Minä lupaan ja vannon…

Kautta kiven ja kannon!

kilistely

Hyvää uuttavuotta kaikki ihanat Fit you too-blogin lukijat siellä jossain eri maailmankolkissa! Olkoon vuosi 2014 sopivasti vähäkalorinen ja kiinteä, mutta samalla myös herkullinen ja muodokas! Kaikki te henkilökohtaisten body-tavoitteiden kanssa painiskelevat – kaikki tsemppi ja henkinen persiillepotku on paikallaan, eikä pelkästään minulta, mutta myös teidän läheisiltä! Ympäröikää itsenne inspiroivilla ihmisillä, joista saatte uutta virtaa ja jotka kannustavat teitä. Vältelkää tunnelman latistajia, vähättelijöitä, kateellisia panettelijoita ja kaikkia ”asioista paremmin tietäviä” – jos ymmärrätte mitä tarkoitan. 

outfit

Jos oma uusivuoteni olisi mennyt reippaasti reenaillen, niin se olisi toki ollut hienoa. Mutta sen sijaan keskityin puolikuivaan samppakaljaan ja puoli kahdeltatoista aloitettuun erittäin tukevaan illalliseen juustolla kuorrutettuna :D. Niin ja tietenkin rakkaisiin ystäviin, joiden kanssa voin olla aina 100% oma itseni! Oltiin Kulosaaressa yhdellä ystäväpariskunnalla viettämässä iltaa ja lasten nukahdettua päästiin me aikuiset aloittamaan hieman omia juhlia. Alkuillasta käytiin toki vielä lasten kanssa räjäyttelemässä raketteja ja vaikka etukäteen olinkin vähän sitä mieltä, että turha laittaa rahaa taivaan tuuliin, niin taisin lopulta huseerata niiden papattien kanssa eniten itse!

alkupalat

paukuttelu

raclette

Nyt uuden vuoden ensimmäisenä päivänä on tietysti pakollista pohtia uudenvuoden lupauksia.. Olen jakanut lupaukseni kahteen eri kategoriaan:

Ensin ne vähän vakavemmin otettavat lupaukset:
1. Aijon ulkoilla enemmän. Tänä syksynä olen ulkoillut oikeasti aivan häpeällisen vähän. En ole kovin kova pimeässä ja sateessa lenkkeilijä ja mieheni käy usein koirien kanssa metsässä joten… Omat lenkkini ovat olleet sitten aika säälittäviä. Voi kun mä saisin perseeni tonne pihalle useammin! No, kesällä viimeistään :)!
2. Haluan panostaa veden juontiin ja nimenomaan kunnollisen veden. Ostan brita-kannun ja harkitsen myös Nikkenin vedensuodatinjärjestelmän hankkimista. Mitä enemmän asiaan tutustun, sitä enemmän laadukkaan veden vaikutuksista kiinnostun! Kirjoitan tästä aiheesta joskus vielä lisää.
3. Jatkan edelleen pitämääni linjaa laadukkaiden lisäravinteiden nauttimisessa JOKA PÄIVÄ. Otan joka ilta perus settini, johon kuuluu Solgarin kalaöljykapselit, sinkki, magnesiumsitriitti, L-glutamiini ja vahva D-vitamiini. Sen lisäksi petraan MSM:n käytössä, nykyään kun muistan ottaa aivan liian harvoin. 
4. Neljäs ja viimeinen lupaus on olla ahnehtimatta liikaa töitä, etenkin jumppia. Aijon pysytellä noin viidessä viikkotunnissa, joka on sellainen määrä, että siihen jaksaa päälle tehdä muutaman kovan punttitreeninkin. Tammikuussa tätä lupausta en ihan pysty toteuttamaan, mutta I’m working on it…..

Ja tässä vielä turhanpäiväisten lupausten lista:
1. Lupaan skarpata pyykkien pesussa, eli otan HETI ne märät pyykit pois koneesta ja laitan kuivumaan. Lupaus joka tuskin tulee pitämään, mutta ainakin ajatuksen tasolla yritän.
2. Lupaan, etten enää aamuisin keitä kahvia yli tarpeen, enkä etenkään jätä täysiä kahvikupillisia kylmenemään pitkin asuntoa niin, että hurri töistä tullessaan voi kysyä multa ”vieläkö sä meinaat juoda tämän?”. Epäilen vahvasti tämänkin lupauksen toteutumista.
3. Lupaan myydä nurkista paljon tarpeetonta rojua pois. Tämän aijon aikuisten oikeasti pitää. Aloitan pitämällä täällä blogissa tämän kuun aikana blogikirppiksen, jossa tulen myymään jotain vaatteitani. Loput vielä UFF:ille. Tämä vuosi olkoon myös positiivisen luopumisen vuosi! Luovun läskistä ja vaatteista :D!

 

fityoutoo

7 vastausta artikkeliin “Minä lupaan ja vannon…”

 1. Haha huippu slogani tuo Luovun läskeistä ja vaatteista :D. Ite hankkiuduin eroon jo ylimääräsistä vaatteista. Sopivasti alennusmyynnit menossa, niin kohta kuitenkin kaapissa köllöttää uusia….hups jo etukäteen

  Ite alotan nyt kunnolla yrityksen karistaa raskausmaha löllerön rippeet ottamalla ruokavalio rempan mukaan . Voi kumpa joku keksisi nappulan jolla pääsis entiseen kuosiin ennen kahta viivaa ja joka tekis suklaan pahan makuseks :).

  • Onneks mulla ei oo juuri aikaa mennä aleihin… Tai siis on, mut se on aika hankalaa ton muksun kanssa. Ja säästyy siinä sivussa rahatkin. Pikkusen kävin tosin Interissä ja Stadiumissa ja spinningkengät tuli hankittua. Vielä ajattelin jos uuden sykemittarin ostais.
   Kerro heti kun löytyy se nappula. Tää on varmaan sen nappulan vieressä, joka lisää vuorokauteen tunteja…? 😀

 2. Mahottoman hauskaa uutta vuotta ja tsemppi potku treeneihin! 🙂 Mä taas lupaan aloittaa oman treeniblogin ja treenata loputkin raskaus makkarat pois. Timmimpää uutta vuotta kohti siis. 🙂

  • Todellakin! Laitahhan sit linkki blogistasi tänne, niin päästään sitä lueskeleen :)!

 3. Minun lupaukseni on kehonhuolto/ venyttely/body balance -tunneille osallistuminen vähintään kerran kahdessa viikossa. Lähtötilanne on nimittäin se, että viime vuonna kävin huimat kolme kertaa näillä rauhallisilla tunneilla..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta