NRJ Workout -lippujen onnelliset voittajat!

*Kaupallinen yhteistyö / Yhteistyössä Emerbus Event

IMG_1972
Muistoja viime vuoden Workoutista… Kun sitä oli vielä ketterä ja kapee 😀 !

Tämän kuun viimeisenä viikonloppuna jorataan taas Helsingissä NRJ Workout -ryhmäliikuntatapahtuma! Kuten kerroin ekassa postauksessa, niin olen ollut alusta asti blogin puolesta mukana, kun tapahtumaa on järjestetty ja tullut paikan päälle kun olen vain voinut! Workouttia järkätään tänä vuonna neljässä kaupungissa, eli Helsingin lisäksi myös Tampereella, Turussa sekä Oulussa. Olin viimeksi myös Tampereella mukana!
Helsingin gamet ovat tällä kertaa Tapahtumakeskus Telakalla, joka on mulle täysin uusi paikka. Myös ohjelma on uudistunut, koska tällä kertaa mukana on myös luentoja ja todella paljon monipuolistunut tuntivalikoima!
Muistakaa, että koodilla ”FITYOUTOO” saat lipun hinnasta -10% pois ja lippu kannattaa ostaa NYT, koska suosituimmat tunnit varataan nopeasti täyteen! Osaan tunneista on rajattu osallistujamäärä.

Edellinen NRJ Workout järkättiin Kaapelitehtaalla ja silloin mun oma lemppari oli ehdottomasti acroyoga sekä movement-kehonpainoharjoittelu, joka löytyy muuten tälläkin kertaa lukkarista Jarno Härkösen pitämänä (huippu ohjaaja, suosittelen lämpimästi!).

IMG_2024
Timo Kurvin pitämä Acroyoga oli ehdottomasti yksi edellisen Workoutin kohokohta ja kävimme jälkeenpäin hurrin kanssa myös Kurvin Acroyoga-workshopissa!

Arvoin kaikkien vastanneiden kesken kaksi kahden päivän lippua tapahtumaan ja kysyin teiltä, mikä on paras ryhmäliikuntabiisi! Joukossa oli todella monia omiakin suosikkejani ja selkeästi meillä musiikkimaut kohtaa 😀 ! Itse olen enemmän dance/dubstep-tyyppiä, mutta miksei välillä joku kunnon ”kikkelihevikin” mahdu joukkoon, kuten toisen voittajan, eli emmmin ehdottama Rainbown ”I surrender”, joka on mulla myös omassa ”tsemppibiisi” soittolistassa! Onnea siis emmmille lipun voitosta!
Toinen onnekas eli Ritu tarjoili sitten aikamoista korvamato-osasta eli Tacabro ”Tacata” biisin ja jos ei ihan heti soita toi biisi kelloja niin I warn you – tää biisi jää soimaan sun päähän!

nrj_workout

Onnea siis sekä emmmille että Ritulle lippujen voitosta – laitan teille sähköpostia tuota pikaa 🙂 ! Nähdään Telakalla 28.8!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta