Mies 2.0 – jakso 2! Inbodyn ja fillarikuntotestin tulokset….

Heippa hei!

Just palattiin kotia ja tulin pika pikaa kertomaan, että meidän Joonas-projektin eli nettisarja Mies 2.0:n uusin jakso IS OUT! Jaksossa mm. Inbodyn ja polkupyöräergon tuloksia (ergon tulokset nähtävissä kokonaisuudessaan Joonaksen blogissa TÄÄLLÄ) sekä muutama oma lempiliikkeeni kotitreenissä. Näillä liikkeillä saat takuulla haastavuutta treeniin, koska kuka sanoi, että kotitreeni on pelkkää kevyttä käsien pyörittelyä…? Kotitreenivideota on muutenkin toivottu, joten katsotaan jos saisin sellaisen teille eetteriin piakkoin.

Edelleen teidän kommentit on enemmän kuin tervetulleita ja kuten sanottu, niin me koitetaan pitää koko hommassa rento ja positiivinen fiilis. Tämä ei ole mikään ”kuntoon hinnalla millä hyvänsä”-projekti, vaan ehkä enemmänkin ”mahdollisimman pienellä vaivalla mahdollisimman hyvä lopputulos”. Tottakai, ollaan rehellisiä, jos haluaa tuloksia niin hommiin täytyy ryhtyä – siitä ei ole epäilystäkään!
Jos junnaat koko ajan samoissa tuloksissa, eikä esimerkiksi paino putoa odotetusti, niin joku siellä koneessa sitten sakkaa. Kannattaa myös muistaa, että joku juttu ei toimi välttämättä ikuisesti, eli voi olla treenin tai ruokavalion vaihtamisen paikka.

Valmennuspyynnöt ja kyselyt voi laittaa muuten osoitteeseen [email protected], eli jos vielä haluat päästä kesäkuntoon (joka muuten kestää vielä tuleviinkin kesiin 😉 ) niin laita rohkeasti mulle sähköpostia tulemaan!
Mutta pidemmittä puheitta, katsotkaa itse!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta