Mörökölli mun päässä!

Eilen illalla mun päässä syntyi jostain syystä ahdistus. Tänä aamuna ahdisti vähän vähemmän, mutta paikalla olikin sitten erittäin nautinnollinen jyskytys oikealla takaraivossa. Sijaitseeko siellä joku aivojen tyytyväisyyskeskus??? Mulla on joku helvetin hälytystila päällä tästä rytmikkäästä jomotuksesta päätellen!
Asiaa ei todellakaan auta se tieto, että edessä on rontti viis tuntia autossa istumista! Ens kerralla kyllä tullaan lentämällä. Mahtuuko toi norsu käsimatkatavaroihin?? ”Anteeksi rouva, häiritseekö teitä tämä 50-kiloinen kuolaava ja verikoiralta näyttävä puudeli puoliksi teidän jalkatiloissanne?”

Kuvan koira ei liity tapaukseen!          

Palatakseni vielä tuohon ahdistukseen ja sen syihin. Syihin ei niinkun mitkään! Mitä hittoa??? Mitä mäkin inisen täällä niinkuin ekaluokkalainen! Vaikka yrittäisin miettimällä miettiä, mikä olisi huonosti, niin en löydä siltikään valittamista. Okei, sen friteeratun ananaksen olisi toki voinut eilen jättää syömättä, koska se valui näköjään suoraan ruoansulatuksen kautta mun vyötärölle! Ja tilille en ole viitsinyt katsoa enää vuosikymmeniin! Minä + raha-asiat = Konkurssi. Mutta muutoin… Miten hitossa tän jyskytyksen saa hittoon??

Raha-asioista saan erittäin toimivan aasinsillan siihen, että kävin tekemässä pienen tarkastuskierroksen entisen kotikaupunkini suurimpaan (niistä kahdesta) ostoskeskukseen ja tulihan siinä pakostikkin tuettua paikallista markkinataloutta muutamaan otteeseen. Jostain syystä täällä on kivempi mennä kiertelemään kauppoihin, vaikka Helsingissä sitä valinnanvaraa olisi vaikka kuinka! Mukaan tarttui kuitenkin aivan ihana uusi pinkkinen Make Up Storen huulipuna (Jutta kiitos vinkistä!)! Pyydän jo etukäteen anteeksi teiltä, jotka vihaatte muotiblogien ”päivän asu”-kuvia, koska tässä ollaan jo vaarallisen lähellä… ”päivän huulipuna”-kuva, olkaa hyvä! Tämä ei tule toistumaan. Ehkä!

 
 

Ehkä kuiteskin tärkeämpi asia tämän valitusvirren sijaan on kuitenkin se, että arvatkaas mitä!!!
Huomenna alkaa DIEETTI NRO 2! Khylläpä khyllä! Tälläkin blogilla on siis ehkä vielä tarkoitus tässä maailmankaikkeudessa, koska muotibloggariksi mulla ei ole tarpeeksi tyylitajua ja leivontablogia ei kyllä tämän naisen fysiikka kestä ei sitten millään! Mutta dieettaamisesta ainakin tiedän jotakin ja katotaan mihin tuloksiin päästään tällä kertaa ;). Huomenna päivitelläänkin lähtötilanne ja rategiset mitat ja sitten kaivellaan ne muoviset kipot kaapin perukoilta. Yritin mä niitä jo tuolla huuto.netissä kovasti myydä, mutta koska kukaan ei tarjonnut viittäkymppiä mun täydellisestä pakasterasiakokoelmasta, niin pitäkööt tunkkinsa. Ajattelin, että säilytetään ne sitten siltä varalta, jos ja kun hurri kerää ens kesänä 50L mustikoita ruokapalkalla!
Mutta nyt-> Nästa, Helsingfors!

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Mörökölli mun päässä!”

  1. Dieetille taas? 😀 Huh, kun itsekin pitäis kiristellä ennen rantakelejä.. Laitatko vähän dieettisuunnitelmaa, millaiset treenit, kalorit yms.?

  2. Näin alussa kalorit tulee olemaan vajaa pari tonnia, koska tällä kertaa ei tarvitse repiä niin mieletöntä tahtia! Pudotettavaa on viitisen kiloa ja syyskuuhun aikaa, joten sen mukaan lisäillään tai vähennetään ruokaa miten kunto etenee. Pääpainotus on kuitenkin lihaksen saamisessa ja hirmu pienillä kaloreilla se ei onnistu!Lupaan laitella ruokapäiväkirjaa blogiin, mutta mitään uutta ja mullistavaa ei kannata odottaa…Ihan samoilla body-ruoilla mennään mitä ennenkin!Treenistäkin laitan laajempaa päivitystä jahka palailen kotiin ja pääsen arkeen kiinni!

  3. Vaikeaa ehkä, muttei mahdotonta. Ainakin minä uskon niin! Lihas voi kasvaa myös dieetillä, mikäli päivittäin ollaan kaloreiden suhteen vain hiukan miinuksella. Itseasiassa viime dieetillä sain selkeästi esim. selkään lihasmassaa lisää.Nyt ei tietenkään tavoitella mitään hirveitä patteja – niiden saamiseksi kaloreita täytyisi todella nostaa korkealle ja aikaa varata ainakin vuosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta