Laiskan tytön muistelmat.

Tänään tein poikkeuksellisesti treenin jo päiväsaikaan ja koska minulla ei ollut autoa käytössäni ja ulkona vallitseva elementti on loska ja vesi, niin tein jotakin todella häpeällistä. Yritän vahvasti pitää yllä sporttitytön imagoani, mutta tämän luettuanne käsityksenne minusta ihmisenä muuttuu ja olen mielissänne vain säälittävän mukavuudenhaluinen sohvaperuna.
Eli menin siis bussilla salille. Kyllä, menin 1,5km:n matkan julkisella liikennevälineellä ja voin näin avoimesti myöntää sen. Samantien kaikki homppelit siis ulos kaapeista ja kasvissyöjät sisäfileidensä kimppuun! Se vapauttaa. Bussipysäkki on vain inhottavan kaukana…Sinne on ainakin 100m.
Hiukan säälivästi katsoin ilmaisjakelun jakajapoikaa joka työnteli kärryjään lenkkareissa sohjon keskellä. Tämä laiska sohvaperuna on sentään käytännöllinen sohvaperuna ja laittoi jalkaansa kumisaappaat!
 
Tämän päivän treeni olikin melkoinen herkkupala. Se oli kuin uutuusmaku jaffakekseissä: Koirankakan makuinen täyte! Se maistui yhtä ihanalta, kuin reppuun jäänyt katkarapuvoilepä viime marraskuulta. Se oli kamalaa. K-a-m-a-l-a-a!
Treenasin tänään jalkoja, joiden treenaamisesta en erityisemmin pidä. Se on surkeimmin kehittynyt ruumiinosani, johtuen juuri edellisestä lauseesta. Jos jonkun vinkin annan, niin tehkää hyvänen aika myös niitä liikkeitä joita inhoatte!! Paitsi te kovat jätkä, teidän ei tarvitse tehdä kuin ainoastaan penaa ja habaa.
Koko piina alkoi seitsemällä(7!!!) sarjalla kyykkyjä smithissä ja jo pelkästään se oli aikamoista piinaa etureisille. Siihen päälle viisi todella syvää sarjaa prässiä ja jotta jalkani tuhoutuisivat täysin, päätti sen vielä kolme sarjaa askelkyykkyjä. Okei, jos eilen väitin olleeni väsynyt, niin valehtelin!
Treenin lopussa teen vielä 2-3 erilasta vatsalihasliikettä 4*10 sarjoina ja koska olin napannut lähtiessä mukaani tänään ilmestyneen Sport-lehden (jota olen kestotilannut jo ainakin viisi vuotta!), niin pyöräilin lehteä lukien maitohappoja jaloistani vielä kymmenisen minuuttia.
Yleensä iltatreenissä aika alkaa painaa vähän päälle ja lähden aika samointein treenin jälkeen kotiin, mutta nyt aikaa oli ruhtinaallisesti, joten päätin vielä jäädä vähäksi aikaa verryttelemään. Ja kuinkas laiska tyttö menee kotiin?? No bussilla tietysti!!!

Tässä vielä lupaamani video eilisestä treenistä! Vaikka videota on pätkitty, niin kaikki liikkeet olivat yhteen putkeen (=supersarja). Nyt joku varmaan löytää huomautettavaa huonoista tekniikoista tai pienistä painoista. Olen pahoillani 🙂! Ja muistakaa, että dieettiä on vielä yli 4kk jäljellä.. Tämä on vasta alkua…

Edit: video hävinnyt bittiavaruuteen 🙁

 
Kiitos muuten pankkineidille viimeisestä, olit laittanut oikein kivat sapuskat neitsytkammiossasi! Nyt nukkumaan, adios!

 

 
 
 
 
 
 
fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Laiskan tytön muistelmat.”

  1. Ihanat ilmeet bebé sulla rautaa pumpatessa… melkein pystyi kuulemaan sen kiroamisen määrän. 😉 Hyvä jos sapuskat miellytti, vaikka tietty makua puuttui sen yhden homejuusto ja kerma paketin verran. ;-D Kiva, kun kävit, tuu ihmeessä useemmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta