Naisen voi viedä pois Tampereelta….

…Mutta Tamperetta ei voi viedä pois naisesta! Tämä päivä menikin siis vieraillessa entisessä kotikaupungissani ystävien ja jouluostosten merkeissä. Suoraan sanottuna menen mieluummin Tampereelle 1,5h junalla shoppailemaan, kuin Helsingin keskustaan pyörimään turistina. Varsinkin kun päivään sisältyi vielä treffit kahden todella rakkaan ystävän ja rakkaan siskoni kanssa! Love you very long time!
 
Kylläpä sen taas huomasi…kuinka sitä kaipaakaan muutamia tyyppejä Tampereelta (vaikka tämä toinen ystävä ei kyllä edes enää asu siellä). Ja pakko myöntää, että kävellessäni taas Tammerkosken yli tuli hiukan haikea olo. Vaikka en vaihtaisi nykyistä elämääni pois mistään hinnasta ja olen todella onnellinen, niin kyllä se on kuulkaas niin, että Manse rulettaa!! Siinä kaupungissa on vaan jotain sielukasta… Ja nyt joku tietysti heti älähti siellä, että kyllä Helsingissäkin on vaikka mitä sielukasta, että on kaikenmaailman kiasma ja linnanmäki ja jotain helvetin vanhaa tunnelmaa henkivä kallio. Mutta valitettavasti minun sisällä ei kyllä mikään liikahda kun ajan sporalla vaikka Sörnäisten, tuon niin legendaarisen kaupunginosan läpi, valitan. Muutama kymmenen juoppoa tosin saattaa liikahtaa sporaan sisälle. Nykyään en itse asiassa edes mene juuri vapaaehtoisesti keskustaan, ellei ole pakko.
Onko teillä jokin kaupunki, jota olette jääneet kaipaamaan?
No, jotta postaukseni ei olisi niin kovin kaihoisa, niin vaihdetaan aihetta. Kun joka vuosi lumi yllättää aina autoilijat, niin samalla tavalla joka vuosi joulu pääsee yllättämään meikeläisen! Olen siis vasta nyt ruvennut tajuamaan jouluaaton lähestymisen (ja samaten myös unohtanut lähettää kaikki kortit..). Tänään noin 10 000 muutakin ihmistä oli päättänyt lähteä joululahjaostoksille, joten vaeltelimme kaikki sulassa sovussa stockmannin ihanan kalliita käytäviä. Siis siellä, minne yksikään selväjärkinen mies ei lähde vapaa-ehtoisesti hulluilla päivillä, eikä varsinkaan viikko ennen jouluaattoa! 
Siinä hipelöidessäni lähes kymmenen euron(!!) hintaisia kuusenkoristeita ja kuunnellessani ostoshysterian taustalla soivia instrumentaaliversioita kauneimmista jouluballadeista, sain itseni jopa hiukan virittäytymään  joulutunnelmaan! Sokoksella se tunnelma sitten pääsi vähän lässähtämään, kun sisustusosaston vuoronumerosysteemissä minua ennen oli VAIN 50 ihmistä…tsiisus! Siis oikeesti!!!
 
Tässä muuten omasta mielestäni yksi suomen parhaimmista bändeistä ja taas uusi loistava biisi heiltä. Jään mietiskelemään, kuinka saan jäädytettyä lumilyhdyn pakkasessamme, koska täällä sataa vettä.

 

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta