Ope, saanks mä sanoo sua Jumalaks?

Morjestaa.
 
Taas yksi kohtalaisen rankanpuoleinen viikko takana. Lasten kanssa puuhailu on omalla tavallaan antoisaa, mutta myös rankkaa – varsinkin kun olet heidän kanssaan aamusta iltaan käytännössä katsoen yksin. 10-vuotiaan luonne on koko kirjo ihanuudesta siihen pisteeseen, kun mieli tekisi laittaa pikku annabellan jalat ja kädet nippusiteillä pakettiin ja suun eteen vanhva kerros jesaria. 
Olen ohjannut paljon kaiken ikäisiä ja täytyy sanoa että lapsissa on kuitenkin eräs loistava ominaisuus; Jos joku on ihan pyllystä, niin se kerrotaan yleensä heti ja päin naamaa! Eli ei siis niin, että lähetellään sitten tunnin jälkeen vihaisia sähköposteja toimistolle siitä, että tunnin musiikkivalinta oli liikan rohkeaa tai ohjaaja ei muistanut että viides mamma toiselta riviltä kuulee vain vasemmalla korvalla.
 
Olin tällä viikolla taas aika väsynyt ja otin ”powernappeja” aina kun mahdollista. Unohdin taas muutaman päivänä ottaa rautatabletin, en tiedä vaikuttiko asiaan. Päivittäin tuli liikuttua hyötynä runsaasti ja eilen kävin vetämässä koko kropan salitreenin tähän malliin:
Jalat: superina kyykky taljassa + askelkyykky hypyllä 15+15
Alaselkä&takareidet: Mave yhdellä jalalla 12kg kuulalla + hyvää huomenta 10+10+15
Selkä: Ylätalja + alatalja 12+12
Olkapäät + kädet: Pystypunnerrus + hauiskääntö mutkatangolla 10+10
Vatsoja epämääräinen setti
 
En kyllä ollut päivän jälkeen ihan parhaassa terässä, mutta aina parempi vaihtoehto kuin kaivaa nenää ja maata sängyssä! Illalla pelailtiin vielä lapsosten kanssa norsufutista ja miten sopiva peli se onkaan ainakin nimensä puolesta mulle ;). No ei vaan. Höpönlöpön.
En tiedä missä vaiheessa ”normaalisti” aletaan käyttää äitiyshousuja, mutta itselle menee ainakin vielä omat housut jalkaan. Olen siis viikolla 14.
Multa on kyselty, että mitä kaikkia muutoksia olen huomannut itsessäni. Jotain juttuja olenkin jo kertonut, mutta yksi huomioimisen arvoinen havainto on se, että kynnet on tosi hyvässä kunnossa! Normaalisti mulla on todella surkeat omat kynnet ja ne liuskottuu heti. Mutta ei nyt!
Tukka rasvoittuu myös päivässä ja sekös ärsyttää. Nyt toivoisin että mulla olis pitkä tukka! Lyhyt tukka on tyhmä.
 
Tänä viikonloppuna aijon todellakin olla kotona tai ainakin sen lähettyvillä :). Vietän aikaa ihan itseni ja tietysti myös könsikkään kanssa ja huomenna jos on hyvä sää niin olisi ihana mennä uimaan. Kesällä on usein viikonloput buukattu täyteen ohjelmaa tai sitten ollaan reissussa tai jossain serkun kaiman kummin häissä. Olen nyt lopen kyllästynyt pakkaamaan ja menee taas varmaan viikko(ja) että saan tuon laukun purettua!
Oikein sporttista ja helteistä viikonloppua mun kaikille ihanille lukijoille!
 
PS. Ostin elämäni ensimäiset ballerinat! Olen pitänyt niitä aina laihojen kuikeloiden kenkinä ja mielipiteeni taisi vahvistua entisestään. Onhan ne hiton helpot, mutta jotenkin tällaiseen persjalkaiseen ruumiinrakenteeseen sopivat mielestäni huonosti. 

Myös yksi kaikkien aikojen tyylimokista (niin täällä puhuukin itse vuoden tyyli-ikoni…) on mun mielestä laittaa sukat ja ballerinat yhtä aikaa jalkaan! Toinen juttu on muuten polvipituiset legginsit. Miten niitäkin nykyään yhdistetään siis ihan kaikkeen?

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Ope, saanks mä sanoo sua Jumalaks?”

  1. Ihan mahtavaa, että on myös muita jotka kyseenalaistavat legginsit. Valitettavasti jouduin juurikin raskausaikana antamaan loppupeleissä periksi kun en halunnut hankkia niin vähäksi aikaa liutaa raskausvaatteita, ja legginsit korvasit kesällä hyvin caprit ja muut kesähousut. Voin myös luvata että niille balleriinoille tulee lisää käyttöä kunhan teidän pikkuhurri putkahtaa maailmaan. Aika vähälle käytölle on nimittäin korkokengät jääneet hiekkalaatikkomaailmassa. Ne vaan on niin älyttömän helpot. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta