Mitä mä oikein menin lupaamaan???

070116_2 (1 of 1)Tämän viikon vlogissa uudenvuoden lupauksia! Nyt vaan pitäisi päästä sanoista tehoihin!

New year, new me – eikö niin ? 😉

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Mitä mä oikein menin lupaamaan???”

  1. Mukavia nää videot! Mä lähden mukaan tuohon some-lupaukseen! Just pari päivää sitten mietin itekseni, että ihan liikaa tulee notkuttua just jossain facebookissa ja instagrammissa ja ihan turhaan vieläpä! Mun muut uuden vuoden lupaukset on aika lailla samat ku viimeki vuonna + yksi uusi lupaus: kehonhuolto kuntoon, lisää venyttelyä ja rullausta siis. Mun viime vuoden lupaukset oli 1. opettelen syömään kunnolla (toteutunut ja tällä jatkuu) 2. hankin lihaksia (osittain toteutunut, mutta vielä lisää kiitos) 3. vähennän herkkuja (ajoittain toteutunut) 4. juon enempi vettä (tämä kaipaa vielä paljon opettelemista!) 5. opettelen vetämään leukoja (muutama menee jo, nyt tän vuoden tavoite on tehdä niitä enemmän) 6. kasvatan kynnet (oon pureskellut pienestä asti kynsiä ja aika ajoin saan ne kasvatettua, mm nyt viime vuoden lopulla) 😀

  2. Mä epäilen, että et ole ihan ainoa joka lupaa lisätä venyttelyä 😀 ! Mikä siinäkin on muka niin hiton vaikeeta???

    Mä lupaan raportoida, kuinka mun leuanvetoharjoittelu edistyy! Tavoitteena viisi ennen kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta