Lempparipostaukseni aikojen saatossa!

fitfashion4 (1 of 1)
Kuvat ovat viime marraskuulta A-lehtien mainoskampanjan kuvauksista, johon oli superhienoa osallistua! Oli todella outoa nähdä sitten tammikuussa oma pärstänsä bussipysäkeillä… Kampanjaan pääsy oli yksi blogiurani hienoimmista jutuista!

Olen jo jonkin aikaa ajatellut julkaista muutamia omia lempipostauksiani tämän blogin uralta! Olen aloittanut bloggaamisen jo 2011, joten 15.12 tulee neljä vuotta tätä blogin kirjoittamista täyteen! Kaikkien vanhojen postausten kahlaaminen on tietysti todella työlästä, mutta muutamia juttuja on jäänyt hyvin mieleeni. Sen lisäksi mulla on paljon uusia lukijoita, joten heillekin pieniä maistiaisia aikojen takaa!
Tuolta sivupalkista näättekin kaikista luetuimmat postaukseni, joten niitä en nyt tähän laita. Sen lisäksi sivupalkista pääset äänestämään mua Indiedays blog Awardseissa tai suora linkki TÄSSÄ!

Muistan kun aloitin bloggaamisen parin kaverin yllyttämänä. Blogit olivat vielä aika tuntematon juttu siihen aikaan. Silloin postauksen saattoi lukea Bloggerissa n.50 ihmistä. Hieman on ajat muuttuneet siitä! Nykyään yksi postaus kerää n.1500-2000 lukua heti ilmestyttyään. Joskus toki enemmän ja joskus vähemmän. Vaikka blogi on minulle työ, niin en koskaan voisi kirjoittaa vain rahankiilto silmissä. Puhutaan kuitenkin vielä sen verran pienistä summista… Ei siis kannata ainakaan rahan tai ilmaisen tavaran toivossa perustaa blogia! Olen omasta mielestäni onnistunut löytämään ”oman tyylini” ja blogin aiheet vaihtelee elämänvaiheen mukaan.
Minkätyylisiä juttuja TE haluaisitte lukea mun blogista? Ärsyttääkö, jos aihepiiri rönsyilee liikaa, eli onko mielestänne parempi, että fitnessblogissa on vain terveyteen ja liikuntaan liittyviä postauksia? 
Tätä asiaa tulee usein mietittyä kirjoittajan näkökulmasta…

Haluan nyt jakaa teille omia, voisiko sanoa ”lempparipostauksiani”.

Tässä postauksessa avaan mun historiaa eri urheilulajien saralta (historiaa, joka ei kovin merkittävä tosin ole…). Mitä kaikkea olen ehtinyt kokeilla ja harrastaa?
Urheiluhullu 

HIstorian havinaa on tässäkin postauksessa! Olen ollut töissä ylä-asteelta lähtien ja työurani on varsinkin kirjava ja vaiherikas!
Laiska se töitään luettelee

fitfashion1 (1 of 1)

Olen aina pitänyt myös muodista sekä kauneudesta! Kuten meillä kaikilla, niin mullakin saattaa olla muutama ylilyönti menneisyydessä 😀 …
Oo I like your style, oo I like your style!

Treenin ja lapsiperhearjen yhdistämistä taas olen käsitellyt tässä postauksessa, joka oli myös tosi suosittu teidän lukijoiden keskuudessa!
Fitness ei ole lapsiperheen harrastus!

Tämä postaus päätyi myös Radiokanava Voicen nettisivuille…
Nainen kuntosalilla – tunnistatko itsesi?

Yksi henkilökohtainen postaus, ehkä tyhmästäkin aiheesta… Mutta silti hyvin mieleeni jäänyt. Olen usein saanut teiltä lukijoilta todella tunteisiin meneviä, kannustavia kommentteja! Kiitos niistä <3.
Do you see what I see?fitfashion6 (1 of 1)

Tässä on toki vain muutama postaus lähes neljän vuoden ajalta, eivätkä kaikki tosiaan edes niin ”fitness” aihepiiristä. Mutta jollain tavalla kuitenkin mielen syövereihin ne on jääneet. Käykääpä kurkkaamassa jos kiinnostaa! Ehkäpä se avaa mua kirjoittajana taas hieman paremmin teille :).

 

 

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Lempparipostaukseni aikojen saatossa!”

  1. Luin nyt tuon ”Oo I like your style, oo I like your style!” ja tuli sellanen flashback tossa muffinssijuttujen kohalla ku repesin niille. 😀 Muutenki hauska teksti, nauroin monessa kohtaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta