Lisää porkkanaa haasteeseen osallistuville!

 

 

 

Jes hyvä me!!!
People Giving Thumbs-up

Kuukaudessa kireäksi -haaste on saanut ihan mahtavan suosion! Tällä hetkellä osallistuneita on aika tarkkaan 250 (osa on ilmoittautunut vain facebookissa)! Haasteessa on siis tarkoitus kuukauden ajan (virallinen aika on 17.3-17.4) elää mahdollisimman terveellisesti ja treenata vähintään neljä kertaa viikossa! Tärkeintä on kuitenkin pitää ajatukset ja etenkin näpit pois herkuista! Tässä on hyvä potku myös motivaatiolle; Moni on lähtenyt tammikuussa paahtamaan sata lasissa, mutta näin maaliskuussa alkaa helposti jo puhti loppua ja tekisi mieli välillä harrastaa vain penkkiurheilua. 
Lauantai vieläpä on monelle se vaikein päivä….Bileet, leffailta herkkuineen tai mummon letut. Houkutuksia houkutuksia…  Mutta mehän onnistutaan, eikö?? Nyt kokeillaan selkärankaa!
Tähän haasteeseen osallistuville mulla olisi nimittäin jälleen uutta porkkanaa tarjolla…. 🙂 

punnitsejasäästä

Varmaan suurimmalle osalle teistä on tuttu Punnitse ja Säästä -ketju! Tiedättehän, niitä liikkeitä täynnä laareja, joissa toinen toistana ihampia pähkinöitä, siemeniä, HERKKUJA…ja vaikka mitä! Jokaisessa liikkeessä on vähintään 140 irtotuotetta ja isoimmissa liikkeissä yli 600!
Eipä ole kauankaan, kun eräs tuttavani hehkutti facebookissa, että oli ”vahingossa” sattunut käymään liikkeessä ja mennyt aivan sekaisin kaikesta siitä valikoimasta :D. Itse olen ihan hulluna jugurttipäällysteisiin hedelmiin ja silloin tällöin tuleekin vierailtua liikkeessä kauha valmiina toimintaan. Usein ostan myös jotain oikeasti terveellistä, kuten siemeniä, pähkinöitä yms. He mainostavat itseään ”makujen universumina” ja se kuka on vieraillut Punnitse ja säästä -liikkeessä voi varmaan allekirjoittaa tämän! Luomun ystäville on myös hyvin valinnanvaraa. 

Joensuussa on muuten ihan jäätävän kokoinen Punnitse & säästä-kauppa! Laaria oli hehtaarikaupalla ja mukaan tarttui mm. jugurttirusinoita (tottakai, mun heikkous!!) sekä kotimaisia hampunsiemeniä.
Joensuun liike on yksi mun lemppareista! Liike on niin iso, että mä saisin kulutettua sinne varmaan sievoisen summan rahaa…

Ilouutinen tulee tässä; Punnitse ja Säästä -ketju tarjoaa yhdelle onnekkaalle 50€:n lahjakortin mihin tahansa ketjun liikkeistä! 
Arvon siis lahjakortin kaikkien Kuukaudessa kireäksi -haasteeseen osallistujien kesken. Riittää, että olet käynyt ennen tätä päivää ilmoittamassa osallistumisestasi kommenttiboxiin! Enää ilmoittautumisia en ota, koska se olisi hieman epäreilua ajoissa ilmoittautuneita kohtaan. Lupaan, että tällainen haaste tulee uudestaan kenties loppukesästä ja silloin ilmoitan hyvissä ajoin, jotta kaikki halukkaat voivat lähteä mukaan kiristelytalkoisiin! Ja varmasti myös silloin saadaan hyvät yhteistyökumppanit messiin!

fityoutoo

14 vastausta artikkeliin “Lisää porkkanaa haasteeseen osallistuville!”

 1. Mun on pakko jo nyt kiittää sua että jaksat järjestää tällästä. Tää on tsempannu mua ihan älyttömästi ja oon pysyny erossa herkuista, vaikka fanipalat (mun lempparit!!) on vallannu meidän keittiön pöydän sunnuntaista asti!(en syöny sunnuntainakaan ;))

  • No JES Jenna!!! Ihan älyttömän hyvä juttu! Just yks kaveri(miespuolinen) laittoi viestiä, että hänelläkin lähtenyt jo kolme kiloa tällä viikolla! Anna niiden fanipalojen huutaa vaan, sä et halua niitä sun kylkiin!!! 😉

 2. Tämä kuukaudessa kireeksi on kyllä mahti homma! Jostain takavasemmalta on omaan treeniin tullu paljon uutta motivaatiota, ja nyt treenaamiselle on tullut jokin tarkotus. Vaikka se onkin nyt kuukauden ajan vain se, että saa ennen ja jälkeen kuvat otettua, ja näkis mihin suuntaan kehittyminen on menny, ja siitä sit lisää uskoa siihen, että mikään ei ole mahdotonta. 🙂 Myös nuo ruokavinkit on uponnu hyvin. Pirtelöt aamulla sheikkeriin, reilu satsi jauhelihaa ja kasviksia valmiiksi useammalle päivälle ja jos jotain makeaa tekee mieli niin nappaan vaikka mandariinin. Oon jopa huomannu odottavani sitä et pääsen herkuttelemaan omilla ruuillani. 🙂 Kiitos sinulle ihan suunnattomasti! Olet uskomattoman hyvä roolimalli! 🙂

 3. Haasteessa pysytty hienosti! Vielä yksi treeni olisi tälle viikolle jäljellä. Tuo punnitse & säästä on kyllä petollinen paikka. Tekisi aina mieli hamstrata kaikkea hyvää…Mulle juuri nuo jugurttipäällysteiset ovat aina olleet heikkous. Nyt maidottomalla & gluteiinittomalla tosin raakasuklaa on muodostunut uudeksi herkukseni.

  -Piritta
  http://piritta-headoverheels.blogspot.fi/

 4. Voi vitsi, oot kyllä niin ihana tsemppari! On kyllä onni, että satuin muutama kuukausi sitten löytämään fitfashionin, koska sun ja muiden mahtavien blogien ansiosta oon saanut valtavasti lisämotivaatiota kiristellä vielä vikat löysät pois (reilun puolentoista vuoden elämäntaparemontin aikana karissut 16kg, mutta vielä pari haluaisin hävittää) ja löytänyt myös liikunnan ilon 🙂 Tämä haaste onkin siis varsinainen piste iin päälle, joten kiitos siitä! 🙂

 5. Wau, mahtavaa että S&P antaa tällaisen lahjan arvottavaksi!
  Mäkin olen saanut lisä motivaatiota, tän viikon treenit on sujunut loistavasti! Nyt olen menossa synttäreille omat eväät mukana 😀 Syömättä en voi olla ja herkuttelu ei ole vaihtoehto!
  Ennen kuvat olen ottanut mutta eniten omaksi iloksi mutta eihän sitä koskaan tiedä 😉

 6. Hei, kiitos kun juklaisit tuon ruokavalion. Tällä hetkellä enemmän kuin tarpeeseen, keksii taas jotain syötävää 🙂

 7. Itse oon vetänyt nyt marraskuusta lähtien joka viikonloppu herkkuja.. tää viikonloppu on siis eka ilman niitä piiitkään aikaan. Voimia sain juuri tuosta haasteesta. Itse en kovin hyvää ”ennen” kuvaa saanut napattua, enkä tiedä uskallanko niitä sitten lähettää, mutta tästä on ollut kyllä jo hyötyä. Ja puuro valkuaisilla… ON HYVÄÄ?!!! Oon aina vihannu puuroa, osittain siksi, ettei se pidä nälkää.. mutta tuopas pitää 😉 Jeejee! Kiitos siis 🙂

 8. Mahtavaa, että oot järjestänyt tän! Onneksi Joensuussa asuvana näitä Punnitse&Säästä kauppoja on vieläpä kaksi, ja molemmissa tulee käytyä aina silloin tällöin, mutta varsinkin aina kaupungissa pyörähtäen käydään edes ”kiertelemässä” täällä kaupassa ja mukaan lähtee milloin mitäkin..

  • Ai siellä on kaksi?? Mä olen käynyt vain siellä Ison Myyn megaliikkeestä, josta tuo kuvakin on! Se on ihan taivas…

  • Heh jep, kaksihan näitä! 🙂 Toinen löytyy tosiaan Isosta Myystä ja tää uudempi liike on Joensuun Prismassa, kannattaa käydä sekin tsekkaa kun tuut tänne päin! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta