Nyt se muuten lähtee!!!

Tänään se taas alkoi taas, nimittäin arki. Mieheni palasi töihin ja mä jäin yksin tän kauhukolmikon kanssa :D. Arki löikin välittömästi litsarilla mua naamaan, koska aamulla herätys oli jo 6.30 kun meillä oli 8.30 lääkäriaika. Sen lisäksi päivään mahtui perus koiranpissatukset kertaa kaksi, todellista ”fine diningin” kokkailua ja joka ikinen nurkka näyttää olevan myös sotkussa. Onneksi meillä on huomenna Benin ½-vuotis juhlat joten pakon edessä joudun siivoamaan tän ”Suomen kaameimman kämpän”.

IMG_6621
Los chiken naturellos

 

IMG_6620
Los bataattos

Oli muuten sen verran hektinen ja kuluttava päivä, että piti käydä pientä henkien taistoa että sain itseni potkittua salille. Edessä oli viikon toinen treeni ja jalkatreeni, joka valmiiksi väsyneenä tuntui yhtä houkuttelevalta idealta kuin kylmä kesäkeitto. No, meninpähän kuitenkin ja aika pian kroppa löysi jostain ihan yllärienergiaa ja vuorossa oli suoraa toimintaa pakaraosastolle!!
Reilun tunnin jälkeen mä olin NIIIIIN murhannut mun jalat, että ei jäänyt paljon enää jossiteltavaa. Luojan kiitos meillä on automaattivaihteinen auto, koska tuskin olisin jaksanut polkee edes kytkintä :D. Niinkuin yksi omista esikuvistani, eli Tunturin Kata joskus sanoi; ”Treeni on ollut tehokas silloin, kun sen jälkeen ei jaksa muuta kuin maata äksänä sängyssä”. 
No en todellakaan olis jaksanutkaan muuta, mutta hitsi vaan kun kotona odotti yksi nälkäinen suomenruotsalainen :D.

Harvoin käy niin, etten kehtaa julkaista jotain kuvaa siksi, että näytän mielestäni plösöltä. No, nytpä muuten kävi just niin. Tiedän, ihan nynnyä! Käytiin alkuviikosta Porvoossa ja jälkikäteen katsottuna suurin osa kuvista oli ihan kamalia ja se oli pieni herätyskello tai oikeastaan motivaatiopotku takapuoleen. Kyllä, pidän kurveista mutta en napani kohdalla!!! Ja kyllä, se on ehtaa läskiä ja nyt se lähtee!!!

IMG_1625 IMG_1635

Varmasti moni synnyttänyt (ja miksei synnyttämätönkin) mainitsee itseni tavoin ongelmakohdaksi vartalossa alavatsan! Siellä ihra on kaikista tiukimmassa ja varsinkin itsestäni tuntuu, että synnytyksen jälkeen alapömppis ei meinaa hävitä millään!! Mulla oli lantion alue jo ennen synnytystäkin vaikea sulattaa (myös kirjaimellisesti). Mutta tässäpä teille uutispläjäys; Läski ei ole ikuista! Sen hävittämiseen on löydetty kaksi ylivoimaista keinoa, nimittäin terveellinen ruokavalio sekä liikunta!
Toki venynyt iho vatsassa on asia erikseen ja raskauden seurauksena voi jäädä vatsalihastenkin väliin pysyvä rako, jota ei voi korjata kuin kirurgi. Itse luulen kuitenkin, että tästä ongelmasta selvitään ihan omin konstein eikä tarvi perustaa mitään Katrin kotiklinikkaa (epävarmat kauneusleikkaukset varmalla ammattitaidottomuudella, call me! :D)

IMG_1598

Olenkin asettanut itselleni tavoitteeksi päästä 50:ssä päivästä tuosta ”alalöllöstä” eroon käyttämällä noita edellämainittuja keinoja, eli mitään poppaskonsteja ei ole teille tarjota. Olen toki treenannut koko ajan, mutta nyt nälkä oman kunnon suhteen on kasvanut ja haluan parempia tuloksia! Aijon siistiä vielä entisestään ruokavaliotani ja yritän ottaa myös aerobista enemmän kuvioon mukaan. Lupaan raportoida teille kuinka edistyn ja jos aivan hulluunnun, niin saatanpa napata tästä pötsistä jonkun sensuellin ”ennen”-kuvan. Kohta mäkin pääsen vauva.fi-palstan päivittelyn kohteeksi, miten bloggaaja kehtaa esitellä julkisesti omaa röllykkäänsä :D…
Omaa vartaloaan tulisi AINA kunnioittaa ja nauttia myös peilikuvastaan, ainakin hyvin päivinä :). Ei kannata aina vain etsiä vikoja vaan keksiä joskus hyvääkin sanottavaa (esimerkiksi:”onhan minulla kaksi kättä ja kaksi jalkaa” :P) Jos itselle ei riitä pehmeä ja kurvikas kroppa vaan haluaa olla kiinteä ja kurvikas kannattaa tiedostaa, että tuloksia ei tule ”pikkuisen lenkkeilemällä” tai skippaamalla jälkiruoan joka toinen päivä. Itsekin olen ollu aikoinaan tuhannen tekosyyn nainen ja kaikki on tapahtunut ”sitten kun”. Olen myös kokeillut sitä millaista tuntuu lähes väkipakolla edetä kohti tuota ”unelmien” kroppaa ja onneksi tiedän, että tällä kerralla tulosta tulee myös ilman paineita ja ultimaattista väsymystä. Osaan kuunnella koko ajan hiukan paremmin kroppaani ja ymmärrän sen viestejä. Olen myös myöntänyt, että minulle se ultimaattisin unelmakunto ei ehkä ole edes realistinen haave. 
En tuomitse ketään, joka treenaa vain ulkonäön takia vaikka itselläni onkin jo jonkinsortin riippuvuus painojen kolistelua kohtaan. Jos paremman näköinen peilikuva on se syy, miksi jaksaa nostaa takapuolensa sohvan nurkasta ja lähteä hikoilemaan niin oikein hyvä! 
Kehtaako joku myöntää treenaavansa ainoastaan ulkonäön takia?

Parin viikon sisällä kannattaa muuten olla ”näöllä”, koska luvassa on Fit you too-blogin ENSIMMÄINEN ARVONTA!!! Ja luvassa onkin aivan mahtava palkinto, josta en vielä kuitenkaan hiisku mitään ;)…
Tähän loppuun laitan muuten biisin, joka on tällä hetkellä mun soittolistan kärjessä! Eli Studio Killerssin Jenny, jota kuunnellessa tulee mieleen – kukas muukaan kuin Jenny! Eli terkkuja Jenny, olet ihana ja kaipaan sua!!!

 

fityoutoo

5 vastausta artikkeliin “Nyt se muuten lähtee!!!”

 1. Minä voin sanoa treenaavani ainoastaan ulkonäön takia. Sen takia homman aikoinaan aloitinkin ja samalla tiellä ollaan edelleen. Valehtelisin, jos väittäisin, että treenaisin ollakseni vaikka terveempi. Pinnallista tai ei, mutta tää on totuus. : ) Jossain vaiheessa jäin kuitenkin koukkuun salilla käymiseen ja onhan se myös kiva tunne, kun on saanu treenin kunnolla perille ja kropassa tuntuu monta päivää, että on taas kunnolla treenattu. Tuskin kuitenkaan sen olon takia kävisin salilla, jos sillä ei olis vaikutusta ulkonäköön.

  Hui, kuulostanpa tosi pinnalliselta. : D

  En mää kuitenkaan muuten ole mitenkään pinnallinen, mutta nykyään sentään edes jotenkin huolehdin ulkonäöstäni treenaamisen avulla.

  • Toisaalta taas treenaaminen ulkonäön takia on aika vähemmän haitallista pinnallisuutta, kun esimerkiksi rintojen suurentaminen tai botoxin laittaminen.
   Monelle käy varmasti niin, että aloittaa esim. kuntosalitreenin kiinteytyäkseen, mutta jääkin koukkuun pidemmän päälle myös tunteeseen. Niinkuin itsekin sanoit, ”jäit koukkuun”. Jäit siis koukkuun varman myös siihen oloon, millainen treenistä tulee; Vahva, timmi, treenattu ja fitti :)!

 2. Mä treenaan kyllä ulkonäön vuoksi myös, en nyt kokonaan mutta kyllä se kiinteytyvä kroppa vaan hyvänä plussana tulee parantuvan terveyden/kunnon lisäksi 🙂 Homma ku alko niin halusin tietenki itteeni huomattavasti pienemmäksi ja terveemmäksi siinä samalla ku kuitenki ylipainoa oli. Ja mäkään en kyllä oo mitenkään pinnallinen ihminen muuten mutta kyllä mä tykkään siitä että kropasta näkee jo että työtä on tehty vaikka ainahan sitä paranneltavaa olis 🙂

  • Pinnallisuus on vähän negatiivinen sana, vaikka mun mielestä voi olla hieman pinnallinen eikä se tarkoita että olisi jotenkin ”pinnallinen bimbo”. Aika moni ihana ja kaunis asia naisten mielestä voidaan lukea pinnallisuuteen.
   Uskon että aika usein se päämotivaattori naisilla on nimenomaan kuntoiluun se ulkonäkö ja miehillä sitten taas enempi ”tapa” ja harrastus.

  • Mun piti nyt tulla korjaamaan tätä ku siis en tarkottanu ollenkaan pinnallista vaan naisellista! 😀 Mä oon siis melkonen poikatyttö muuten, en juurikaan meikkaa ku en oo kauheesti opetellu ja vaikka hiukset on pitkät, tummat lainehtivat niin en oo niitäkään opetellu laittaa 🙂 Mutta kropassa alkaa olee jo muotoa, peppu pyöristyy, vyötärö kapenee ja vaikka tissit onki ihan olemattomat kilojen lähdettyä niin se ei haittaa. Mutta totta kyllä on se että monet naisille normaaleista asioista voi tuntua pinnallisilta, mä en niin juurikaan niistä ajattele muutaku että pitäs opetella itelläki vähä laittaa itteensä. Ku kyllähän sitä ois kiva näyttää oikein nätiltä joskus mutta omaa laiskuutta ku ei vaan ala opettelee niin näillä on menty 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta