Miksi juuri nyt???

Onpa koomista… Juuri kun olen kirjoittanut postauksen aiheesta ”Kuinka torjua kevätflunssa”…

Niinhän siinä sitten kävi, että torstaina jumpan jälkeen oli jotenkin höntti olo ja perjantaina aamulla olinkin jo 38 asteen kuumeessa…Joka nousi sitten siitä vielä yli asteen iltaan mennessä. Olin eilen perjantaina TODELLA poissa pelistä – makasin siis sängyssä aamusta iltaan. Luojan kiitos poika pääsi isovanhemmille siksi aikaa, kun mies oli töissä. Olin nimittäin niin kanttuvei, etten olisi pysynyt pystyssä. Sinänsä hassua, että mulla ei oo ollut muuta kuin kuumetta; Ei räkää, ei kurkkukipua, ei yskää! Nyt olo on jo tosi paljon parempi, mutta pelkästään kaupassa käynti otti kyllä aika paljon voimille… 

Kauan odotettu reissu Turkuun ja Turku Workouttiin jäikin siten vain haaveeksi! Voi että otti aivoon! Miksi juuri NYT?? No, voiko kipeksi tulla koskaan oikealla hetkellä? Onneksi saatiin hotellihuonetta siirrettyä, joten huhtikuussa olis tyttöjen viikonloppu sitten turussa! Olin nimittäin tilannut Nellyltä oikein uudet bilekorkkarit tätä viikonloppua varten…Kerrankin kun olis päässy mamma lähteen voitolla yöhön! No, vielä tosin jäävät kaappiin :(. Byhyy!!! En ala!
Jos jotain positiivista pitää sanoa tästä taudista, niin kuume taitaa olla toiseksi nopein laihdutuskuuri :D…

IMG_8876

IMG_1431

Olen muuten huomannut, että heti kun mun alkaa tekemään jotain ns. herkkua mieli (kuten tänään kipeenä) niin se on jotain, joka ei TODELLAKAAN ole gluteenitonta… Tänään himoitsin valkosipulietanoita, eikä niitä voi syödä ilman maalaisleipää…Tai omatekemää pitsaa….Tai subia…Niistä voipullista puhumattakaan! Nyt olen kuitenkin pari viikkoa sinnitellyt gluteenittomalla ruokavaliolla ja kyllä mä sen 3kk meinaan olla jotta voin huomata onko sillä tähän ihoon vaikutusta. 
Nyt on kyllä ilmeisesti jo siitepölyaikakin ihan ovella ja luultavasti lepästäkin saan jotain oireita, jotka kuivattaa ihoa. 

Lohturuokaa...ainakin jollain tavalla! Kaalilaatikkoa, suurinta herkkua!!
Lohturuokaa…ainakin jollain tavalla! Kaalilaatikkoa, suurinta herkkua!!

Anyway, nyt aijon ottaa ihan rauhallisesti ja löhöillä peiton alla. Mulla on ollut lähipiirissä pari tapausta, että flunssa on lähtenyt ihan käsistä ja kestänyt lopulta viikkotolkulla. Onko teillä kokemusta tällaisesta? Oletteko aloittaneet flunssan jälkeen liian nopeasti liikunnan ja millaisia vaikutuksia sillä on ollut?
Itseäni ainakin pelottaa sydänlihastulehdukset sun muut… Kun tekee kropallaan töitä, niin ei voi edes pienessä flunssassa mennä töihin!

Muistakaapa käydä TÄÄLLÄ osallistumassa Solgarin huippuarvontaan, jossa voit voittaa tuotepaketin, joka on nimenomaan tarkoitettu tämän viheliäisen flunssan hoitoon!

fityoutoo

8 vastausta artikkeliin “Miksi juuri nyt???”

  • No voi kiitos, tottakai sä pääset vaan kun jaksat puurtaa! Eipä siihen muuta tietä oikein ole (vaikka on niitä ongelma-alueita vielä paljon mullakin…)!

 1. Nyt ehdottomasti lepoa niin pitkään, että tulee täyteen ne muutama oireeton päivä!
  Itsellä flunssa alkoi viime viikonloppuna ja kaikkia ohjeita vastoin palasin urheilun pariin jo keskiviikkona, koska olo tuntui olevan jo ihan ok pientä tukkoisuutta mukaan lukematta. No, nyt sitten ollaan tosiaan sairaslomalla seuraavat kaksi viikkoa, kun keuhkot ja sydän joutuivat urheillessa niin kovalle rasitukselle heikentyneen hapen saannin vuoksi.. :/

  • No voi **ska! Mitä sulle siis lääkäri sanoi? Onko tohon mitään lääkettä? Karmealta ja vaaralliselta ainakin kuulostaa….

  • Sen kausi-influenssa kuurin sain ja sit suosituksen, että vähintään se kaksi viikkoa totaalilepoa ja aerobisia ei kuukauteen, Lisäksi pitää nyt ensi viikolla käydä uudestaan tarkistuttamassa tulehdusarvot ja että tuo leposyke olisi laskenut normaalille tasolleen. Eli siis etten olisi aiheuttanut vielä sitä endokardiittia, kun menin lenkkeilemään toipilaana. Kyllä sitä ihminen on joskus tyhmä, kun ei välitä noista ohjeista, jotka nyt on ollut tiedossa kuitenkin jo vuosikausia. Välillä sitä vaan kuvittelee itsestään liikoja.. 🙂

 2. Jokseenkin oireesi kuulostavat influenssalta, nopeasti noussut korkea kuume ja väsynyt olo, lihaskipua? Mutta joko nämä oireet loppuivat?

  Sairastamisen jälkeen otan aina viikon verran reilusti kevyemmin kuin normaalisti. Jälkitautien kanssa ei ole leikkimistä. Elimistö vaatii aikaa palautuakseen. Etenkin sinun tapauksessasi, koska kehosi on työvälineesi. Virtuaalitsemppitujaus täältä! Maltti on valttia.

  • Joo, tasan päivän kesti! Tänä aamuna kun seiskan aikaan mittasin, niin oli enää 37,1 eikä ole sen jälkeen enää noussut ja olen pystynyt jo normaalisti (rauhallisesti) kotona puuhailemaan. Lihaskipua ei ollut mitenkään hurjan paljon…
   Hassu juttu, kun meidän poika sai just tällä vkolla ne 1v rokotteet ja sille nousi ihan kauhea kuume ja kesti kans päivän..Mutta tuskinpa nämä voi olla toisiinsa yhteydessä…

 3. Kannattaa kyllä olla täysin terve ennen kuin aloittaa taas urheilun! Itse olin tammikuun lopussa flunssassa ja aloitin treenaamisen vielä pienessä nuhassa ja ajattelin, että kyllä ne loputkin oireet parin päivän päästä häviää. Kolme viikkoa kerkesin treenata 5-6 kertaa viikossa kunnes kuume nousi ja viikon treenitauko. Olin viime perjantaina kevyesti treenaamassa ja aion aloittaa nyt vähän malitillisemmin! Eli ainakin omasta kokemuksestani päätellen parempi odotella muutama päivä kun sitten sairastua myöhemmin kahta kauheammin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta