Läski on ikuista? Testissä LPG!

LPGLäski on aika monelle naiselle tuttua, mutta harva sitä kroppaansa haluaisi :). Nollan rasvaprosenttia on mielestäni aika turhaa lähteä väkisin tavoittelemaan (eikä se ole tervettäkään) mutta ylimääräinen läski ei edistä kenenkään terveyttä. Toisia se jenkkakahva vyötäröllä tai löllö sisäreisissä häiritsee enemmän kuin toisia, mutta toisin kuin vanha sanonta väittää, läski EI ole ikuista!

Kuten varmaan kaikki tietävät, niin unelmien vartalo tehdään keittiössä, eli sillä mitä suuhusi pistät on suurin merkitys! Ruokavalion osuus on 80% painonhallinnasta ja kananugetteja ja ranuja syömällä on turha tavoitella kiinteää ja sopusuhtaista kroppaa. Laiha voit toki olla – mutta se ei tarkoita etteikö rasvaprosenttisi olisi korkea! Aika moni hakee ”helppoja ratkaisuja” eli syytää rahaa rasvanpolttajiin puhumattakaan kaikenmaailman laihdutuskapseleista, joita mainoksissa hehkutetaan! Ihan ensimmäisenä omat elintavat olisi kuitenkin laitettava kuntoon, ennen kuin mikään voi muuttua! Todellisuudessa esim. rasvanpolttajien teho on todella kyseenalainen ja paljon tehokkaampaa on yksinkertaisest syödä oikein ja liikkua. Ehkä siinä vaiheessa kun puhutaan fitnessurheilusta voi noilla valmisteilla olla joku funktio, mutten tiedä onko rasvanpolttajista konkreettista hyötyä perus kuntoilijalle. Itse en niihin usko, vaikka olen itsekin niitä käyttänyt.

Okei, meillä on ruokavalio ja liikunta kunnossa, mites sitten kun se kiinteytyminen ei tapahdukkaan sieltä mistä halutaan? Tai jos raskauskilojen pudottua iho jää ikävästi roikkumaan vatsassa? Selluliitti on ja pysyy?
Dieetillä ollessa oli mielenkiintoista todeta, mistä se läski liikahtaa ensimäisenä. Naisena tietenkin kaikista ikävintä oli huomata ensimmäisenä tissien kuivuvan kokoon ja naisilla yleensäkin yläruumis pienenee ensin. Sitten ne ongelma-alueet, eli mm. jenkkakahvat, alavatsa, sisäreidet, miksi niistä on niin hankalaa irroittaa sitä höllyvää? Vaikka itse liikuin aktiivisesti raskauden aikana, niin silti reidet levisivät ihan silmissä! Mulla siis sisäreidet ja polven alue ovat omia ongelma-alueitani. 

IMG_7168

Sain mahdollisuuden tutustua LPG-hoitoon Kauneuskeskus Tuula Hoikkalassa*! Minulla olikin hieman aikaisempaa kokemusta tästä hoidosta parin vuoden takaa, kun käytin sitä dieetin viimeistelyssä tiukimman rasvan irroittamiseen. LPG onkin tosi suosittu fitnesskilpailijoiden keskuudessa nimenomaan dieetillä, koska sillä on myös palauttava ominaisuus.
Sanon heti alkuun, että LPG ei ole mikään ”pikalaihdutushoito”! Sen tarkoitus on tukea painonpudotusta, vähentää turvotusta, edistää aineenvaihduntaa, taistella sitkeää läskiä vastaan ja parantaa ihon kuntoa. LPG:llä voidaan siis myös korjata löystyneen ihon kimmoisuutta (mm. nopea laihtuminen, raskaus) sekä parantaa palautumista lihaksissa. Hoito tehdään yleensä ongelma-alueisiin keskittyen, vaikka itselleni tehtiinkin tällä kertaa kokovartalon hoito. Hoito sopii hyvin mm.selluliitin poistoon, joka voi olla monelle esteettisestikin inhottava vaiva. 🙁 Pahimmassa tapauksessa selluliitti voi olla jopa kosketusarkaa, koska rasvasolut painavat veri- ja lymfasuonia!

IMG_7172

LPG:n teho perustuu alipaineimuun ja konkreettisesti hoito tuntuu siltä, kun sinua imuroitaisiin! Hoidon ei pidä tuntua kivuliaalta vaan rentouttavalta – hieman kuin erikoiselta hieronnalta! Miten kaikki sitten eteni?
No, ensin kävelin sisään kauneuskeskukseen, joka sijaitsee ihan Sörnäisten metroaseman lähellä Kinaporintiellä. Minut otti vastaan aurinkoinen Salla, joka ohjeisti minut sujauttamaan jalkaani eteisessä tossut ja tarjosi juotavaa. Sain myös tutustua hoitolan perustajaan Tuulaan, joka kertoi minulle hieman hoitolan historiasta. Hänestä näki heti, että kyseessä on rautainen asiakaspalvelija, joka on ylpeä yrityksestään! Hän muistutti paljon äitiäni, joka hänkin on pitkän linjan yrittäjä. Mulle ensivaikutelma on tärkeää ja olin kyllä vaikuttunut hoitolan ammattimaisesta mutta välittömästä ilmapiiristä!

IMG_7170

IMG_7174

Sen jälkeen oli ”toiminnan vuoro”, eli siirryimme LPG-hoidoille varattuun huoneeseen, jossa sain pukeutua ihastuttavaan sukkahousupukuun – eli kokovartalosukkahousuun :D. Puvun pitäminen hoidossä on välttämätöntä, koska se vähentää ihon kitkaa. Tätä ennen Salla teki muuten pienen analyysin, jossa hän kokeili ihon kimmoisuutta ja mainitsemieni ongelma-alueiden ”vakavuutta”. Mulla on läskiä lähinnä paikallisesti, eli sitä nyt ei ole suureksi ongelmaksi asti, mutta kuten olen kirjoittanutkin joskus, niin varsinkin polvialueen rasvakertymä häiritsee. Se vaikuttaa niin paljon jo ihan jalkojenkin muotoon! Selkein vaikutus hoidon jälkeen oli aineenvaihdunnan kiihtyminen, eli vessassa tuli ravattua ja toki vettäkin oli juotava extra määrä! Salla kehoittikin minua puolen tunnin reippailuun heti hoidon jälkeen, joka kuulemma tehostaa sen vaikutusta!

Itse sain hoidosta vain ”maistiaisen”, mutta Salla kertoi, että kun ongelmien kimppuun käydään tosissaan, niin alussa hän ottaa tarkat mitat asiakkaasta. Näin ollen voidaan siis analysoida tarkemmin tuloksia. Parhaiten hoito tehoaa sarjahoitona ja Salla pystyy kertomaan nopeasti minkälainen hoito soveltuu parhaiten eri tarpeisiin! LPG on myös luonnollista hoitoa, eli siinä ei käytetä mitään aineita, eikä kehoon johdeta mitään (sähköä, valoimpulsseja ym). Parin viikon päästä pääsen kokeilemaan kasvojen alueen LPG-hoitoa ja tämä oli itselleni ihan uusi juttu! Kerron varmasti sitten enemmän hoidon jälkeen.
LPG-hoito oli kokonaisuudessaan ihanan rentouttava kokemus ja hoitolan tunnelma ammattimainen. Voin suositella lämpimästi :)!

Kun varaat ajan LPG-hoitoon Kauneuskeskus Tuula Hoikkalasta 8.11 mennessä, niin saat kokeiluhoidon hintaan 35€ (30min)!!! Ja kun varaat sarjahoidon, niin saat kokeiluhoidon täysin veloituksetta! Hoidon voi varata numerosta 010 7788 100 ja mainitse varauksen yhteydessä Fit you too-blogi! Hoitolan facebook-sivut löydät täältä!

IMG_7179
Palauttava kahvi!
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta