Ninnun nannun…

Juu kyllä, tänään menee firman piikkiin! Nimittäin minulla on vielä olemassa työpaikka, josta muistutuksena firman pikkujoulut!! Kuten arvata saattaa, joudun vetämään illan menyyn hiukan kevyemmällä otteella viime vuosiin verrattuna…aika hapokasta meininkiä nimittäin ollut. Taisi siellä joskus jonkun käsilaukku hävitä ja sitä rataa. Hauskoja reissuja, ei voi muuta todeta, mutta ei niistä hyvin paljon jää aina jälkipolville kerrottavaa!
Itse tosin jätän alkoholitarjoilun tänään väliin.

Jotta sieluni olisi nyt täydellisessä tasapainossa iltaa ajatellen, kävin aamulla solarjoogassa Yoga Nordicilla. Kyseessä oli siis hotjooga. Pidän lämpimästä ja joogasta, joten laji on kyllä ihan mun juttu! Tämän päiväinen tunti oli ihanan rauhallinen ja teimme pitkiä venytyksiä kirkasvalokaton alla. Nyt on taas shakrat suorana!!!
Olen käynyt aikaisemminkin Yoga Nordicilla ja pidän kovasti ohjaajista sekä paikasta. Ainoastaan kohtuu suolainen 120€:n opiskelijan kuukausikortti hankaloittaa asioita… Onneksi heillä on kerran viikossa karmajoogatunti (kuten tänään), jonka tuntimaksu menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen ja tunnin maksun saa päättää itse. Se on siis näin opiskelijankin kukkarolle sopiva tunti. Suosittelen!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta