Might trick me once…

I won’t let you trick me twice!!

Eilen siis ihan oikeasti jouduin ottaan tossa vessassa pienet ”power talkit” itselleni! Oli pakko takoa tähän päähän vähän uskoa ja tsemppiä ja kuten varmaan tiedätte, niin ihminen alkaa uskomaan siihen mitä se kuulee. Saattaa kuulostaa kevyesti hörhöltä, mutta tiukoissa paikoissa mun on pakko tsempata itseäni. Kukas muhun uskoo, jos en minä itse??? Toinen juttu mitä mä teen jos oikein ***tuttaa, on hymyilen niin leveesti, että menis ruispala poikittain suuhun! Tulee niin tyhmä olo, kun ottaa aivoon ja hymyilee samalla, että melkein naurattaa!

nauru

Mua niin kiristää tää yksi kotisivuhuijauskeissi ja näyttää siltä, että huijaresta on erittäin vaikea päästä myös eroon. Mä otan tästä lähtien sen tavan, että en jatka puhelua kenenkään puhelinmyyjän kanssa. Olen lukenut juttuja (no keskustelupalstoilta, mutta silti), että joku on sanonut jollekkin yritysrekisterimyyjälle ”kiitos hei” ja sen perusteella on katsottu sopimuksen syntyvän koska ”ei ole kieltäydytty suoranaisesti”! Siis mitä ihmettä??? Nykyään tuntuu, että näitä firmoja, joiden toiminta ei todellakaan kestä päivänvaloa, on vaan enemmän ja enemmän. Mutta kyllähän se pitäisi tietää; There is no such thing, as a free lunch. Pitäs hälytyskellot soida HETI kun joku kauppaa sulle jotain ilmaiseksi. Nää firmat tekee rahaa sillä, että on liikaa ihmisiä, jotka ei jaksa tapella. Ne maksaa kiltisti, eikä saa välttämättä mitään vastineeksi! No, mun kanssa ei kannata yrittää samaa. Mä en todellakaan purematta niele tätä sumutusta. 
Sama juttu, kun mulle joku teiniltä kuulostava likka yritti puhelimessa väittää ”meidän kautta sun sivut saa kuukaudessa yli 30 000 kävijää”. Joo ehkä sun unissas! Mutta hei, kai näihinkin puheluihin joku haksahtaa, jos jopa ne ”get yourself a larger penis”-mailitkin saa jotkut lyhytkasvuiset oikeasti uskomaan pidempään tulevaisuuteen.

no_woman
No naulan kantaan.

Pahinta on, että sillon kun mä stressaan niin mulla menee täysin ruokahalu ja eilen mä en saanut syötyä koko päivänä mitään ja illalla piti vetää jumppa. Mun ajatus vähän katkeili ja voi jösses oli vaikee päättää kumpi on se vasempi jalka! Tuli ihme sekoiluja toisinaan, mutta toisaalta mun tunneilla olleet osaa jo odottaa niitä :D. Mä en nimittäin ihan hirveästi peittele sitä jos mokaan, koska mun mielestä se on ihan inhimillistä. En mä siellä tunnillakaan kyttää tekeekö se Ritva sen V-askeleensa just oikealla jalalla tai meneekö se nyt ihan täysin rytmiin. Niin, ja jos mietitte, niin mä menen kyllä aivan täysin rytmiin, osaan ennakoida, EN LAULA MIKKIIN, ja osaan ohjata peilikuvana. Siinäpä ne oikeastaan on jumppaohjaajan tärkeimmät asiat. Loppu on omaa persoonaa, sitä miksi ihmiset tulee sun tunneille tai ei tule. Mutta kyllä tässä aikojen saatossa on pakko oppia nauraan itselleen, kun on lusikalla vaan annettu :D. Tai ainakin joskus tuntuu siltä!

nenäpäivä

Jos nyt edes vähän yritetään liipata läheltä tätä terveysaihetta, niin olen ollut kolme viikkoa syömättä hedelmiä ja maitotuotteita olen käyttänyt ainoastaan kahvissa olevan maidon verran (ja ehkä yksi smetanakokeilu). Tulokset: En ole kokenut minkäänlaista muutosta missään. Mä vähän inspiroiduin tosta Neljän tunnin keho-kirjasta (Timothy Ferris), jota voin muuten ehdottomasti suositella, koska se on mielenkiintoisia tutkimustuloksia pullollaan. Ei mun pitänyt edes tehdä mitään kokeilua, mutta tulipahan sitten kuitenkin tehtyä ja huomattua, että ei se rahka vie tätä venettä ei itään eikä länteen. Voin toki puhua vain omasta puolestani ja mun paino on 62kg ollut jo aika pitkään, josta mulla ei ole intoa hirveästi edes pudottaa. Noi jumpat ja tää lapsen kanssa jumppaaminen vie sen verran energiaa, että en mä ala mihinkään laihdutuskuureille! Läskiä toki saa lähteä, mutta se tapahtuu ajan kanssa, enkä mä ota siitä mitään elämäntehtävää.
Mun elämäntehtävä tällä hetkellä on nostaa leuka niinsanotusti ylös, enkä todellakaan lähde kohti uusia pettymyksiä! Vaan kohti Tallinnaa :D! 

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Might trick me once…”

  1. Tää oli niin hauskasti kirjoitettu, että en voi lopettaa nauramista! Ruispala poikittain suussa.. 😀 Tsemppia kovasti sinne ruudun toiselle puolelle xxx

    • Oon mä ehkä joskus sanonutkin, mutta olen siis virallisesti 167,5cm eli hyvin keskimittainen :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta