Ninan meikkiopissa!

Kun mieheni tiedusteli, mitä haluaisin synttärilahjaksi niin mullapa oli heti eräs toive mielessä! Kerroin haluavani kunnolliseen meikkiopastukseen! Niinpä hän järjesti minulle Make-up studio Nina Orelliin henkilökohtaisen kolmen tunnin session.
Olen aina rakastanut meikkaamista ja meikkejä ja tämä tulee varmaankin perintönä äidiltäni. Hän kun ei lähde edelleenkään roskista kauemmaksi ilman kirkkaan punaista huulipunaa! Hän on myös opettanut minulle ihonhoidon tärkeyden ja kosmetologilla käynnin merkityksen (jonka olen ilmeisesti jo unohtanut, niin luvattoman pitkä aika edelliskerrasta taas on…). Ongelma ei ole siis ollut niinkään meikkien ostamisessa vaan lähinnä niiden käytössä! Mulla on hirveän kokoinen laatikko täynnä meikkejä ja silti käytän päivittäin niitä muutamaa ”tuttua ja turvallista”. Opin myös koulutuksessa sen, että muutamalla laadukkaalla tuotteella pärjää esim. meikkiä pohjustaessa ja itse kun olen lähinnä enemmän luottanut eri tuotteiden määrään laadun sijasta :)… Valikoimissani löytyy nimittäin primeriä, peitevoidetta, valokynää, luomivärinpohjustusainetta, erilaisia meikkivoiteita, sävytettyä kosteusvoidetta, puuteria, valopuuteria, kimallepuuteria, aurinkopuuteria yms yms…

Tästä lähdettiin työstään… Multa ei muuten puutu ripsiä, ne on vaan klimpissä kun unohdin harjata ne…


Meikit tehtiin Diorin meikeillä joista mulla ei ole hirveästi aiempaa kokemusta, lähinnä hinnan takia. Omia suosikkejani ovat nykyään MAC ja Make up store. Vakuutuin kuitenkin Diorin meikeistä, varsinkin pohjustustuotteista! Lisäksi ne tuttuni jotka Dioria käyttävät vannovat meikkien laadun ja kestävyden nimeen. 
Ensin Nina teki minulle päivämeikin ja toiseen silmään päivämeikistä ”jatketun” iltalookin eli käytännössä voimakkaamman silmämeikin samalla luomiväripaletilla. Hän kertoi mihin ja miten pohjustustuotteita levitetään ja kuinka eri siveltimiä käytetään. Tässä itselläni oli etenkin puutteita… Nimimerkillä luomivärin levitystä niillä mukana tulevilla nysä-vaahtomuoveilla! 

Tässä on Diorin luumun värisellä paletilla tehty silmämeikki. Vasen puoli on ns. arkimeikki ja oikea puoli siitä fixailtu voimakkaampi silmämeikki.


Olen myös todella laiska pesemään siveltimiä, tunnustan! Nyt aijon kyllä parantaa tapani. Oi mitä ihania bakteereita niissä muhiikaan…Yök! Tiesittekö muuten, että huulikiiltoja ei kannata säilyttää puolta vuotta kauempaa ja niiden haju kannattaa tarkistaa? Mulla on huulijuttujen suurkuluttajana varmaan jokaisessa laukussa ja takintaskussa omat huulikiillot. Mulla on muhkeat huulet, joten arkailen käyttää kirkkaita punia / kiiltoja. Ei toi väri kuitenkaan hassumpi ole!

Jokaisella ammattilaismeikkaajalla on varmasti omat koulukuntansa ja tyylinsä, mutta itse koin saavani roppakaupalla käyttökelpoisia vinkkejä! Olen myös jotenkin tosi juuttunut niihin samoihin turvallisiin väreihin, joten ehkä tulevaisuudessa tulee myös rohkeammin kokeiltua värejä. Ongelma on lähinnä ollut se, että nykyään ei ole juurikaan aikaa tuhrustaa jotain luomiväriä tuntitolkulla, mutta ehkä hieman harjoittelemalla homma nopeutuu. Mulle on kuitenkin tärkeää pitää itseni ihmisen näköisenä VAIKKA olen äiti ja VAIKKA ei ole aikaa samalla tavalla kuin ennen. On jotenkin paljon kivempi olo, kun on meikannut, enkä nää itseäni kävelemässä täällä kotona vaan päivät pitkät mummokalsarit jalassa ja naama harmaana.

Iltameikki paletilla ”Blue lagoon”


Iltameikki sisävaloissa kuvattuna…


…Ja ulkona


Mä kyllä suosittelen kaikille kotiäideille (vaikke itsellä olekkaan vielä paljoa kokemusta siitä roolista) että välillä ottaa hetken itselleen jonkun kivan ja kiinnostavan jutun parissa. Mä ainakin olin ihan innoissani ja tottakai nyt sormet syyhyää että pääsen tohon lähikauppaan lähtiessä vetämään smokey eyet luomiin :D! Mieskin pärjäs ainakin melkein pojan kanssa kahdestaan täällä kotona, vaikka ”yllättäen” työnteko oli ollutkin vähän haastavaa. 
Voin suositella Ninan koulutusta lämpimästi ja vaikka ei tykkäiskään voimakkaasta meikistä niin varmasti neuvoja saa ihan hillittyihinkin juttuihin ja ainakin voi rohkaistua kokeilemaan jotain uutta!

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Ninan meikkiopissa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta