Nyt muuten kulkee taas!

Kirjoittelin taannoin täällä ja täällä, kuinka treenaaminen on ollut vähän kiven alla hiljattain. Tai siis motivaatio lähinnä. Lisäksi kiireiset aikataulut blaa blaa blaa + kaikki muut tekosyyt. Toki sitä kirjoittelisi aina vain niitä innostuneita postauksia, joka siis tämäkin on. Mutta toisaalta haluan kertoa, mitä mulle todella kuuluu.
On toki ihan totta, että olen ollut välillä vähän poikki, mutta nyt olen taas ottanut aamuisin 2kpl Terranovan B-Complexin (B-vitamiini) ja vaikutus on ollut ihan selkeä! Lisäksi veden juonnista pitää pitää kiinni, koska ainakin itselläni huono tissuttelu kostautuu pääkipuna ja väsymyksenä. Tuntuu, että 2L päivässä ei riitä mihinkään, vaan 3L menee heittämällä!
Kävin myös viime viikolla pitkästä aikaa Tarjalla kokohieronnassa ja täytyy sanoa, että minkään maailman rullailu ei kyllä voita kunnon hierojaa! Etenkin jalkani olivat aika tukossa (johtuen varmaan tästä mun lähes ammattimaisesta juoksuharjoittelusta…) ja etureisien hierominen on aina yhtä miellyttävän tuntuista! Kannattaa ehdottomasti mennä pikkuisen liian myöhään sinne hierontaan…

Columbian_takki (1 of 1)
Viime viikolla Akvamariini Showroomilla kyttäämässä kevään treenivaateuutuuksia! Päälläni on Columbian sikamakee takki!

 

Olen kuitenkin fiilistellyt nyt näitä ihania aurinkoisia päiviä ja kyllä ne tuo lisäpotkua myös mun puolimaratonharjoitteluun – siis kyllä, sitä harjoittelua tapahtuu! Helsinki City Runiin on 3,5vkoa ja juoksen Asicsin tiimissä ja osallistun heidän #betteryourbest haasteeseen. Juoksu kulkee ihan kivasti, siis silloin kun juoksen 😀 ! Mulla on edelleenkin luultavasti aivan liian sinisilmäinen käsitys siitä, mihin kroppani kykenee 16.5. Tavoitteeni on kuitenki muuttunut hieman realistisemmaksi, eli alle kahden tunnin alituksesta unelmoiminen on muuttunut siihen, että toivon pääseväni maaliin! Mä löin mun asiakkaan kanssa kättä päälle, jotta alitan hänen aikaisemman puolimaraennätyksen, mutta koska mulla ei ole lupaa, niin en uskalla sitä hänen tulostaan tässä paljastaa. Mä kuitenkin repesin aika totaalisesti kuultuani sen ja jos hän uskaltaa, niin voi sen vaikka itse tuohon alas kommentoida.

karkkitakki (1 of 1)
Yksi lempparitakeistani oli tämä ihana lohen värinen pidempi malli!

 

Mulla on nyt jumppia aika vähän, eli loppukevään vain 1-2/vko + tuuraukset. Mulla onkin nyt tavoite juosta joka viikko 20km (siis ei kerrallaan vaan yhteensä viikossa) vielä ennen puolimaratonia. Sen lisäksi salitreeni maistuu taas älyttömän hyvin! Mm eilen tein asiakkaani kanssa niin eläimellisen yläkroppatreenin, että mun tissit on tällä hetkellä helvetillisen kipeet.
Mulla selkeästi se ongelma on lähteminen ja itsensä ylös irti saaminen! Toisaalta uskon siihen, että aina ei voi huvittaa ja tässä elämässä on kausia, jolloin liikunta ei innosta. Välillä taas tuntuu, että treeni maistuu todella makealle ja saa jopa itseään toppuutella, ettei vedä kroppaa jumiin.
Sain mieheltäni 32-v lahjaksi Kroatian matkan kesäkuussa ja senkin takia täytyy nyt pitää hikoilusta kiinni. Tuskin mä tulen kesällä olemaan mikään ”rantautuva ryhävalas”, mutta on se kiva ainakin ajatuksen tasolla kiinteytyä kohti lomareissua 🙂 .

haglöfs (1 of 1)
Haglöfsin värit eivät koskaan jätä kylmäksi! Jalassa mulla on oma lempivärini, eli kirkas violetti!

 

Mites teillä treenit kulkee? Vaikuttaako nämä ihanat kelit liikuntainnostukseen??
Ketään muita tulossa HCR:lle naivein odotuksin? 😀

Btw. Kuvien vaatteita ei saatu omaksi…

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Nyt muuten kulkee taas!”

  1. Aaahh oon haaveillut pitkään, että pääsisin hierojalle. Josko opiskelija vois sen verran nyt jostain kiristää nyörejä, että sais hieroja-ajan hoidettua.

    Mut hei, luin sun postauksen siitä, mikä blogeissa ärsyttää, niin saako heti kommentoida tähän siitä? 😀 Eli sitä mitä joku oli sinne kommentoinu: jos tasais tekstin reunan myös oikessa reunassa, niin yleisilme olis siistimpi. Suurempi asia, jonka huomasin, on kappalejako. Sullahan ei tavallaan sitä ole, kun kappalejako pitäisi joko olla sisennyksellä tai tyhjällä rivillä merkitty. Sulla erottaa kappaleen nyt siitä, että oikeassa reunassa tekstirivi jää vajaaks ja sit alkaa vasemmalta uusi rivi reunasta, mutta periaatteessa ei oo kappalejakoa ollenkaan… En oo siis tätä aiemmin huomannu sun blogissa, mutta toi sun postaus herätti näköjään kriittisyyttä ja valveutta tarkastella blogien tyylejä. 😀

  2. Se meikäläisen ennätyshän on puolimaraton napakasti kolmeen ja puoleen tuntiin! Mun puolesta saat kyllä vapaasti mainostaa tätä tavoiteaikaa 😀 Itseänihän tossa miehekkäässä tuloksessa ei mikään muu harmittanut kuin se että jouduin parhaassa loppukirivauhdissa pysähtymään punasiin valoihin kun liikenteenohjaus oli lopetettu! Törkeetä! Tai pahinta kyllä oli oikeestaan että melkein jäin maalissa ilman palauttavaa munkkipossua kun myöskin lähes kaikki mainoskojut oli pakannu kamppeensa tuossa vaiheessa..

    • 😀 😀 😀 En kestä!! Tää on niin huippu, nään sieluni silmin itseni liikennevaloissa seisomassa….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta