Nyt valoja päälle nainen…

Jösses!
Voikohan ihminen olla enempää pihalla… En sitten tajunnu äsken jäädä oikealla juna-asemalla pois! Pitäiskö huolestua? Mä en nykyään enää muistakkaan mitään. Viime perjantaina jätin iPodin crossarin juomapullotelineeseen sillä seurauksella, että sain viikonlopun olla sydän sykkyrällä, että se on nyysitty. Onneksi joku ihana ihminen oli palauttanut sen löydettyään kuntosalin työntekijälle. Sen lisäksi olen yrittänyt lähettää muutamaa sähköpostia jo kolmatta päivää. Ei kai tässä auta muu kun ruveta liimaileen noita post it-lappuja pitkin kämppää. 
Muutenkin kiva odotella jossain Tapanilan juna-asemalla takaisinpäin menevää junaa, kun on koko ajan kaamee pissahätä ja olin aivan jäässä. En sitten laittanut uhkarohkeana likkana enää sukkahousuja alle, VIRHE!
En tiedä vaikuttiko tohon junaepisodiin myös se, että jouduin kuuntelemaan ehkä iäisyyksien puuduttavinta parisuhdepuhelua, joka käytiin vielä puoliksi suomeksi puoliksi ilmeisesti vietnamiksi. Noin parikymppinen likka tilitti koko matkan keskustasta asti kaverilleen puhelimeen viimeisimpiä juonenkäänteitä hänen ja jonkun ”elämänsä rakkauden” seikkailusta.
”Sit mä sanoin sille tsikidikiwikidii ja arvaa mitä se sano!!! Se oli niinku et wakanakadakadaa! Siis mä en voi tajuu sitä niinku yhtään. Sit kun se ei oikeesti puhu! Mä sanoin et meidän pitää puhuu asioist et voidaan saada tää toimiin”.. Aaaaaargh! Been there done that ja jätä se. Siinä mun yksinkertainen neuvo!
Ai niin tää oli paras; ”Ihan tyhmää kun sä nykyään seurustelet eikä sul oo enää mitään uusii juttui. Sä oot tylsä!”.
Ai kiitos. Kai mäkin oon sitten ihan booriiing. 
Hyvien uutisten viikko on sitten alkuviikon uskomattoman uutisryöpyn jälkeen vähän rauhoittunut, mutta vielä eilenkin päivään mahtui jopa kolme hyvää uutista!
Ehkä paras uutinen on se, että bikinini saapuivat vihdoinkin ja toinen hyvä uutinen on se, että ne ovat kyllä aika täydelliset! En halua paljastaa liikaa, mutta sen verran sanon, että alaosan suhteen ei jää kyllä paljon arvailujen varaan :D. Ei jättänyt ompelija juurikaan kasvunvaraa! Tässä onkin nyt sitten täysi työ viimeisille viikoille, että saadaan toi meikeläisen ahteri siihen kondikseen, että sen saa noihin ”nuken housuihin” mahtumaan.
Ja kaikille huolestuneille tiedoksi, että nämä ovat sitten niin hyvässä tallessa, ettei edes meidän alushousuja ruokavaliokseen nauttiva hirviölapsemme pääse niihin käsiksi!
Kolmas hyvä uutinen on se, että valmentajani ei eilisenkään käyntinsä jälkeen ole menettänyt vielä toivoaan :). Vaikka painoni ei ole ehkä pudonnut sitä tahtia, kun molemmat olemme toivoneet, niin siitä huolimatta hän oli tyytyväinen kehitykseen ja olenhan toki saanut myös lihasmassaa. Täytyy kyllä myös sanoa, että kun valmentajaa valitsette, niin älkää ottako ketä tahansa! Kyseessä on iso projekti ja tietysti myös iso raha ja sille täytyy saada vastinetta!
Minulle itselleni on alusta asti ollut tärkeintä, että valmentaja on oikeasti kiinnostunut ja yksinkertaisesti välittää. En todellakaan halua olla hänelle vain yksi kaikkien kymmenien tai satojen ”asiakkaiden” joukossa, jonka nimeä hän ei edes välttämättä muista. Minulla on vastuu omasta tekemisestäni, siis siitä, että noudatan hänen antamiaan ohjeita ja raportoin häntä siitä miten asiat etenevät ja hänen tehtävänsä on reagoida. Minun mielestäni tämä on juuri toiminut oman valmentajani kanssa loistavasti! Kyseessä on loppupeleissä aika henkilökohtainen asia, oma vartalo ja tähän koko projektiin liittyy melkoinen tunteiden skaala. Kyllä minuakin on välillä vituttanut, eikä se ruokamäärä ole koskaan hänen käyntinsä jälkeen ainakaan lisääntynyt, mutta 14.4 on nähtävissä tulokset. Ja uskallan epäillä, että saattaa muutaman suu loksahtaa auki ;).
Olen muuten tehnyt pari hyvää ostosta city dealista tähän kisaprojektiin liittyen!
Toinen oli hampaiden valkaisu Tiina Jylhän The look-klinikalta ja toinen oli kiinteyttävä LPG-hoito Wake Up Body-nimisessä kauneushoitolassa. Etenkin tuo LPG on kiinnostanut minua pitkään ja nyt tarjoutui oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan tuota hoitoa varsin kohtuulliseen hintaan! 
Ajattelinkin nyt jakaa nämä kokemukset tässä blogissa, ikäänkuin pienen testikäynnin suorittaneena.
Ensimäisenä täytyy sanoa eilisestä hampaidenvalkaisukokemuksesta, että mieleeni jäi lähinnä perin erikoinen asiakaspalvelu… Olen katsonut tietysti telkkarista Tiina Jylhästä ja hänen yrityksestään kertovaa sarjaa, joten tottakai, odotukset olivat aika korkealla. Olin saanut kuvan että kyseessä on laadukas ja korkeatasoinen kauneushoitola.
No, koko kuva romuttui heti kättelyssä, kun sain aika kalsean vastaanoton ja sen lisäksi aika ala-arvoinen juttu; Vessassa ei ollut edes paperia :D. Aika amatöörimäistä touhua, vai olenko ainoa, joka ajattelee näin?
Missään ei ollut myöskään ulkovaatteille tarkoitettua naulakkoa (?) vaan minun pyydettiin jättämään takkini ronskisti odotusaulan nojatuolien päälle. Sen jälkeen minut ohjattiin pikkuruiseen huoneeseen, jossa oli ainoastaan hoitopöytä. Kaikista ikävintä mielestä oli kuitenkin se, että hoitaja oli erittäin kovakourainen! Hän ei myöskään millään tavalla kertonut minulle mitä tulisi tapahtumaan, vaan hän tökkäsi vain suuhuni telineen (joka muuten sattui ikeniin älyttömästi) ja aineet ja valon päälle laitettuaan hän katosi paikalta. Niin tuota..mites kauan tässä nyt sitten aijotaan makailla?
Onneksi hän palasi lopulta ja käski minun sitten pokkana kävellä teline suussa ulos huoneesta lavuaarin luokse. ”No mitäs tykkäät?”. Luojan kiitos hoitaja sai pisteitä hiukan nousemaan, ainakin teennäisesti mukavalla asiakaspalvelullaan hoidon päätteeksi, mutta en tiedä. Sen lisäksi tosi kiva juttu, että laukkuni oli edelleen hoitohuoneessa ja sinne oli pyydetty jo seuraava asiakas! Eli aika huono maku jäi suuhun… Ja vähän vihlookin. Eikä näillä hampailla nyt vielä jenkkimainokseen päästä. Mutta tulipahan kokeiltua.
Tänään sitten kokeilin toista city deal-ostostani eli LPG-hoitoa Wake Up Bodyssä, joka sijiatsee Helsingissä Tilkankadulla. Tästä paikasta ei olekkaan sitten muuta kuin positiivista sanottavaa! 
Minut otti vastaan hyvin ystävällinen, urheilullisen oloinen nainen ja hän kertoi hoidosta ja painotti myös, ettei ole varma saadaanko minun kohdallani mitään ihmeitä aikaan:). Tämä siis siksi, että rasvaa on jäljellä (uskomatonta mutta totta) niin vähän ja hoito toimii parhaiten paksumpaan rasvakudokseen ja selluliittiin. Tai siis tulokset ovat konkreettisempia. Hoito kuitenkin tuntui ihanalta, ikäänkuin lymfahieronnalta, joka tehtiin laitteella. Toivon sillä olevan ainakin aineenvaihduntaa vilkastavaa vaikutusta jaloissa. Hoidon jälkeen sain vielä mukillisen jotakin terveysjuomaa ja miellyttävä asiointikokemus olikin valmis! Lisäksi hoitaja oli hyvin kiinnostunut lajistani ja löysimme nopeasti keskusteltavaa. Voin lämpimästi suositella paikkaa!
Olen ollut itse monta vuotta asiakaspalvelussa ja ensivaikutelman merkitystä ei voi kyllä korostaa liiaksi.

Jos näitä kahta paikkaa kuitenkin vertaa keskenään, niin minulle tuli tunne, että The Lookissa eri asiakkaat saavat erilaista kohtelua. Jos olisin mennyt minkkiturkki päällä vaatimaan uusia tissejä, niin olisiko tilanne ollut toinen?

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Nyt valoja päälle nainen…”

  1. Hei! Kiinnostaisi kysellä, kuka sua sitten valmentaa? 🙂 Sulla on aivan huippu blogi, hyvin löydät huumoriakin tästä fitness-arjesta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta