Mieluisia paketteja!

Hellurei!

Täällä kirjottelee yks röhisiä ja rohisia… Mikä helvatti siinä on, että mä saan olla ilman flunssan flunssaa vuosia ja nyt sitten iski ensin kuume (joka meni onneksi parissa päivässä ohi) ja nyt tää yskä! Aamut on yhtä juhlaa! En mene ällöttäviin yksityiskohtiin, mutta menee ainakin puoli tuntia että mä saan pääni tyhjennettyä ja pystyn edes jotenkin puhumaan! Aamulla mä jopa turvauduin johonkin anopin tuomaan tiikeribalsamiin ja vetelin sitä koko yläkropan täyteen :D. En tiedä mikä sen funktio oikeasti on, mutta nyt on sitäkin kokeiltu. Ja tietysti Solgarin C-vitamiinia 2000mg päivässä! 

Olin eilen asiakkaan kanssa Malmin Eastbodylla treenaamassa ja sen jälkeen ajattelin, että jos tempaisis itsekkin muutaman sarjan. Tein jalkoja  ja selkää, mutta jotenkin on fiilis kadoksissa. 🙁
Luultavasti johtuu tästä puolikuntoisesta olosta, koska yleensä mä rakastan treeniä ja etenkin punttitreeniä! Mulla on sellainen fiilis nyt salitreenin suhteen, että mä haluan kovasti kehittyä, mutta en saa itsestäni kaikkea irti. Kun vedän asiakkaille treenejä, niin mulla on kova draivi ja tsemppi päällä, mutta tyhjennänköhän mä heille sit koko varaston…?
No, hätä ei tosiaan ole tämän näköinen, vaan mulla on nyt viritteillä pienimuotoisia valmennussuunnitelmia. Kerron niistä joskus myöhemmin.  Jotenkin tää tieto sai heti jo mut innostumaan eri tavalla, koska olen NIIN valmis kovan luokan lihastalkoisiin! Toki perhe-elämä ja työt vaikeuttaa omaa aktiivista treeniä jonkin verran, mutta toisaalta olen tähänkin mennessä taikonut omille treeneille aikaa. Viikossa 3-4 hyvin suunniteltua treeniä täysillä ja avot. Täytyy ottaa myös huomioon, että mulla on 3 vakkarituntia viikossa ryhmistä ja esim tänä viikonloppuna mulla on 16h sisäpyöräilykoulutusta. Palautuminenkin on tärkeää.

IMG_1601

Mites teillä on alkuviikko mennyt haasteen osalta? Mulla eniten vaikeuksia tuottaa se, että ehdin syödä kaiken, mutta toisaalta tää haaste on mulle itsellenikin todella hyvä; Joudun todella keskittymään siihen, että syön tarpeeksi ja säännöllisesti. Pidän itse nyt muutaman päivän ruokapäiväkirjaa ja se tehostaa entisestään sitä, että miettii mitä suuhunsa laittaa! Moni mun asiakkaista on todennut, miten sen ruokapäiväkirjan pitäminen aukaisee todella silmät! Mitä, onko jugurtticashew-pähkinöissä TODELLA melkein 550kcal sadassa grammassa!? Mutta jugurtti ja cashew – nehän ovat molemmat terveellisiä ruokia :)! Tällaisia ylläreitä aina välillä tulee. Itselläni kuitenkin tärkeimpinä asioina on se, että en skippaa aterioita ja syön isoja annoksia.

fitnesstukku
No Goodlifen patukat on aivan mielettömän hyviä! Hands down parhaita patukoita joita olen maistanut!

Mä sain tällä viikolla taas mieluista postia. Bloggaamisen  plussapuolia on tuotteet, joita saa silloin tällöin testiin! Fitnesstukun* kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo useamman kuukauden ja taas he lähettivät mulle laatikollisen heidän suosituimpia tuotteitaan! Muistakaas, että Kuukaudessa kieräksi-haasteeseen osallistujien kesken arvotaan Fitnesstukun tuotepaketti! Eli siis jos on kiinnostunut saamaan itselleen vähän sitä sun tätä, niin kannattaa ehdottomasti tarkistaa että on ”ilmoittautunut” kommenttiboxiin!
Sain kokeiltavaksi myös Jane Iredalen* meikkejä, joka on siis luonnollisen kosmetiikan sarja. Heidän valikoimissaan on paljon mineraalimeikkeijä ja iho-ongelmista kärsivänä mä olen ajatellut, olisiko hyvä siirtyä kokonaan mineraalimeikkeihin. Iho on tosin nyt ollut tosi hyvänä!
Sain heiltä teistiin Powder-me aurinkosuojan, joka on puuterimainen tuote! Eli tuote näyttää ihan aurinkopuuterilta! Tätä voi töpötellä kasvoille kesällä eikä tarvitse pelätä palamista, koska tuotteessa on SPF30 aurinkosuoja! 

jane_iredale jane_iredale2

Toinen tuote jonka valitsin on Lip Fixation kestohuulikiilto, koska mä olen todella suuri huulikiiltofanaatikko :D! Mulla on valehtelematta n.20 huulikiiltoa. Itse huulipunien käyttö on vähän niin ja näin…Kuten kuvasta näkyy mulla on vähän tollaset nigerialaisen huulet, joten luotan yleensä nuden sävyihin ja huulikiiltoihin. Nyt mä kuitenkin repäisin ja valitsin pinkin sävyn nimeltä ”Cherish”. Mä olen joskus kokeillut Max Factorilta kestohuulipunaa, mutta se haisi sanonko mille… Tämä oli paljon miellyttävämpi tuoksultaan ja kesti kuin tauti! Söin rahkatkin siinä valissä eikä tuntunut missään! Kokeilu ääriolosuhteissa siis jatkuu. Tämä ei ole yhtään tahmainen, joka on ehdoton nou nou ominaisuutena mulle! Juicy tubesit älkööt siis vaivautuko mun läheisyyteen…

IMG_1600

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Mieluisia paketteja!”

  1. Hei huulinainen! Mulla tulee aina ongelmia, jos käytän huulikiiltoa/punaa, niin se jää aina ikävästi pullon reunoihin / kuppeihin kiinni. Kun päivässä yrittää kuitenkin muutaman litran juoda vettä, niin onnistutko juomaan ilman tätä ikävää sivuefektiä? : D Isot on ongelmat 😀

  2. Mä oon käyttänyt jo vuosia Janen tuotteita, toinen lemppari on dermalogican sävyttävä päivävoide. Mun lärvi ei kestä markettikamaa vaikka olisi kuinka hintavaa, se kuoriutuu samantien. Nyt ei kuivaa ja tulos näyttää luonnolliselta.

  3. Täällä ollaan myös melko sitkeän flunssan kourissa, parempaan päin jo onneksi. Viikon tauon jälkeen kävin jumpalla, kahvakuulaa ja eilen rankka circuit- tunti. Vähän pitää oloa kuulostella, että arvaako huomenna treenata vai meneekö kevyen kävelyn puolelle. Ruokailut ovat pysyneet kunnossa, eikä niitä herkkujakaan ole tehnyt mieli! Hyvällä mielin haastetta eteenpäin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta