Murot pissassa!

Ihmettelette varmaan tota otsikkoa… No se syntyi siitä, kun tänään meidän Fressin Vilman kanssa puhuttiin äksyistä ihmisistä. Eikös sellaiselta kysytä, että onko joku kussu sun muroihin??

Mä olen muutenkin miettinyt viime päivinä todella paljon onnellisuutta ja sitä, mistä se oikein tulee. Olen nyt kuunnellut monena aamuna ekana biisinä noustessa bussiin Rihannan Diamonds-kappaleen. Siinä sanotaan alussa, että ”I choose to be happy”. 
Mä uskon nimittäin itse siihen, että onnellisuus on valinta. Voi valita, onko se oma lasi puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä. Jokainen tietää, että jos kaivamalla kaivaa, niin aina voi löytää jonkun asian joka voisi olla paremmin. Ja jotkut ne vaan jaksaa kaivaa…aina vaan…
Mä olen jotenkin viime aikoina lakannut edes miettimästä niitä  mälsiä asioita. On helppoa osoitella muita ja sanoa, että sulla on asiat niin helvetin hyvin – mutta katso mua! Jokaisella on kuitenkin loppupeleissä omat murheensa ja harvoin sitä tietää ihmisten elämästä aivan kaikkea. Onhan niitä murheita mullakin, eikä niistä kaikki tiedä. Onneksi kuitenkin ne onnea tuottavat asiat on aina pakassa päällimäisenä!

Fressin koulutuspäivillä päästiin vertailemaan pötsejä 😀


Jokainen on myös oman onnensa seppä. Toikin on ikivanha veisu. Tapaan nykyisessä työssäni joka päivä ihmisiä, joista saan hirveästi energiaa. Ihan aina näin ei ole kuitenkaan ollut. Äksyily, väsymys ja paha mieli on  tarttuvaa sorttia, mutta niin on onneksi energiakin! Niiden iloisten ihmisten seuraan kannattaakin hakeutua! Välillä lueskelen netistä myös muutamia blogeja, joista saa itse henkisiä voimavaroja, eikä ne todellakaan ole mitään ”aurinkoa elämääsi muspus”-skeidaa :D. Tekopyhyys on asia erikseen…
Mua myös vähän itseäni ärsyttää se, että usein nää ”murot pissassa” ihmiset on ilmeisesti joko liian onnekkaita tai sitten niillä on vain aivan liikaa luppoaikaa… Mulla on muutama ystävä, jolla on ollut todella, siis TODELLA rankkoja kokemuksia elämässä. Syöpää, väkivaltaa ja sensellaista. Jotenkin särähtää korvaan, kun joku sitten päivästä toiseen jaksaa vetää ranteitaan auki muutaman liikakilon tai jonkun muun todella oleellisen asian takia. Mä en ainakaan kehtaa valittaa – siis tosissani juuri mistään. Niin kauan kuin on energiaa valittaa elämäänsä ja sen surkeutta, niin on energiaa myös alkaa muuttaa sitä! (Sitäpaitsi se pari kiloa lähtee sillä, että lopetat leivän syömisen, laitat suolan minimiin ja elät muutaman päivän keitolla 😉
Jos nyt ylipäätään ikinä mikään sitten riittää. Yhden asian kun saa kuntoon, niin jo on uutta pissaa lorahtanut kellogseihin!Tänään mulla oli melko huikea päivä töissä! Uusia haasteita on luvassa, mutta todella mielenkiintoisia sellaisia. Joihinkin juttuihin samalla hirvittää ja jännittää tarttua! Onkohan musta nyt tähän, pysyyköhän tää juttu nyt mulla hanskassa? Sitten ajattelin, että jos ei ikinä omaa rimaa nosta, niin ei tarvitse mitään uutta opetellakkaan! 
Toi koulu mulle on edelleen iso kysymysmerkki, että mitä sen kanssa teen. Nyt se taas tuntuu hölynpölyltä koko homma! Onneksi sitä ei tarvitse päättää nyt eikä huomennakaan.
Nyt on pakko hypätä petiin, koska aamulla on jumpat ja mulla kestää ainakin tunnin ennen kun saan vääntäydyttyä johonkin hyvään nukkuma-asentoon :D. Sitten onkin jo sopivasti pissahätä!
Tänä aamuna kun heräsin, niin oli reidet ja selkä aivan karmeessa jumissa ja mä sain jo ukaasin, että on ruvettava himmaamaan tahtia. Okei, ens viikolla sitten!


fityoutoo

7 vastausta artikkeliin “Murot pissassa!”

  1. Potki ihanasti perseelle tämä postaus! Eihän tässä muu autakkaan, kuin porskuttaa eteenpäin! Kovasti odotan omaa jakautumistani että pääsen liikkumaan ja käsiksi tähän ihanaan energiaan mikä sustakin huokuu! Kiitos inspiksestä, kevättä odotellessa! 🙂

  2. Voi Viivi, hyvä yritys :D! Mä kun en ole kuullut sun koskaan valittavan, niin en kyllä pysty nyt millään yhdistämään sua tähän tekstiin… Ps, mullakin on ”pari”kiloo!!!Epsylonille terkut ja kiitos ihanasta palautteesta! Pidetään me möhömahat yhtä tässä synkässä maailmassa eiks jee!

  3. Ei voi muuta sanoa kun että naulankantaan! Mä itse olen opetellut paljon myönteisyyttä ja positiivisuutta ja se on jännä, mutta sitä negatiivisuutta on hirvittävän vaikea tunnistaa itse jos vaan on aina niin tottunut ajattelemaan. Väitänpä, että itselleni on ollut NLP:stä hyötyä. Aika usein tulee ennen hermoamista tai negatiivisia ajatuksia mietittyä, että voinko tälle asialle nyt mitään ja jos voin niin mitä jne ja aika harvoin se negatiivinen ajatus sitten loppupeleissä kannattaa 😉 ja sitä kautta taas alkaa saada onnellisuutta paljon pienemmistä asioista.

  4. Ihana teksti! Siis todella just näin <3 Valittajat vaan siirtää sitä omaa kuraansa eteenpäin, ja yleensä on just niitä kellä vähiten on valitettavaa, sama juttu parisuhteessa, eiks helpommalla pääsis ku lopettais nalkutamisen ja olis onnellinen et on joku joka sitä suostuu kuuntelemaan 😀 Sit ihmetelään ku suhteet päättyy eikä menesty missään, ku aina nähään kaikki huono ja kieritään itsesäälissä…Sara

  5. Maiju mä olen myös kiinnostunut NLP:stä. Meillä oli just viime lauantaina Fressin koulutuspäivillä luento siitä ja toivon, että joskus tulevaisuudessa saisin sen koulutuksen itse. Siitä sais varmasti paljon myös omaan jaksamiseen ja työhön henkisiä voimavaroja. Ja sitäkautta tietenkin vois auttaa muita, jotka tarvii apua.Oot kuitenkin oikeassa, että jotkut vaan pyörii siinä omassa surkeudessaan, eikä välttämättä itse edes tiedosta sitä. Tai sitä miten helvetin rankkaa se on kanssaihmisille…….Mä olen ollut joskus tooooooodella paha stressaaja! Siitäkin voi opetella pois! Ihailen joidenkin ihmisten rentoa ”kaikki hoituu” elämänasennetta, kun itse ei vielä täysin pysty siihen.Sara, sun kanssa olen myös tismalleen samaa mieltä! Omaa vitutusta ja ahdistusta ei aina tarvi purkaa toiseen ja hakemalla hakea draamaa. Mulle sopii oikein hyvin tasainen meno, enkä kaipaa sitä, että joka päivä lentää uusi lautanen seinään. Se onnistuu ihan niin, kun vetää vähän henkee ennen kuin antaa tulla täyslaidallisen toisen niskaan!

  6. Juurikin näin! Valittamalla ja kitisemällä harvoin saa mitään aikaiseksi. 🙂 Tuo jokainen on oman onnensa seppä on viime aikoina tullut lipsautettua muutamalle joka on valittanut huonoa parisuhdetta.. Itselle myös Rihannan Diamonds kolahti kovaa ja erityisesti juuri tuo I choose to be happy.. 🙂 Tsemppiä loppuraskauteen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta