Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Tämän postauksen nimi voisi olla yhtä lailla ”kun kaikki ei mene niin kuin elokuvissa”… 
Nimittäin perjantai iltana kesken kiihkeimpien jouluvalmisteluiden sai Ali-koiramme ilmeisesti riisistä (joka oli mennyt kai pahaksi) ruokamyrkytyksen ja kirjaimellisesti oksensi ja kakkasi n.5min jatkuvalla syötöllä! No, minulla oli siinä juuri riisipuuron keitto kesken ja kaikkihan sen tietää miten käy kun hetkeksi jätät sen puuron valvomatta – se palaa auttamattomasti pohjaan! No siinä tilanteessa oli puurot viimeisenä mielessä, kun pentu meni aika heikkoon kuntoon, eikä meinannut millään tolpillaan pysyä. Soitimme eläinlääkärillekkin, mutta onneksi tilanne meni ohi eikä koiraa tarvinnut lähteä viemään päivystykseen. Yöllä heräsimme vielä muutaman kerran tarkistelemaan koiran kuntoa.
Aamulla mua odottikin edellisen illan pohjaan palanut puuro ja kun uusikin yritys paloi pohjaan, niin löin hanskat tiskiin, päästin melkoisella sarjatulella kirosanoja ilmoille ja vaivuin hetkellisesti synkkyyteen. Ja vielä kehiin pientä marttyyriasennetta kuten ”jään sitten peiton alle koko **tun jouluaatoksi”. No sitä puuroa ei pelastanut mikään ja kaupatkin olivat menneet kiinni, joten turha siinä oli ulista enempää! Ja vaikka ne karjalanpiirakat jäi tekemättä, niin onneksi mulla oli vielä pari ässää hihassa vuoden miniä-palkinnon tavoittelemiseksi…
 
Eilinen oli myös dieetin suhteen pientä hengähdystaukoa ja söin hyvällä omalla tunnolla kaikkea, mitä pöytään kiikutettiin… En ole tosin mikään suuri jouluruoan ystävä, mutta kyllä sitä kinkkua sen kerran vuoteen syö. Lipeäkala näytti ja kuulosti (ja haisi!) taas aivan yhtä kammottavalta kuin ennenkin, ei kiitos! Tänään jos maistelisi vielä hiukan kinkkua varmuuden vuoksi..
Mun mielestä etenkin jouluna korostuu se, että jos muutoin syö terveellisesti, niin joulun jälkeen ei tarvitse heti olla vetämässä heti ranteitaan auki, kun on tullut ahdettua se 5kg niitä vihreitä kuulia naamaan kertarykäisyllä. Kohta ne salit taas täytyy synninpäästöä kaipaavista suomalaisista…on se karppaaminen sitten päässyt unohtumaan kaikessa hötäkässä ! Huh huh…
Mitä muuten luulette, mikä on vuoden 2012 ruokavillitys??
Perjantaina ehdin vielä käydä tekemässä viimeisen treenin ennen joulua, joka oli takareisitreeni ja oli kiva lähteä ”tauolle”, kun sai tehtyä hyvän treenin ja jalat olikin taas viittä vaille valmiit amputaatioon! Tein bulgaarialaista kyykkyä henkisen avustajan kanssa ja se taisi olla piste i:n päälle!
Bongasin muuten uusimmasta Bodaus-lehdestä kivoja saunajooga-ohjeita!  Siis ei todellakaan mitään monimutkaista, vaan istualtaan tehtäviä avaavia ja venyttäviä liikkeitä. Saunaan vaan täytyy muistaa mennä ajoissa, eli silloin kun siellä on vasta n.50 celsiusta. Sitten kun sinne kiukaalle on kaadettu se neljä ämpärillistä vettä ja kukaan ei pysty hengittämään muuta kuin alalauteilla, niin se on myöhäistä saunajoogaa ajatellen.
 
Nyt minäkin olen sitten tutustunut tähän paljon puhuttuun facebookin timelineen! Suoraan sanottuna mulla ei ainakaan ole aikaa eikä jaksamista läpikäydä muitten ihmisten päivityksiä vuodelta –08, mutta ihan hauska niitä omia juttuja oli sieltä lukea – kohtuu työlästä tosin! Kauhea hätä tuntuu porukalla olevan… itse en ehkä niitä yksityisessä tarkoituksessa otettuja pikkutuhmia valokuvia lähettelisi inboxissa kellekkään. Niin paljon en luota Mark Zuckerbergiin!!
Rentouttavia joulunpyhiä kaikille tämän blogin lukijoille!!
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta