Matkaeväspostaus!

Siis vihdoin ja viimein!! Ratkaisin videomysteerin!!
Jouduin kyllä työskentelemään aivan kykyjeni äärirajoilla, mutta se kannatti! Kysykää vaan multa ihan mitä vaan tietokoneisiin liittyvää, niin pientä korvausta vastaan tulen ja fixaan sunkin probleemat alta aikayksikön. Ei uskos, että meidän perheessä se en ole minä, joka on IT-alalla töissä…

Tällä kertaa videopostauksen aihe on tosiaan matkaeväät. Tämänhän piti todellisuudessa päätyä blogiin jo torstaina, mutta jostain syystä nää kompuutterit tökki taas huolella. Mutta tässä se tulee.
Tykkään panostaa matkaeväisiin, varsinkin kun tiedossa oli tuntitolkulla autossa istumista. Syöden kuluu aikakin nopeammin ;). Pysähdyttiin toki pissattamaan koirat ja haettiin kahvia, mutta se onkin ainoa asia mitä noilta huoltsikoilta kehtaa enää nykyään ostaa. No joo, onhan nykyään ABC-asemien yhteydessä kaupat, mutta alappa väsäämään siellä autossa niitä voileipiä! Kaikki pullat ja leivät noilla bensiksillä on nykyään ihan kammottavan makuisia ja jossain kolmioleivissä ei ole mitään muuta kuin lisäaineita, kanansuolia ja kaloreita! Sitäpaitsi en viitsi maksaa viittä euroa jostain muovailuvahan makuisesta sämpylästä…Kaikkihan me olemme maistaneet lapsuudessamme muovailuvahaa, eikä se maistu hyvälle!
Pullatkin on noissa paikoissa nykyään ihan teollisuuskamaa plus että ne seisoo siellä koreissa tuntitolkulla. Ostan heti pullan huoltoasemalta, kun se on tuoretta ja paikan päällä tehtyä eikä mitään pakastekamaa!
Mieluummin säästän nekin kaloripommit sitten vaikka äidin tekemiin herkkuihin tai johonkin muuhun ”järkevämpään”.

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Matkaeväspostaus!”

  1. Huudatko sä tuossa yhdessä välissä koiralle? Ihana 😀 Postauksistasi huokuu aina semmonen pirtsakan oloisen naisihmisen energia ja olet tosi kaunis. Kaikkea hyvää ja treeni-iloa, keep on rocking!

  2. Tosi kiva ja selkeä video! En kestä yhtään joidenkin muotiblogien kolmen vartin jaaritteluja jostain meikkisiveltimen koostumksesta… Mut tää oli hyvä ja vaikutat hauskalta tyypiltä – niin ja ihanat eväät oot jaksanut väsätä!

  3. Reetta, protskut oli siellä leivän välissä:)..Mut oot oikeessa, ne jäi kyllä uupumaan… Tarkoitus oli lähinnä pakata mukaan sellaista helppoa ”naposteltavaa”, joka olis suht terveellistä ja helppoa syödä myös ajaessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta