Lihaskuntotreeniä lenkkipolulle! (video)

Mitäpä muuta sitä tekisi perjantaina hotellin sängyssä, kun editoisi treenivideota 🙂 ! En kuitenkaan malta olla postaamatta teille vaikka myöhä jo onkin. Kuvasin nimittäin männä viikolla videon, jossa esittelen hyviä ja melko helppoja lihaskuntoliikkeitä, jotka voit yhdistää lenkkiin! Parasta on se, ettet tarvitse välttämättä mitään välineitä. Itselläni oli mukana 2kg nilkkapaino, mutta ilman sitäkin pärjää hienosti!

Jos siis haluat lenkillä kaksi kärpästä yhdellä iskulla kuten minä, niin voit liittää aerobiseen treeniin lihaskunto-osuuden. Teen usein juoksun tai kävelyn lomassa jossain sopivassa paikassa lihaskuntoa, eikä sen tarvitse olla kuin vaikka vartti tehokasta toimintaa!
Jos taas haluat treeniin sykkeenvaihteluita, niin yhdistele sekä reipasta kävelyä, että lihaskunto-osuuksia. Tällä treenillä saat myös hyvin parannettua hapenottokykyäsi.

Nyt on luvattu hieman viileämpää ilmaa suomeen, niin mikäs sen parempaa kuin treenata ulkona. Eipähän tule ainakaan liian kuuma 😉 !

Edit: Video korjattu!

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Lihaskuntotreeniä lenkkipolulle! (video)”

  1. Hyvä video! Onks tossa tarkotuksella kaks still-kuvaa? Mm auki-yhteen hyppy ja kyykky-loitonnus on still-kuvaa, ei näytä niitä liikkeitä :).

    • Hei kiitos kovasti, kyllä siinäkin pitäisi video olla 🙁 ! En tiedä onko jotenkin huonosti latautunut youtubeen, koska täällä hotellilla on surkea netti. koitetaan korjata asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta