Mitä tapahtui kuukaudessa…vai tapahtuiko mitään?

Eilen se kuukauden ”kiristely” sitten loppui! Olin todella innoissani osallistumisaktiivisuudesta ja vaikka saisin vain yhdenkin ihmisen motivoitumaan terveellisemmästä elämästä tai treenaamisesta, niin se on iso voitto! 
Mitä suunnittelemaani ruokavalioon tulee, niin on ihan mahdotonta täyttää kaikkien toiveita ja ylipäätään suunnitella kaikille sopiva ruokavalio, koska sellaista ei ole olemassakaan! En ylipäätään ole mikään kova tiukkojen ruokavalioiden puolestapuhuja, vaan asiakkaideni kanssa käytän vähän erilaisia menetelmiä, koska haluan että he oppivat ajattelemaan myös itse. Olen huomannut, että esim. ruokapäiväkirjan pitäminen on monelle todella silmiäavaava kokemus!

hammaspesu
Hampaidenpesupose! 😀 Itsensä nolaamiskynnys ei ole kovin korkea, kuten huomaatte!

Olen huomannut asiakkaideni kohdalla, että pitkissä dieeteissä on yksi ongelma (tai dieeteissä, joissa syödään koko ajan samaa ruokaa ylipäätään); Dieetin loppumista odotetaan kuin teini Justin Bieberin keikkaa ja sitten kun THE PÄIVÄ koittaa, ollaan ostettu kaupasta puoli kärryllistä sokerista ja rasvaista. Kun nyt saa luvan kanssa syödä.
Pysyikö teillä muuten hallinnassa eilinen mussuttelu? Itse ostin kaupasta uutta Rocky road- jätskiä, joka makaa edelleen pakkasessa koskemattomana… Käytiin myös makuunista karkkipussit, mutta olin illallisen jälkeen niin täynnä, että jaksoin pari hassua karkkia napsia.

Paino 18.4 aamulla
Paino 18.3 aamulla, eli tasan kuukausi sitten…

 

Paino tänä aamuna
Paino tänä aamuna… Ihme, että näinkin vähän! Söin ihan hirveen läjän noita rullia eilen!

 

Näistä vietnamilaisista rullista on muodostunut mun ja hurrin all time lemppariruokaa! Nää on vähän työläitä, mutta aivan tautisen hyviä! Lisäksi näiden jälkeen ei tule mikään ällöttävä ähky...
Näistä vietnamilaisista rullista on muodostunut mun ja hurrin all time lemppariruokaa! Nää on vähän työläitä, mutta aivan tautisen hyviä! Lisäksi näiden jälkeen ei tule mikään ällöttävä ähky…

EDIT: Vietnamilaisten riisipaperirullien ohje löytyy TÄÄLTÄ!

Toki herkutella saa ja pitää toisinaan, mutta kun on kyllästymiseen asti puputettu yhtä ja samaa ja vihdoin antaa luvan itselleen hiilarifiestaan, mopo karkaa yleensä käsistä. Ei ole mitenkään tavatonta, että ensin kiristellään kuukausitolkulla aika tiukkojakin dieettejä ja sen jälkeen ollaan kuin ellun kanat pari kuukautta, jonka jälkeen hirveä vitutus ja epätoivo on valmis – saan näitä viestejä usein. Ja koska elämä ei voi olla ainoastaan kituuttamisen ja vitutuksen välissä seilaamista, olisi hyvä löytää itselleen joku paremmin toimiva systeemi.

etupose_vertailu

Kuten näätte noista kuvista, niin itselläni ei mitään kovin hurjaa muutosta ole tapahtunut (tosin en sitä ehkä odottanutkaan), vaikka kuvakulma on tosin hieman hämäävä. Ja voin kertoa, että ainakin niiden kuvien perusteella, joita olen tähän mennessä saanut muutoskuvakilpailuun, niin siellä on kyllä todellakin näkyviä muutoksia saatu aikaiseksi! Vaikka muutos oliskin vain nesteen poistumista ja sitä kautta ”tiivistymistä”, niin iso käsi sille! Sain myös ihania viestejä, että tästä haasteesta on saatu alkusysäys vähän isompaankin projektiin ja tavoite on kauempana tulevaisuudessa.
Hämää myös noissa kuvissa, ettei ole samat vaatteet (toppi oli jossain pyykkikorin alimmaisena) ja mulla on vielä sitä viime perjantain Vita Liberatan suihkurusketusta kivasti jäljellä! Jaloissa kyllä tuntuis että olis vähän tapahtunut jotain, mulla on noissa mun jumpissa paljon hyppykyykkyjä ja oon tehnyt ne erityisen huolellisesti viime viikot! Toimii! 🙂

takapose_vertailu

En ole vielä valinnut muutoskuvakilpailun voittajaa jos jotakuta vielä haluttaa lähettää ennen/jälkeen kuvansa ja voittaa kuntokauppa.fi*:n lahjoittaman 100€:n lahjakortin!! Mielestäni aika miälenvikasen hyvä palkinto!!! Tulemme tekemään kuntokauppa.fi:n kanssa myös tulevaisuudessa yhteistyötä, eli he ovat uusi yhteistyökumppanini! Paljon on kyselty kotitreeniohjeita ja kotitreenivideo on tulossa blogiin lähitulevaisuudessa.
Myös arvonnat KK-haasteeseen liittyen tapahtuu huomenna, joten olkaahan näöllä – tuotepalkintoa ja lahjakorttia tyrkyllä!!
Nauttikaa pääsiäisesta ja etenkin tosta ihanasta aurinkoisesta säästä! Itse lähden tästä nyt anoppilaan, jossa on tarjolla JOULUKINKKUA! Kyllä, luit aivan oikein. Tätä naista ei tosin kinkku kiinnosta, joten toivotaan, että siellä olis edes lanttulaatikkoa mulle varattu :D….

fityoutoo

19 vastausta artikkeliin “Mitä tapahtui kuukaudessa…vai tapahtuiko mitään?”

 1. Hehee mä oon ollut ihan siinä uskossa, että tämä loppuu vasta tänään. Joten onnellisesti olen elänyt terveellisesti myös tämän päivän 😀 No tuskinpa tuosta haittaa on. Huomista varten on irtokarkit jo ostettu 😉 täytyypä ottaa kuvat (ennen niitä irttareita), josko jotain muutosta olis tapahtunut!

  • Voi ei…. ei olis pitänyt sanoa, niin olisit jatkanut terveellistä elämää tämän jälkeenkin – vahingossa :D!

 2. Kiva haaste! Painoa tippui reilut 2kg mikä on normaalipainoiselle hyvä suoritus. Mitoissa tai kuvissa en saanut sitä näkymään. Mutta housut sujahti helpommin jalkaan ja oma peilikuva miellyttää enemmän, joten tästä on hyvä jatkaa 🙂

  • No mut tuokin tulos kuulostaa oikein hyvältä!! Sehän on just puoli kiloa viikossa, joka on oikein passeli vauhti! Tsemppiä 🙂

 3. Noiden vietnamilaisten rullien resepti kiinnostais tätäkin keittiön poropeukaloa 😀 itselläkin on joskus aikoinaan lähtenyt mopo käsistä dieetin loputtua ja olo on ollut sen mukainen. Juuri sen kultaisen keskitien löytäminen onkin tärkeää sekä itselleen sopivan (ei liian tiukan) ruokavalion löytäminen.

 4. Uuu mä toivoisin kanssa rullien reseptiä! Mulla ei paino tippunut haasteen aikana (eikä se ollutkaan tavoite, normaalipainoinen laihaläski täällä moi 😀 ), mutta en meinannu uskoa silmiäni kun otin mitat nyt uusiksi: vyötäröltä lähtenyt 3 senttiä! Lähti motivaatio taas ihan uuteen nousuun kun huomaa tuloksia ja kumma kyllä, on ollut paljon parempi olo kun syö säännöllisesti… 😀

  • No hei wautsiwau! Vaaka ei aina kerro kaikkea ja ainakin omasta mielestäni mittanauha ja vaatteet on parhaat mittarit! Kiva myös kuulla että oot saanut muutettua näinkin lyhyessä ajassa jo syömistäsi – tästähän on sit suunta vain ylöspäin :)!

  • Joo tarkoitus olikin että sähköpostilla kaikki laittas :)! Mun on helpompi käydä niitä läpi!

 5. Kiitos tästä haasteesta.Sain siitä sopivasti potkua ja tiputin 3 raskauskiloa sekä sain lihaksiakin vähän näkymään 🙂 Yllytin myös muita hyvällä menestyksellä mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta