Kylä lähtee!

No niin taas on viikko heilahtanut viimeisistä mittanauhasessioista! Suunta on todella hyvä, eli paino on tippunut viikossa 0,9kg ja senttejäkin on lähtenyt, ainakin muutamia!
Törmäsin myös Tohtori.fi:ssä vyötärömitta-laskuriin. Laskurilla voidaan selvittää, mikäli vatsan seudulle on kertynyt hälyyttävän paljon läskiä, eli on ns.omenavartaloinen. Muistelen, että ”ihanne” tulos olisi vyötärön ja lantion mitan suhteeksi 0.7 ja itselläni luku oli 0.74. I’m getting there :D! No, normaalipainoisella ihmisellä tämä on enemmänkin sitä hauska tietää– osastoa, kuten esimerkiksi BMI. Ei kannata yöuniaan menettää.
Itselleni haluaisin kuitenkin muhkean pyöreän pepun (Terkut Saralle!!) ja hoikan vyötärön. Ja tuskin olen ainoa…
Pankkineiti kyseli tässä yksi päivä, että eikös raskaus levennä lantiota pysyvästi? Toi on varmaan ihan tapauskohtaista, mulla meni viikonloppuna omat ”kakkoslevelin tavoitefarkut” jalkaan ja myös kiinni eli sen perusteella mitään mittavaa damagea ei ole ainakaan tapahtunut:)! Olen kuitenkin lukenut muutamien synnyttäneiden fitnesskisaajien blogeista, että lantio ei ole entisensä. Mutta toisaalta sillä tavan talleroiselle ei kai ole niin paljon väliäkään onko se ahteri sentin kaksi leveempi.


Tässä kuitenkin tulokset tämän viikon osalta:

Paino: -0,9kg
Vyötärö: -0,5cm
Lantio: -1cm
Reisi: -1cm

Eihän nämä mittaukset todellakaan mitään absoluuttisia ole, vaan enemmänkin suuntaa antavia. Kiva kuitenkin että edistystä tapahtuu ja edelleenkin vaatteet ovat paras mittari kehityksessä! Kolmoslevel – here I come!
Olen kuitenkin tehnyt jo pari havaintoa kokeilemastani ruokavaliosta:

Nälkä
Ruokaohjeissahan ei sanota tarkkoja annoskokoja, mutta omat annoskokoni ovat olleet vissiin vähän alakanttiin. Mulla on nimittäin välillä TOSI kova nälkä, vaikka ruokailuvälit ovatkin pysyneet maksimissaan neljässä tunnissa. Eilen illalla miehellä oli ensisijaisesti salivuoro, joten mun aika liikkua olikin sitten ysin pintaan. Tietenkin Ben halusi maitobaarin auki juuri ennen kuin olin lähdössä salille, joten se punttireeni menikin sitten siinä. Riipasin kuitenkin lenkkarit jalkaan ja kävin juoksemassa ensimmäisen lenkin sitten….todella pitkään aikaan! Mä luulin että mun juoksukunto on rapistunut ihan olemattomiin, mutta mitä vielä! Puoli tuntia meni kuin unessa! 😀 Okei, ei se nyt kovin pitkä lenkki toki ole, mut hei – koko ajan juosten (eikä mitään lönköttelya vaan kunnon reipasta menoo!) ja pysähdyin vaan sen verran että keräsin koiran läjän!
Illalla olikin sitten niin huutava nälkä, että sitä ei parilla parsakaalilla pelasteta. Tein siinä sitten ohjeista poiketen kahden munan+valkuaisen munakkaan, jonka täytin kalkkunaleikkeleellä ja rehuilla. Eli taas mä sovellan…
Nälkäisenä oleminen ei ole kuitenkaan missään nimessä tarkoituksenmukaista, eikä järkevääkään varsinkin nyt kun lähes täysimetän Beniä. Millään nälkäkuurilla en siis todellakaan aijo olla, enkä halua antaaa kellekkään sellaista esimerkkiä että haluan laihtua ”keinolla millä hyvänsä”. Sitäpaitsi uskon, että painon pudottaminen ilman nälkään nääntymistäkin on mahdollista. 

Musta tulee satasen aituri – keinolla millä hyvänsä!!Kuidun puute (ÄLLÖVAROITUS!!!)
Kun ruokavaliosta jätetään pois kaikki viljat, niin kuidun saamiseen on kiinnitettävä erityispaljon huomiota. Tai sitten voi tehdä niinkuin minä ja hikoilla pöntöllä :D… Eli vatsani meni näiden neljän päivän aikana tosi jumiin ja kuka tahansa synnyttänyt varmaan tietää, että kova vatsa ei ole todellakaan kiva juttu synnytyksestä toipuessa!!!! Vaikka tää nyt meneekin vähän kakkajutuiksi, niin oikeasti suoliston toiminta ja hyvinvointi on todella tärkeässä roolissa koko terveyttä ajatellen! Jatkuvalla ummetuksella voi olla todella kipeitä seurauksia – you don’t wanna try that! Siksipä lisäsinkin eiliseen välipalasmoothieen psyllium-kuitua ja Vi-Sibliniä joka on ispagulansiemenkuorirouhetta (tsiisus mikä sana…). Toivomme pikaista helpotusta tilanteeseen. 

Spring!!! Tällaiseen törmäsin tänä aamuna koiran kanssa lenkillä!

Huomenna tämä blogi sitten muuttaa! Uusi osoitteeni siis tulee olemaan
fityoutoo.fitfashion.fi
Ettekä sitten jätä mua, ettäs tiedätte!!!

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Kylä lähtee!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta