Nopea videopostaus!

Tämän päivän kohdalla to do-listassa oli kisan jälkeisten herkkujen osto! Tavoitteena oli, etten sekoa totaalisesti, mutta saatte itse määritellä menikö överiksi vai ei :).
Pakko muuten ohimennen mainita asiasta, jonka havainnoin kauppakassia kantaessani. Kauppakassi ei painanut juuri mitään!! Tämä onkin loistava osoitus siitä, miten ”tyhjää” ruokaa se sisälsi; Ei mitään oikeaa tavaraa, vain tyhjiä ravinteita. Normaalisti meidän kauppakassit on ihan mielettömän painavia..Mutta kunnollinen ruoka painaa, pitäkää se mielessä!

No mut joo, sitä ei mietitä huomenna…Sitten herkutellaan!! 🙂

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Nopea videopostaus!”

  1. Sukunimikaima täällä hei 🙂 Hetken aikaa oon sun blogia seuraillut mielenkiinnolla kun itseäkin on alkanut noi fitness-hommat kiinnostamaan. Tsemppiä oikein paljon kisaan!!Laura

  2. Hei mahtavaa, sukunimikaima!! En oo koskaan jutellu kenenkään kanssa, jolla olis sama sukunimi, mutta joka ei olis mun sukulainen! Nyt ei parane kaivella liikaa meidän sukulaissuhteita, ettei vaan löydy kytköksiä :D! Ei vaan, hurjan kivaa että seurailet blogia ja kiitos tsempeistä myös!

  3. Olikin hauska ylläri kun yhdestä postauksesta nimen hoksasin! Sen verran harvinaisempi sukunimi vissiin ettei itselläkään noita ei-sukulaisia tiedossa oo 🙂 Kisatuloksia täällä jännityksellä odotellaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta