Olet nuori ja rauhaton sydän

Terkut itärajalta! Hieman absurdi olo, kun ajaessa ilmestyy tienviitta Sortavalaan… Sinne en halua! Eli kyllä, kohtuullisen syvällä ollaan. Pahoitteluni, että taas on ehtinyt vierähtää muutama päivä edellisestä yhteydenotosta. Ja ei, se ei johdu siitä etteikö täälläkin maailmankolkassa olisi jo internet käytössä :). Hyvin skulaa! Isäpapan laitteet on viimeistä huutoa ja kaukosäätimiäkin on nopealla laskutoimituksella ainakin viisi!

Ensinnäkin, harmittaa kovasti että torstaina lähtöhulinoissa kuvaamani matkaeväsvideo ei lataudu youtubeen… Johtuu varmaan liian hitaista yhteyksistä. Jääkö nyt koko maailma epätietoisuuteen, mitä meillä oli eväänä :D? Oh no mikä menetys…Voimia ihmiset! En tajua mikä siinä hommassa tökkkii, tai ylipäätään en tajua tosta tekniikasta mitään! Ensin se toimii – sitten taas ei toimi, eikä virta päälle-pois-metodikaan auta tässä tilanteessa.

Aina kun palailee tänne kotikonnuille, tulee pakostikkin muisteltua vanhoja hyviä aikoja, niinkuin mikäkin mummeli konsanaan.Tässä lensin pyörän selästä suoraan lyhtypylvääseen, tämän kaupan ulkopuolella kytättiin kuka hakis kaljaa ja tuossa asui se hullu ukko joka hakkasi pikkulapsia kepillä. Oi niitä aikoja. Yksi asia kuitenkin on ja pysyy tässä ”kylässä”, nimittäin hiljaisuus. Nuorena se vitutti erityisesti, koska viikonloppuna unelmoitiin megabileistä ja todellisuus oli pari tuunattua corollaa ajelemassa pillurallia keskustassa. Illat hengailtiin milloin missäkin ja unelmoitiin poispääsystä. No, toteutuihan se toive sitten parikymppisenä. Mutta on täällä kiva silti käydä mutsin täyshoidossa!  Eilen muuten kun menin kaupungille illalla, niin eipä mulle tullut pieneen mieleenkään että joka paikassa kaupat menee kiinni klo.19! Tänään otetaan uusi yritys. Tosin kello on kohta jo yksi, että kai mä myöhästyn tälläkin kertaa kun on lauantai. Sen lisäksi täällä sataa räntää… Pilkillekkin olis vielä päässyt juuri ja juuri mökillä ja meikeläinen on varatutunut suunnilleen yhdellä t-paidalla ja bikineillä tähän reissuun. Helevata. Pitää pyytää mutsilta joku tuulipuku lainaan. Tuulipukuja, niitä täällä muuten näkee paljon! Eilen käytiin Liperin S-marketissa mutsin kanssa tuulipuvut päällä ja sulauduin joukkoon täydellisesti!

Vielä tähän loppuun täytyy lähettää terkut Epsanjaan!
Seurailen muuten suurella mielenkiinnolla, miten meidän mansen oma likka eli Hiljasen Maikku pärjäilee Santa Susannassa tänä viikonloppuna pidettävissä Nuorten EM-kisoissa! Maikku on tuttu Varalan Urheiluopiston ajoilta ja yks kaks yllättäen oltiinkin sitten samoissa karkeloissa Turussa! Mitalia kyllä ennustan Espanjasta, koska Maikku on jäätävässä tikissä ja vapari vetää tällasen norsun (ja varmasti kaikki muutkin…) aika sanattomaksi… Mulla kun toi oma vaikeustaso yltää vaativimmillaan siihen kärrynpyörään suorin vartaloin ja siitä naama edellä maahan :D.Mahtavaa duunia Maikku, go girrrrrr!!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta