Lauantai tehoilla ja sunnuntai hitailla…

Rupeaa olemaan viikonloppu taputeltu. Onneks ens viikolla onkin wappu, joten se tuntuu lyhyeltä. Vaikka itse onkin ns. lomalla, niin tosi kiva että hurrillakin on lyhempi työviikko ja päästään aikaa viettämään perheen kesken. On myös tärkeää Benille, että se saa olla iskän kaa kun päivisin mä olen lapsen kanssa kahdestaan.

Perjantai olikin päivä pyhitetty kehon ja vähän parisuhteenkin huollolle, koska tiesin että lauantaina lähden Tampereelle. Mies tuli illalla työmatkalta, joten en malttanut lähteä salille, vaan katsottiin romanttisesti Selviytyjät ja Viidakon tähtöset nauhalta. Oikeaa laatuviihdettä laatuseurassa siis! 🙂
Perjantai-aamuna kävin Tapanilan Terveystalolla huollattamassa totaalijumissa olevia hartioitani. Hieroja ja fysioterapeutti Vilma Kaavi totesiskin tilanteen pahaksi, mutta 45min ammattilaisen käsittelyssä teki ihmeitä! Ehkä noin viikon kestänyt päänsärkyputki saadaan siis hetkeksi katkaistua. Onneksi Vilma antoi luvan treenata ihan entiseen malliin, joten en ainakaan tietosesti pahennna tilannetta.
En muista milloin hartiani olisivat olleet näin jumissa…Tämä on usein (ymmärtääkseni) imettävien naisten ongelma ja se johtuu yleensä vääristä kanto- tai imetysasennoista. Itse kannan Beniä tosi vähän, koska napero viihtyy niin hyvin sitterissä tai leikkimatolla ja imetystyynykin mulla on käytössä. Joku tässä hommassa ei silti toimi. Kai mä yöllä sitten väännän ton rankani sellaiseen sykkyrään, että tulos on tässä. Tähänkin ongelmaan putkirullauksesta olisi varmasti apua… Meidän lähi Prismassa ei vaan ollut tarjolla kun niitä jättimäisiä pilatesrullia ja mulla olis hakusessa enemmänkin sellainen läpimitaltaan n.15cm maksimissaan. Vilman ohjeilla taidan väkertää parista tennispallosta hätäratkaisun…
Mä en tiedä millä hitolla mä saisin itseni tekemään paremmin kehonhuoltoa. Äh, ärsyttää!

Tämä iso rulla tuntuu musta jotenki hankalalta käyttää.. Kokemuksia?


Eilen matkasinkin sitten ah niin ihanaan manseen. Mulle aina nauretaan kun mä jaksan hehkuttaa sitä kaupunkia, enkä mä oikeasti Helsinkiä vihaa, mutta Tampereeseen liittyy paljon hyviä muistoja.

Illalla mun kaverilla oli 30-vuotis bileet ja sanotaanko nyt vaikka näin, että hauskaa oli :D. Rupee olemaan kiintiö täynnä yöjuoksua hetkeksi aikaa! Ensin on puolitoista vuotta ”kuivilla” ja sitten on kahtena viikonloppuna peräkkäin viihteellä, niin tietää käyneensä. Silti täytyy kyllä sanoa, että mulla oli hullun hauskaa ja mikään ei oo niin terapeuttista kuin rakkaiden ystävien seura! Mua aina naurattaa, kun baarissa noi ysärihitit kuulostaakin taas ihan uskomattoman hyvältä. Seottiin täysin kun DJ laitto Waldo’s Peoplen ”You drive me crazy”-biisin soimaan. Onneksi illasta ei oo videomateriaalia…….Kuvia olis kyllä mutta en ainakaan omista kehtaa paljoa julkaista – niin seksikästä kuvamateriaalia on tallentunut puhelimeen!

No totta munassa pala täytyy aina näyttää….tsiisus…”Huomenna mä aloitan uuden elämän”

Toihan on lähes legendaariseksi muodostunut lause. Olen kuullut sen ainakin 100 kertaa elämäni aikana! Olen joskus hokenut sitä itsekin, mutta enemmän mielessäni. Tämä siis silloin joskus, kun mun liikunta- ja ruokatottumuksissa ei ollut mitään järkeä. 
Toi lause sanotaan yleensä juuri kostean viikonlopun ja siitä seuraavan krapulamässyttelyn jälkeen. Uusi viikko, uusi elämä, paskan syöminen loppuu, käyn salilla joka päivä. 
Mulla itselläni tulee enemmän huono omatunto väliin jääneistä treeneistä, koska sallin itselleni myös herkuttelua eikä mulla enää nykyään ole mitään älyttömiä mättöpäiviä. Olen asettanut alun perin tavoitteeksi neljä salitreeniä viikossa, mutta vain parina viikkona olen päässyt tavoitteeseen. Heti kun viikossa on reissuja, minulla tai miehellä, niin yksi treenikerta tuntuu hukkuvan kiireen keskelle. Tiedänhän minä, että ”aikaa löytyy jos haluaa” ja tiedän myös sen että ”lapsi on tärkein eikä treenit”, mutta mulle tulee fiilis, että olen huono esimerkki ihmisille jos skippaan treenejä. Tänäänkin oli tarkoitus käydä salilla, mutta päivällä oli karmea väsymys ja illalla oli miehen vuoro käydä treenaamassa. Blaah…. Huomenna aloitan uuden elämän.
Iskikö muuten kukaan muu tähän juttuun silmänsä? Rakas, sinusta on tullut pullukka ohjelman vetäjä Jenni Levävaara on suunnitellut kuuden viikon ruokavalion. Tekisi mieli hirveästi testata, ruokavalio kuulostaa järkevältä ja monipuoliselta, eikä se sisälläkkään juurikaan vilja- tai maitotuotteita. Sen lisäksi viimeisten vauvakilojen karistaminen ennen mun ja pankkineidin 60-v spektaakkelia toukokuun lopussa kuulostaa todella houkuttelevalta! Mutta mites ne vappumunkit???


fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta