Leuanvetoterkut videolla!

Hei vuan, niinkuin täälläpäin kuuluu sanoa!

Ollaan jälleen iloisessa itä-suomessa ja ajattelin ilahduttaa teitä pienen pienellä videotervehdyksellä! Ensi viikolla on sitten luvassa taas ihan kunnollista treenimatskua ja ties mitä mukavaa!
Huomatkaa muuten mun todella aistikkaat villasukat – kunnon mökkimuotia siis! 😉

Joo ja ennen kun joku kysyy, niin ei, en ota maasta vauhtia :D… No ihan pikkusen ehkä viimeisessä! Mun tavoite on vuoden loppuun mennessä 10 leukaa melkein suorilla käsillä!

PS. Kiitos hurjasti teidän todella hyvistä kommenteista liittyen edellisen postauksen aiheeseen liittyen nettivalmennuksesta ja personal trainereistä! Moni kommentti sai ajattelemaan asiaa uudesta näkökulmasta ja se on aina keskustelun suola. Monilla oli myös omakohtaisia kokemuksia hyvin ja huonoin tuloksin ja tämä on aihe, joka aina herättää keskustelua.
Airi, voisitko laittaa sähköpostiini yhteystietoni! Olit onnistunut kommentissasi kiteyttämään monta hyvää pointtia luettavaan muotoon :). Haluan lähettää sulle tästä hyvästä pienen yllärin!

 

fityoutoo

9 vastausta artikkeliin “Leuanvetoterkut videolla!”

 1. Hehee, hauska video! 🙂 Meitsillä on tossa leuanvetohommassa niin päin, että selkä jaksaa kyllä, mutta hauberit hyytyy. Olen tehnyt pelkästään niin, että roikun ihan oikosenani eikä jalat ota maahan. Ilman kumpparia menee kaks ja sittenkin nousee vielä tohon sun lähtöasentoon asti, mutta ei yhtään ylemmäs. Tavoitteena jouluun mennessä viis! 🙂

  • Mä olen jotenkin aina kuvitellut, että juuri tuo lähtoasento on aina raskain!

   Meillä on salilla sellainen tosi paksu ja tukeva kumppari, jolla saa treenattua tosi hyvin! Ainoa vaan, että sen kuminauhan saaminen kantapään alle vaatii todella nolon näköistä rimpuilua :D. Viimeksi joku oli vienyt sellaisen korkean jakkaran siitä tangon alta pois ja mä yritin steppilaudan päältä yltää siihen tankoon ja samalla keplotella sitä kuminauhaa ja olisin ehkä voinut tarvita apua! Missä oli kaikki uljaat prinssit silloin???

  • Mä laitan sen kumpparin aina toisen polven alle eli pidän jalat koukussa. En jostain syystä osaa vetää suorin jaloin. Aika pöljältä se munkin virittäytyminen varmaan näyttää! 😀

 2. Minäkö ihan oikeasti voitin jonkun yllärin! Mahtavaa! Yhteystidot lähetetty sähköpostilla.

  Ja noita leukoja en saa yhtä ainoaa, nyyh! Tekosyynä voin juuri nyt käyttää viime maanantaina leikattua kyynärpäätä, mutta todellisuudessa en ole kyllä saanut koskaan tehtyä yhtäkään. Väitetään, että tuo on tekniikkalaji…

  • Kyllä ihan oikeasti! Ja tänään on kaikenlisäksi maanantai :D!
   Älä nyt ala repimään sen kyynärpään kanssa, annat sen rauhassa kuntoutua ja teet jotain muuta. Maailmassa on 1000 ja 1 muutakin hyvää liikettä! Sitten aloittelet rauhassa vaikka ylätaljalla, siitä tulossa videota lähiaikoina!

 3. Oi oi oi hienosti menee sinulla!

  Mulla on tavoitteena sitten joskus pystyä vetämään leukoja. Salilla on avustettu leuanveto -laite, siinä olen pikku hiljaa vähentänyt avustavia kiloja 🙂 Ja kotiin on tulossa myös leuanvetotanko. Pääsevät lapset sitten aiheuttamaan äidilleen kademieltä, nuo pikku api… lapsoset (kokoluokkaa 20-30kg) vetävät leukoja hämmentävän kevyesti.

  • No mut hei, ei se oo sama asia, kun että jos nainen vetää :D. Katso vaan, et se tanko on sellaisessa paikassa, ettei pää kopsahda kattoon :D. Oli vähän hankala tuolla mökillä, kun otti ylähirsi vastaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta