Lue (ja katso), missä mielenkiintoisessa projektissa saan olla mukana!

No niin, täällä on toivottavasti vihdoin flunssat lusittu ja voin jatkaa normaalia elämää! Tällä viikolla pitäis päästä taas treenin makuun kiinni ja pikkusen on fiilis, että onkohan mun kunto romahtanu, jaiks. No, tuskinpa sentään. Mitä nyt oli sykkeet tapissa heti viiden minuutin jälkeen tänäään spinnussa…
Mutta syy miksi nyt postailen on se, että halusin kertoa teille mielenkiintoisesta projektista, joka mulla on meneillään!

Muutama kuukausi sitten some-alalla työskentelevä ja videoblogia pitävä Joonas otti muhun yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä; Laitetaan äijä kesäksi kuntoon ja tehdään siitä julkista! Mun ammattitaitoni yhdistettynä hänen teknisiin taitoihin ja verkostoihin voisi mahdollistaa yhteisen Netti-TV projektin. Siitä lähdettiin miettimään miten homma toteutetaan…. Treffit 1, 2, 3, 4….. Aivoriihiä ja ideontia. Tavoite olisi tehdä ihan tavallisen miehen kesäkuntoprojekti, mutta hieman erilaisesta kulmasta; Ei puolen vuoden superdieettiä, vaan hyvin arkeen sopiva ruokavalio ja liikuntakalenteri levosta tinkimättä! Treenimuotoina kaikki mistä Joonas innostuu ja ruokavalion suhteen ei liikaa nipottamista (joka on yleensäkin oma tapani tehdä personal trainingia). Uskon, että pakottamalla ei tulla saamaan pysyviä tuloksia eli mieluummin positiivisella fiiliksellä edeten! Jotenkin tuota ”kuntoon hinnalla millä hyvänsä” juttua on jo nähty aivan liikaa!
Projektin nimeksi valikoitui Mies 2.0! Tarkoitus on tietysti tehdä vain parempi versio vanhasta (no ei hän oikeasti vanha ole…) Joonaksesta!

Joonaksella on melko tyypillinen tarina eli taustaa on kuitenkin liikunnasta hänelläkin; Nuorempana jääkiekkoa A-junnuihin asti ja sen jälkeen kaikenlainen treeni onkin jäänyt vähemmälle. Ruokavalio olikin sitten se, joka oli TODELLA retuperällä! Kuten voitte tuosta alta itse lukea. Tuossa siis Joonaksen ruokapäiväkirja, jota hän täytti ennen aloitusta. Lisäksi hasteen tuo se, että Joonaksen vaimo on leipuri  joten houkutukset ovat vaarallisen lähellä….
Ruokavaliota tullaankin muuttamaan järkevämmäksi. sekä liikunta nostetaan nykyisistä muutamista kävelylenkeistä neljään kunnon treeniin viikossa. Joonas ei tavoittele mitään Incredible Hulk -ulkomuotoa, vaan haluaa päästä eroon keskikessistä ja toki saada ryhdikkyyttä ulkomuotoon. Mulla on tosin kova luotto siihen, että me saadaan kaivettua esiin äijän kadonneet hartiat :D….

joonaksen_ruokap

Virallinen projektin alkupäivä oli siis eilen ja viime viikolle tehtiin alkukartoitus. Joonakselle tehtiin työpaikallani Malmin JM Sykkeen tiloissa InBody-kehonkoostumustesti, polkupyöräergometritesti, sekä lihaskuntotesti. Treenit tullaan tekemään myös kotisalillani Malmin Eastbodylla. Tällä viikolla alkaa vielä First Beat hyvinvointikartoitus, josta näämme kuinka Joonas palautuu arjesta ja onko kuormitus kohdillaan työn ja vapaa-ajan suhteen. Kaikki tulokset tulevat julkisiksi, eli saatte seurata projektia todella läheltä. Sen lisäksi Joonas pitää videopäiväkirjaa, jossa hän kertoo fiiliksistään. Ensimäinen jakso julkaistaan jo tällä viikolla, joten olkaa ihmeessä kuulolla! Tästä on tulossa ihan huippujuttu!!!

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Lue (ja katso), missä mielenkiintoisessa projektissa saan olla mukana!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta