntokauppa.fi*, joten terkut ja kiitokset Matiakselle!!!

eitätä

Iso kiitos menee myös Arabiassa sijaitsevalle Belmax Centerille*, jossa tehtiin mulle suihkurusketus VIta Liberata sarjalla. Tulokseen olin enemmän kuin tyytyväinen ja iho ei kuivunut rusketuksesta yhtään, koska kyseessä on lähes täysin luomusarja! Muistakaa, että solarium on so last season ja miettikää, haluatteko näyttää nelikymppisinä rusinalle! Minä en!

Mutta tässäpä joitakin kuvia joita otettiin!
Ja muuten, jos olet kiinnostunut personal trainingistä, niin älä epäröi laittaa viestiä osoitteeseen [email protected] :).
Kivaa viikonloppua kaikille, mä alan valmistautua ystäväni tupareita varten!

camo kulmasoutu räkki vatsat

 

turkkilainen punnerrus

fityoutoo

12 vastausta artikkeliin “Kuvauksissa!”

  1. Hei! Onko sulla jotain hintaohjeistusta personal training -jutuista? Tai lähinnä kun nettivalmennus ei inspaa, mutta ei tiedä mihin olisi varaa. 🙂

    • No toki vaihtelee vähän PT:stä riippuen. Mutta jos ajatellaan esim jotain pidempää pakettia, niin se on yleensä 120-225€ kuussa ihan sen mukaan, kuinka usein tapaamisia on! Toki voi myös tavata vain kerran tai pari.

  2. Moi! Kiva blogi, eksyin tänne vahingossa ja hyvältä näyttää 🙂 Mistä nuo alempien kuvien paita ja hoysut on hommattu? Tuo pinkki paita ja moniväriset trikoot? Tahtoo kans!

    • Tuo paita on SOC:n, eli siis se Stadiumin oma mallisto! Mut ostettu jo aikapäiviä sitten. Housut on Interistä ja ne on Reebokin :). Ne on aika uudet!

  3. Hyviä kuvia sinänsä, mutta mua vähän hämää, kun missään, ainakaan näistä kuvista, sä et hymyile.. Aika monissa sun blogin kuvissa sä hymyilet ja oot erittäin aktiivisen oloinen, mutta näistä sitä ei mun mielestä välity.

    • Itseasiassa mä just huomasin, että en ollut (vahingossa) laittanut sellaisia kuvia, joissa hymyilen! Eli kyllä siellä sellaisiakin oli ja mä laittelen niitä sit tulevaisuudessa kehiin :)…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta