MYYTY!!!

Tämä syksy on meidän perheelle monella tapaa uusi alku. Teimme eilen kaupat vanhasta asunnostamme ja ensi viikolla pääsemme taas asuntovelallisiksi 🙂 ! Löysimme VIHDOINKIN aivan ihanan asunnon haluamaltamme alueelta ja tilaakin on nyt tuplasti vanhaan verrattuna (140m2). Kävimme katsomassa valehtelematta lähemmäs 30 asuntoa ja mä olin jo hetken valmiina muuttamaan Pelican Self Storageen tavaroiden mukana, kun mistään ei tuntunut löytyvän meidän vaatimukset täyttävää asuntoa. Mutta löytyi kuin löytyikin ja iskettiin kiinni kuin sika limppuun!
Muuttamaankin päästään aika nopealla aikataululla, eli jo kolmen viikon päästä. Ihana on myös päästä tekemään (tai no enhän minä sitä tee, vaan muut) remppaa ja valkkaamaan uusia lattioita ja tapetteja!  Luvassa on kuitenkin vain ”pientä pintaremonttia” eli mitään kovin massiivista räjäyttelyä ei tarvitse tehdä ja pääsen heti laittelemaan tavaroita paikoilleen. En ole koskaan laittanut blogiin kuvia asunnostamme, mutta katsotaan jos rohkaistun muuton jälkeen kun kaikki on saatu paikoilleen. Asunnossa on myös kovasti kaipaamani kodinhoitohuone ja kunnon kuraeteinen! Love it!!

syyskuu2 (1 of 1)

Vaikka muutto on vasta ensi kuun alussa olen jo aloittanut kaappien tyhjentämisen, koska rakastan järjestelmällisyyttä. En voisi kuvitellakkaan vain tunkevani kamaa miten sattuu laatikoihin! Tykkään myös kierrättää ja sen takia meille ei varmaan kerrykkään sitä rojua niin hirveästi (myös säännöllinen muuttaminen auttaa tähän). Laitoin juuri kamaa FB-kirpuilla myyntiin, sekä annoin ison kassin kosmetiikka pois oman alueeni kierrätysryhmässä. Saan jonkun verran esimerkiksi blogin kautta kosmetiikaa, jota ei ehdi kaikkea edes avaamaan, joten miksi pitää niitä tuolla vessankaapeissa tilaa viemässä? Lisäksi vien ison säkin UFF:lle taas vaatteita ja olen vienyt myös liinavaatteita SPR:n konttiin ja vanhoja peittoja ja tyynyjä Helsingin eläinsuojeluyhdistykseen. Mun mielestä kierrättäminen on erittäin tärkeää oli sitten hyvätuloinen tai vähävarainen! En mielellään heitä mitään käyttökelpoista roskiin ja nykyään nuo FB-kirput on esimerkiksi loistava tapa päästä kamasta eroon, varsinkin kun ei tarvi postitella. Vastineeksi voi pyytää vaikka suklaata tai joskus joku pyysi jostain lastenvaatesäkistä vastineeksi konetiskitabletteja 😀 ! Me myös ostetaan nyt uuteen asuntoomme tori.fi:stä uusia kalusteita ja vaikka olenkin tarkka sisustuksesta, niin siellä on hirveästi hyvää käytettyä tavaraa tarjolla.

syyskuu1 (1 of 1)

Monella on vaikeinta ehkä se luopuminen, oli kyseessä sitten käyttämättömät vaatteet tai vaikka vanhat sukset. Itse käytän vaatteissa puolen vuoden sääntöä; Jos en ole käyttänyt jotain vaatetta puoleen vuoteen, niin miksi siitä ei voisi luopua? Eri asia tietysti, jos kyseessä on vaikka juhlamekko tai muu ”erityistilanteen” vaate. Meillä on ollut myös tähän mennessä pieni asunto (73m2) ja säilytystilaa tosi vähän, joten kaikenlaisen käyttämättömän kaman säilöminen on aivan turhaa.
Kierrätättekö te käyttökelpoista kamaa ja miten? Pidättekö kirppiksiä tai viettekö vaatteita vaikka UFF:lle?

Uuteen alkuun ei ole pitkä aika siinäkään mielessä, että raskaudesta on 10 viikkoa jäljellä! Eikä välttämättä enää sitäkään! Kohta nähdään millainen pikkuhurri siellä vatsassa oikein on kasvanut ja tuleeko ulkonäössä pikkuveljeensä. Nimikin on jo keksitty ja vielä on vauvalle muutamia tavaroita hankkimatta, mutta nekin hankin käytettynä. Kohta varmaan iskee se pesänrakennusvietti ja eilen kävin hakemassa uuden lattiamopin sitä varten ja tää vain pahenee loppua kohden – tunnen itseni! Ihana kun pääsee laittaan uutta kotia ja tietysti myös pojille omaa huonetta ja Ben toistelee kokoajan, miten hänen huoneeseen tulee ”hobottitapetti”.
Olo on nyt todella huojentunut ja odottavainen ja isoja muutoksia tulossa! Pitkään aikaan en ole odottanut tulevaa syksyä ja talvea näin innoissani! Yleensä syksy on ollut mulle pikemminkin vähän alakuloista aikaa kun valo vähenee, mutta nyt ei haittaa yhtään. Tässä on eletty suht stressaavaakin aikaa viime kuukaudet muutamista eri syistä ja nyt tuntuu, että hommat on loksahdelleet kohdalle tosi lyhyessä ajassa!
Muistakaa;  Vastoinkäymisten jälkeen tulee aina nousujohdanne! Uskokaa myös siihen muutokseen – älkääkä jääkö väin murehtimaan nykyistä tilannetta. Ja mikä tärkeintä, kun teillä on se mahdollisuus muuttaa asioita, niin KÄYTTÄKÄÄ SE!

syyskuu3 (1 of 1)

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “MYYTY!!!”

  1. Onnea asunnon myymisestä ja ostamisesta 🙂 Minua ainakin kiinnostaisi myös sisustus jutut 😉

    Ps. Ihana paita, mistä on ostettu? 🙂

    • Kiitos kovasti! 🙂 Paita on Tallinnasta, sieltä Viru keskuksen yläkerrasta (en muista valitettavasti liikkeen nimeä!)…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta