Nivea-arvonnan voittajat ja viimeisen viiden viikon fiilikset!

*Kaupallinen yhteistyö / yhteistyössä NIVEA

Yötöiksi meni taas…

Tää viikko on kyllä ollut manselaisittain sanottuna pommi! Mun jalat on iltaisin aaaaaaivan tuusan nuuskana kaikesta ravaamisesta. Arvatkaa kolmesti, olenko edes jaksanut miettiä mitään liikuntaan liittyvääkään. EN!
Pommi on myös se adjektiivi, joka kuvastaa vielä hyvin meidän keskeneräistä asuntoa. Ja mua varmaan muutenkin 😀 … Mua jotenkin ällöttää pyöriä täällä jossain maailman rumimmissa collegehousuissa tukka limaponnarilla. Oon kuurannu kämppää lattiasta kattoon, joten missään iltaleningissä täällä ei sen puoleen paljon kannata ollakaan.
Luojan kiitos meidät on kutsuttu rapujuhliin lauantaina (nimimerkillä kertakäyttöhanskat mukaan…), niin on pakko vähän panostaa omaan lookkiinsa! Huomen illalla pidän kunnon hemmottelun itselleni; katson Sinkkuelämää-leffaa meidän uudesta liian isosta tv:stä, lakkaan kynnet, laitan nuorentavan/virkistän/raikastavan/hoikentavan/kohottavan naamion naamaan ja nypin, sekä värjään kulmat!
Onko teillä muuten välillä tällaisia kauneudenhoitopuuskia, jos on päästänyt oman ulkonäkönsä hetkellisesti romahtamaan???

2009_2 (1 of 1)

Mä tajusin myös just, että jumalaare mun laskettu aika lähestyy vaan. Enää viisi viikkoa, tai jopa vähemmän ja mä mietin ”onnistuuko stailaus kätilöopistolla” 😀 …. Voitte lukea täältä, kuinka olen ajatellut valmistautua synnytykseeni. Oli muuten postaus, joka tais olla tämän vuoden yksi suosituimpia!
Mulla ei ole oikein mitään kerrottavaa raskaudesta tällä hetkellä, muuta kuin että mukana tulee! Mitään oireita mulla ei ole, paitsi se jatkuva pissahätä. Kuten uumoilin, niin kävely tulee oleen tässäkin raskaudessa loppuajasta hyvin mielenkiintoista. ”Älä poistu wc:n läheisyydesta” on oma ohjeeni loppumetreille, ellet halua, että lorahtaa housuun!Nivea1 (1 of 1)

Kiitos muuten kovasti kaikille Nivea-arvontaan osallistuneille!
Kyselin teiltä, millaisia kasvojenhoitorutiineja teillä on ja sieltä löytyi lukijoita aina megalaiskasta kunnon puunaajaan – ja kaikkea siltä väliltä! Riippuu hirveästi kuinka vaikea tai helppo oma iho on ja ihon kunnon suhteen mikään ei (yleensä) tule myöskään ilmaiseksi. Usein henkilöt, joiden iho on hyvin kuulas ja hyväkuntoinen hoitaa sitä myös tunnollisesti. Itseni luokittelen ehkä siihen laiskan ja maanisen välimaastoon, eli en voisi kuvitella meneväni esimerkiksi koskaan meikit naamalla nukkumaan, mutta olen toisaalta vähän laiska levittelemään niitä naamioita saati käymään kosmetologilla.
Lempparisarjani on kasvorasvoissa Avene, jota saa ainakin apteekeista. Sarjan rasvat ovat mun kuivalle ja atooppiselle iholle ihanan kosteuttavia ja sarjan silmänympärysvoide on huikea! Kasvot pesen Madaran koivu&merilevä kasvosaippualla, joka on jotenkin kiva tuote käyttää (säilytän sitä ihan muovirasiassa käyttöjen välissä). Kasvojen pesussa toinen lempparituotteeni on Biothermin Biosource Cleansing mousse, jolla kasvot lähtee ihanan puhtaaksi ja jälkitunne ei ole rutikuiva. Voin kirjoitella mun kasvojenhoidosta tarkemmin oman postauksen.

Nivea2 (1 of 1)

Sitten voittajiin!
Arpaonni oli tällä kertaa seuraavien kommenttien puolella;
”Olen liian huono hoitamaan ihoani. Vanheneminen on tosin tarkoittanut sitä, että hieman on alettu skrappaamaan tällä osastolla kasvojen osalta. Kasvovoidetta tulee siis käytettyä säännöllisesti ja kuorittua myös. Naamiot on vähäisemmällä käytöllä, lähinnä hemmotteluhetkissä. Jalkojen rasvauksen kyllä muista. On pakko, kun juokseen noin 80 km viikossa Kosteusvoiteen levittäminen riippuu lähinnä siitä, kuinka kiire on” 

”Ai millainen..-aivan liian laiska ja sen toisarvoiseksi jättävä, vaikka ikää on jo 35 ja ihosta alkaa huomaamaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä 😞 Ihoni tahtoo kuivua etenkin talvisaikaan ja mikäli unohdan juoda tarpeeksi nestettä, myös se näkyy pian ihon kunnossa. Merkkiuskollinen olen markettituotteille -2harrastavan (jääkiekko ja salibandy) pojan äitinä ”kyllä nämä halvemmat mulle välttää”-ajattelu jyllää..ja Nivean, Lumenen yms joukosta kyllä varmasti löytyykin jokaiselle päivittäiseen ihonhoitoon sopivia tuotteita, esim. Nivean kasvoveden olen todennut itselleni sopivimmaksi! Mutta petrattavaa omassa ihonhoidossani on..”

Onnittelut siis Minna K ja Ulla – teille lähtee NIVEAN tuotepaketti, johon kuuluu siis omalle ihotyypillenne sopiva micellar-vesi, kosteuttava suihkusaippua sekä kosteuttava vartalovoide!

PS. Äänestys Indiedays Blog Awardseissa on päällä! Olen sarjassa MOTIVATION ehdolla motivoimaan teitä – olitpa sitten viimeisen päälle fitnesskissa tai räjähtänyt kotiäiti! <3

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Nivea-arvonnan voittajat ja viimeisen viiden viikon fiilikset!”

  1. Hei,
    kommenttini ei liity varsinaisesti aiheeseen, mutta olisi mielenkiintoista kuulla sinun mielipiteesi koulujen liikuntanumerokeskusteluun. Ehkäpä siitä saisi juttua jopa blogipostaukseksi asti?
    N

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta