Marjoja mascarponevaahdolla!

Oletteko koskaan miettineet, mitä kaikkea sitä ihmisen täytyykään muistaa! Täytys muistaa viedä roskat, palauttaa kirjat kirjastoon, täytys muistaa kummin kaiman synttärit, vaihtaa paita joka oli väärän kokoinen ennen kuin aika menee umpeen, siivota ennen kuin anoppi tekee yllätysvisiitin…Huhhuh! Kuulun niihin ihmisiin, jotka hätääntyvät nanosekunnissa, mikäli kalenteri sattuu hukkumaan. Olen täysin kiinni siinä, vaikka nykyään minulla luultavasti on vain 50 rautaa tulessa niiden entisen sadan sijaan. Kirjoittelen myös asioita kalenteriin värikoodeittain, tavallaan eräänlaista mielenvikaisuutta kai sekin :D.On vain niin terapeuttista yli- ja alleviivailla asioita, piirtää palluroita tekstien ympärille ja nuolia päivien välille. Onneksi tämän päivän kohdalla oli aika väritöntä.

Tänään en mennyt kouluun vaan toteutin taas oman versioni ”täydellisestä aamusta”, eli unta ilman herätyskellon soittoa, aamuaerobinen sauvakävelyn merkeissä ja palkintona ihana aamupuuroni ja kuin kirsikkana kakun päällä Jutta ja superdieetit koneelta. Koska tuo ohjelma käsittelee sitä maailmaa, jossa itse elän, uppoaa se kyllä meikeläiseen täysin! Kuten joskun mainitsin, todella lihaksikas vartalo ei ole oma ihanteeni, mutta minua motivoi superpaljon positiivinen asenne joka ohjelmassa on treenaamista ja terveitä elämäntapoja kohtaan! Ehkä Jutta muutenkin tekee elämässään juuri sitä, mitä itsekin haluan tulevaisuudessa tehdä…Eli motivoi ihmisiä liikkumaan!
Ja hei, pakko sanoa että Tamperelainen poliisi Pekka…Huhhuh!! Jos olisin vähän vanhempi niin MORJENS!!! Onneksi meidänkin salilla näkee muutamia aika charmantteja ja etenkin aika komeita, vähän vanhempia miekkosia…saa toivon elämään, ettei ite tarvi 50veenä ottaa mitään toyboyta :D! Nykyään nään tosi usein reilusti itseäni vanhempia naisiakin, jotka todella motivoivat ja ovat uskomattomassa kunnossa! No mikäs tässä ahdistuessa, olen itse kohta 30v enkä koskaan ollut näin hyvässä kunnossa!

Jostain hemmetin syystä eilen aamuna satuin valitsemaan päivävalikosta sitten energiapäivän (vaikka kalorit matalalla?!) ja jäsentelinkin taas koko elämäni uuteen uskoon. Sain mm. tehtyä erään hiukan isomman koulutyön ja voin jopa väittää panostaneeni siihen! Sen lisäksi käytin koko bussimatkan koulusta kotiin pohtimalla ensi kesän kohtaloa, siis töiden suhteen. Koko kesä on kyllä yhtä punaista huutavaa kysymysmerkkiä?!?
Kuten olen jo maininnutkin, niin minullahan on olemassa ihan oikeakin ammatti, mutta toisaalta mieleni tekisi ehkä enemmän hakea jotain liikunta-alan töitä kesäksi. Nyt pitäisi vaan saada jalka jonkun oven väliin…
Illalla treeni kulki myös hirrrrveeen upeesti. Vuorossa oli selkä-olkapää-hauis-treeni, eli sitä sun tätä, enimmäkseen sitä. Ylätaljaa ja alataljaa superina, pushdownia, vipareita sinnetänne, hauista superina ja loppuun vielä 30min hölköttely juoksumatolla.
Olenko muuten kertonut hieman omituisesta harrastuksestani, joka minulla on nykyisin? Olen nimittäin pahasti fiksoitunut kokkiohjelmien katseluun! Nykyään vedän joka kerta juoksumatolla jakson mastercheffiä, arvestele mun illallinen suomessa-sarjaa, neljän tähden illallista ..riittää että ohjelmassa laitetaan ruokaa ja mielellään etenkin jälkiruokaa ja kerrotaan hyvin yksityiskohtaisesti sen valmistusprosesseista! Mitä enemmän siis voita, kermaa, sukalaata ja keksinmuruja niin sitä parempi!
Ohjelman jälkeen haikeudella kuvittelen, miltä äskeisessä jaksossa valmistettu marja-dajmrouhe-masarponevaahto voisi toimia omassa suussani. Tuskin toimisi.
En ole juuri marjojen ystävä.
Enkä dajmrouheen varsinkaan.
Ja mascarponevaahto – no sehän maistuu käytännössä ihan rahkalle!

Onneksi kohta onkin taas sen rahkan ja ananaksen aika, että saan nämä syntiset ajatukset pois päästäni.

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta