Loading, please wait…

Jos viime viikonloppu mentiin pulssi taivaissa, niin tää lauantai onkin ollut aivan jotain muuta! Välillä täytyy nimittäin pitää kunnollinen vapaapäivä KAIKESTA treenistä! Se päivä oli merkitty kalenteriin tälle lauantaille ja kyllä se kuulkaa tuntuukin hyvälle! Välillä vähän muutakin jalassa kun ne iänikuiset salihousut!
Koko päivä meni Tampereella ja mikäs sen parempi paikka maiseman vaihtoon. Aamupäivällä käytiin kokeilemassa vähän hääpukuja morsmaikun kanssa ja olin ehkä maailman suorapuheisin kaaso :D. Kannattaa tosiaan miettiä kahdesti jos olette pyytämässä… Mä kyllä lupaan kertoa kohtuullisen selkeästi, jos sieltä mekon alta tursuaa joku paikka!
Iltapäivällä kevyttä shoppailua (mentiin ihan peruskestävyysalueella..) ja kahvittelua ystävä S:n kanssa. Nam.

Kävin myös Tampereella testaamassa itselleni entuudestaan tuntemattoman ruokapaikan, kyllä, luitte oikein, tämä ruokanatsi söi ulkona! Kyseessä Tampereen Verkatehtaankadulla sijaitseva Fit Wok (http://www.fitwok.fi/index.htm). Tarjolla on terveellistä wokkisafkaa ja kaikki raaka-aineet saa punnittuna! Itse luettelin mitä halusin ja minkä verran ja hetken päästä pöytään kiikutettiin aivan ihana annos! Varsinkin, jos kaloreiden kanssa ei tarvi nirsoilla, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Ihan millin tarkkuudella ei tietenkään voi kaloreita annoksesta tietää kun ei itse hääri kokkina, mutta ainakin oma dieettini kestää näinkin rankan ”hairahduksen” kerran tai kaksi :). Haluan pitää kuitenkin tietynlaisen rentouden tässä hommassa mukana ja mielestäni oikein sopiva paikka nimenomaan painonpudottajalle! Omassa annoksessani oli täysjyväriisiä, kanaa, kasviksia ja teriyaki kastiketta (normaalisti syön lounaalla 50g ketsuppia).

Jatkoin muuten perjantai-iltana kehonhuoltoa vielä sen verran, että testasin itselleni aivan tuntematonta laitetta! Kyseessä on Acuhealth Professional 900 eli sähköakupunktiolaite (http://www.ekosego.fi/product/665/acuhealth-pro-900) .. Kuulostaa vähintäänkin omituiselta ja sitä se olikin! Ääni muistutti hyvin pitkälti jotain sähkökäyttöistä kärpäsläppää tai vastaavaa.. Laitteella paikannettiin ensin akupiste ja sen jälkeen se rupesi takomaan sähkösiä sykäyksiä siihen. Tavallaan niinkun etälamautin muttei yhtään sinne päin! Välillä ei tuntunut miltään ja välillä sitten taas aika inhottavalle. Käyttäjäraadin mukaan tuohon koneeseen jää kuulemma koukkuun ja tepsii etenkin jumissa oleviin niskoihin. Itse testasin laitetta vain muutamaan eri kohtaan, joten vaikeaa sanoa oliko siitä apua. En kuitenkaan heti löisi ihan huuhaa-leimaa sille!

Päivän päätteeksi kaiken kruunasi uusin Putous-jakso, sauna ja suklaanmakuinen eikun siis hajuinen bodylotioni pintaan! Tästä alkaakin henkinen valmistautuminen huomiseen tankkauspäivään, mun pää on aivan sekaisin kaikkien vaihtoehtojen keskellä! Entäs jos henkinen paine onkin liian kova, ahdistun ja joudun jäämään kotiin…yöllä kahdeltatoista tajuan että päivä on ohi ja yritän huutaa mutten pysty! 😀 Sitä ennen on kuitenkin aika palautua treenin makuun aamupuupan ja jalka(yäk)treenin merkeissä. Ja tarkistuttaa päänsä!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta