Mitäs oon puuhaillut?

Tästä tulee nyt enempi sellainen ”hei hei mitä kuuluu”? -tyyppinen postaus. Voisin kertoa mun mutsielämän ”hailaitit”, jotka on aivan vertaansa vailla. 😀 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikko ei alkanut hirveän hyvin, koska huomasin hävittäneeni salikorttini! Tiedän – first world problems, mutta mulle henkilökohtaisesti kova pala. Olin tosiaan menossa maanantaina salille ja kappas, korttia ei löydy mistään. Mulla on hatara muistikuva, että laitoin sen (ehkä) johonkin, ennen kuin lähdettiin pääsiäisen viettoon vanhemmilleni. Tai sitten en. Mutta jokatapauksessa korttia ei löytynyt mistään, vaikka käänsin suunnilleen koko kämpän ympäri. Tottakai sain sitten seuraavana päivänä uuden kortin, ei siinä mitään, mutta jostain syystä JUURI tuolla kortilla oli tunnearvoa! Eiköhän se jostain kohta löydy, kun uusi kortti on hankittuna.

Tällä viikolla kävin parikin kertaa jumpalla ja itseasiassa ekaa kertaa lähisalin kahvakuulatreenissä! Nuo Tapanilan Erän päiväjumpat ovat käteviä, kun sinne voi mennä vauvan kanssa. Yleensä Theo jaksaa 45min aika kivasti makoilla… Paitsi torstaina! Meni kyllä niin pelastusarmeijalle koko tunti siinä mielessä, että kovin paljon en ehtinyt kuulaa kanella. Vauvaa kyllä sitäkin enemmän 😀 !! Jostain syystä pikkuherra päätti, että tänään mua ei kiinnosta tuijottaa ton mamman hilkoilua! Tein siinä sitten ”vauvapaino” sylissä melkein puoli tuntia kyykkyjä. Voin kertoa, että illalla kun menin nukkumaan, niin mun jalkoja SÄRKI!! Tuli vielä päivän aikana kävelyä enemmän kuin tarpeeksi enkä muista milloin jaloissa olisi niin kovat säryt!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään käväistiin Theon kanssa päivällä Next Step -messuilla, joka on kaverini Jonin järkkäämä tapahtuma liikunta-alan ihmisille. Messuilla saattoi siis verkostoitua ja rekrytoida ihmisiä. Itse törmäsin messuilla Varalan aikaiseen opiskelukaveriini Tuuliin ja pariin Fressin aikaiseen työkaveriin. Virittelin myös blogin puolella mahdollisia yhteistyökuvioita. Ihme kyllä, Theo nukkui päikkäreitä melkein koko messuilla olo aikani, joka on ennennäkemätöntä! Herra ei tosiaan nuku ollenkaan päiväunia ja vaatii muutenkin melkoista viihdytyskoneistoa välillä ympärilleen…

Mä olen poikien kanssa koko viikonlopun yksin, joten katsotaan miten tässä pääsee treenaamaan. Onneksi kolme treeniä on tälle viikolle jo plakkarissa ja katsotaan jos sunnuntai-iltana pääsee vielä piipahtamaan salille, niin siinähän sitä on jo tarpeeksi!
Muistuttaisin muuten vielä teitä äidit ja äidiksi aikovat 20.4 järjestettävästä maksuttomasta infotilaisuudesta, jossa lisää infoa TÄÄLLÄ! Kolme paikkaa on vielä vapaana 🙂 ! Lisäksi sunnuntaina on tulossa pitkästä aikaa arvontaa blogiin!
Mä alan valmistautua henkisesti maanantaihin, jolloin tapaan PT:n!! Saa vähän ”ulkopuolisen näkökulmaa” asioihin. Siitä kirjoittelen varmasti myös juttua.
Sitä ennen kuitenkin kisastudio, koska ”melkein sukulaistyttö” Kerttu tänään Voice of Finlandin livelähetyksessä. GO GERDE!!!!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta