Maanantai-haaste: Lupaa jotain naurettavan pientä!

Ajattelin näin sunnuntai-illan kunniaksi heittää teille pienen haasteen! Maanantai on kuvannoillisesti aina ”uuden alku”, kun viikonloppu on levätty ja maanantaina voi lähteä uusin energioin viikon haasteisiin! No okei, kaikki ei tietenkään ole levänneet, koska moni painaa pitkää päivää viikonloppuisinkin. Ja on siellä varmaan sellaisiakin, joiden piti oikeasti levätä, mutta lauantaina viini maistui liian hyvältä lampaan kanssa ja oli pakko ottaa toinen (pullo).OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monelle maanantai tarkottaa myös kurinpalautusta ja viikonlopun ylilyönnit työnnetään ö-mapin perimmäiseen nurkkaan! Lähdetään hirveellä raivolla liikenteeseen – new week new me!

Mutta kuinka kauaksi se raivo riittää?

Sen sijaan, että aloittaa huomenna TAAS täydellisen fitnesselämän, niin heitän sulle haasteen; Mitäpä, jos asettaisit itselles jonkun aivan naurettavan pienen tavoitteen maanantaille? Siis sellaisen, jossa et voi kerta kaikkiaan epäonnistua! Sellaisen, jonka onnistumiseen ei tarvitse kovinkaan suurta ponnistelua.
Nyt en siis todellakaan tarkoita mitään syönviisiviivakuusikertaapäivässäjasyönpuolikiloakasviksiajokaateriallajamahdollisimmanvähänkoviarasvojajapureskelenajatuksellajokaisensuupalanjajuonlitranvettätunninväleinsamallakuntreenaankahonpainoharjoitteluajaakrobatiaametssä.
Vaan jotain tyyliin;
Juon aamulla kaksi lasia vettä.
Tai laitan aamupuuroon lusikallisen siemeniä.
Tai kävelen työpaikan portaat aamulla hissin sijasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei siis mitään epärealistista, mutta kuitenkin joku sellainen juttu, jossa olisi parantamisen varaa! Tuskin meistä kukaan nyt NIIN täydellistä terveyselämää viettää, ettei edes pienintäkään juttua löydy 😀 .
Mun oma lupaukseni on, että mä teen pienet aamuvenyttelyt samalla kun keitän puuroa. En takaa, että se tapahtuu viikon jokaisena aamuna, mutta hittovie ainakin huomenna!
Mikä sun lupaus on???

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta