Maistuu dieetiltä!

Lauantai-illan puntti! Vaihtokauppa hurrin kanssa – minä pääsin salille ja hurri leffaan!


No niin…Pari päivää takana tätä jo mainostamaani RSOTP-ruokavaliota. Jos ette sattuneet lukemaan postausta niin löydät sen täältä.
Ensimäinen päivä meni vähän reisille, koska meillä oli jääkaappi vapun jäljiltä lähes tyhjillään, mutta sain sentään raavittua sieltä kokoon munakasainekset aamulla. Päivällä riensinkin sitten hieronnan jälkeen kauppaan, mutta tottakai jotain jäi kun ei ollut kauppalistaa mukana…Nimittäin salaatti! No rupesin heti sooloilemaan ruokavalion suhteen ja vaihdoin sitten lounaan ja päivällisen paikkaa, eli söin naudanliha kasviswokin lounaaksi enkä suinkaan kanasalaattia. Tästähän oltais jo kivitetty fitfarmin keskustelupalstoilla…
Nimesinkin tämänkertaisen wokkini ”kotiäidin kumiwokiksi” eli kuten nimestä voitte päätellä niin vehkeeltä maistui! En ensinnäkään osta yleensä koskaan pakastevihanneksia, mutta ajattelin kokeilla niitä nyt ajan säästämiseksi. Naudanlihasuikaleita ei myöskään tule koskaan ostettua. Ai miksi? No siksi että ne maistuu PURUKUMILLE. Eikä tehnyt tämäkään kerta poikkeusta! 
Mulla oli aivan helvetillinen nälkä siinä vaiheessa kun pääsin vihdoin ruoanlaittohommiin ja kuinka ollakaan johtaja heräsi vaunuissaan juuri sillon kun ne suikaleet oli pannulla. Kyllä on kuulkaa hyvän makuista kun on vähän ylikypsiä keitettyjä naudanlihasuikaleita ja niiden päälle heittää jäiset wokkivihannekset. Vaikka mäkään en normaaliolosuhteissa ole mikään vuoden surkein kokki omasta mielestäni, niin tota pöperöä ei edes Sikke Sumari voi pelastaa! Sen lisäksi ne  /&%¤#”*!:n suikaleet olivat niinkin edullisia kuin 6,19€!!! Eli kalliit ja pahanmakuiset ruoka-ainekset pilattu lopullisesti yhdistämällä ne :D. En voi kun nauraa.
Onneksi tätä ”herkkua” jäi vielä huomisellekkin!
Tarjosin ko. tuotosta hurrillekkin ja pureskeltuaan yhtä naudanlihasuikaletta noin minuutin kehui hänkin ruoan olevan ”toooooooosi hyvän makuista”.


Mä jo vähän kritisoin myös tätä ruokavalion hintaa ja eilen kaupassa (Valintatalo) käydessä mun silmät avautui jälleen kerran. Nimittäin kasa vihanneksia, paketti broilerin naturel suikaleita, rasia kalkkunaleikettä ja sitten ne hiton suikaleet = 31€. Ihanan kallista! Tässä satsissa ei siis ole minkään valtakunnan maitotuotteita, ei kahvia, leipää, eikä mitään muutakaan erikoista. On varmaan sanomattakin selvää, että jäi ne aamupalalohet ja sisäfilepihvit hyllyyn. Toi kasvismunakas on vaan niin edullinen ja hyvänmakuinen vaihtoehto! 
Ja sooloilu jatkuu… Nimittäin mun kahviin ei kyllä kerma kuulu! Ei vaan pysty juomaan kermalla. Laitoin sitten ihan normaalia kevytmaitoa. Tän perusteella mut olis ilmoitettu fitfarmin keskustelupalstalla jo ylläpidolle ”vääräuskoisena” :D…

Sen verran täytyy kuitenkin sanoa ”ammattilaisen näkökulmasta”, että jos tällaisen projektin, ruokavalion, elämänmuutoksen tms aloittaa, niin ei voi olettaa, että aina kaikki on herkkua. Ei ole olemassakaan sellaista ruokavaliota, jossa aamupalaksi on pannareita, lounaaksi pizzaa ja illalliseksi kolme pussia sipsia kuorrutettuna dippikastikkeella ja silti laihdut liikuttamatta evääkään. Multakin on tilattu ”helppoja dieettejä” ja ties mitä ja älyttömintä onkin että halutaan joko helppo dieetti tai sitten kokeillaan vailla minkäänlaista järkeä olevaa kaalikeittomorsianketoosidieettiä. Monihan laihtuisi jo sillä, että jättäisi kaiken epäterveellisen pois ruokavaliostaan, mutta onhan se toki helpompi rysäyttää kerralla puun latvasta alas, kuin laskeutua pikkuhiljaa. Koska se kestää!!
Suurin osa ihmisistä tietää miten syödään terveellisesti. Silti tavoitteen asettaminen ja sitä kohti eteneminen tuntuu yleensä ajatuksena helpommalta kuin loppuelämän kestävä muutos. En mitenkään mollaa tai väheksy superdieettejä tai tätäkään kokeilemaani ruokavaliota, koska on todistettu että ne toimivat ja silti niiden jälkeen tavoitepainon ylläpitäminen on mahdollista.
Jos et kuitenkaan saa toivomiasi tuloksia niin ei auta kun ottaa itsensä puhutteluun. Ei ole olemassakaan ”isoja luita”, ”syntymästä asti ollutta huonoa aineenvaihduntaa” ja muita helponkuuloisia tekosyitä sille miksi se vararengas ei vaan katoa. Yleensä se suurin syy on nimittäin selkärangan puute. Arvatkaapa korpesiko mua tänään anopin jälkkäripöydässä, kun nenään tuoksui munkki ja mustikkapiirakka?? Mikään munkki ei kuitenkaan maistu niin hyvälle, kun näpsäkkä kesäkunto ;)!!

Vatsa lähtee – jenkkakahvat ei! 

PS! Muistakaahan kaikki lukijani, että ensi viikolla blogini siirtyy osaksi Suomen suosituinta liikunnallisen elämäntyylin blogisivustoa Fitfashionia, eli osoitteeni tulee olemaan ensi viikosta lähtien 
fityoutoo.fitfashion.fi
Tällä tietoa siirto tulee tapahtumaan viikon puolessa välissä, mutta pidän teidät toki ajan tasalla ja bloggeriin ilmestyy myös linkki uusille sivuille!

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Maistuu dieetiltä!”

  1. Onko sulla ollut joskus nenäkoru? :)Sun blogi on ihan mahtava, luen tätä joka päivä – vaikkakin toistaiseksi anonyyminä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta