Ottipa vappu voimille!

Huh huh, olipa rankka vappu! Kahdet mahtavat bileet vedettiin putkeen ja yö meni oksennellessa…

Tuo oli siis ihan totta! Kerrotaanpas kuitenkin vähän taustoja…
Tiistaina ei ollut mitään sen kummempaa vappufiilistä. Mentiin oikein koko perheen voimin bodaamaan! Arvatenkin salilla ei ollut mikään kovin jumalaton ryysis, koska ilmeisesti ”normaali”- ihmisillä on vapun aattona vähän jotain muutakin tekemistä kun mennä salille. Koska meidän lapsenhoitaja (lue anoppi) on Kiinassa ja sali meni jo seiskalta kiinni, niin otettiin pikkumies näkemään bodausunia siksi aikaa kun repästiin nopee mutta tehokas reeni. Ihastelijoita kyllä riitti ja tottakai pelimiehen tavoin Ben heitteli muutamat hurmaushymyt siinä ennen nokosia.


Keskiviikkona olikin sitten vappustelun vuoro ja meikeläinen siinä oikeena Pohjois-Karjalan ”megamarttana” väänsi vielä munkit viemisiks vappubrunssille! Tuli kevyesti aamulla multitasking fiilis, kun hoidin lapsen, paistoin munkit, kävin suihkussa ja laitoin vielä itseni valmiiksi suunnilleen kaikki samaan aikaan. Ei siinä mitään kun lapsi sitteriin ja turvallsen näköetäisyyden päähän munkinpaiston ajaksi ja imettäessä lilat luomiin. Mies oli nimittäin juoksuttamassa koiria pari tuntia metsässä, ettei ne hypi seinille täällä yksin ollessaan.. Silti oltiin lähdettäessä VAAN 10min aikataulusta jäljessä :D! Hyvä me, hyvä meidän joukkue!!!

Munkeista en muistanut ottaa kuvaa, mutta tässä on tää mun ”synninpäästösmoothie”. Sen kun nappaa aamulla huiviin, niin voi syödä ainakin sata munkkia! Resepti on salainen ;)…


Ensin käytiin Ulliksessa Reijalla ja hänen miehellään vappubrunssilla ja kaikki olivat tuoneet mukanaan evästä jaettavaksi. On muuten todella paljon kätevämpää, kun vääntää hirvee satsi ruokaa isolle joukolle. Varsinkin jos sattuu olemaan samanlainen juhlaressaaja kuin minä, niin ei tarvi nousta neljältä aamulla vääntämään sitä suolasta piirakkaa ja viittä eri sorttia salaatteja… Meidän vappubrunssi pitikin sisällään taboulehia, suolaisia piirakoita, fetasalaattia, perunasalaattia, patonkia, munkkeja, mustikkapiirakkaa, tippaleipiä, simaa ja skumppaa tottakai.
Sieltä sitten kiiruhdettiin Kulosaareen Benin kummeille syömään vähän lisää :). Itse en oo mikään kovin suuri punaisen lihan ystävä, mutta äijät grillas karitsan karetta ja se oli kyllä oikein syötävää:). Sitten oli sitä kaikkien bodareitten perusherkkua eli tankoparsaa, mutta dieetillä sitä harvemmin tarjotaan pekonin ja parmesanin kanssa…


Kotimatkalla mulle tuli yht äkkiä hirveen huono olo ja kotona homma menikin sitten siihen, että valvoin melkein koko yön ja istuin vessan lattialla. Eikä tähän todellakaan ollu syynä tuo pullo joka mulla on kuvassa kädessä :D… 
Mä jo pelästyin että hirveetä jos tulee joku norovirus(olen kuullut kauhutarinoita), mutta onneksi aamulla alko helpottaan ja jäljellä oli enää kevyesti etova fiilis. Aamulla ei pystynyt syömään vielä mitään kun kaikki jotenkin ällötti.. Ja siinä vaiheessa kun muhun ei ruoka uppoa on tilanne vähintäänkin vakava :D.
Onneksi tänä aamuna oli taas pakko saada aamukahvit ja äkkiä ruokaa joten tilanne lienee normalisoitunut! 

fityoutoo

5 vastausta artikkeliin “Ottipa vappu voimille!”

  1. moi !olisikohan siulla mitään vinkkiä antaa kuinka saisin äitini suostuteltua black veil bridesin nosturin keikalle ? muutama samanikäinen kaverini on menossa sinne ja keikka on ikärajaton. olisin menossa minua 2 vuotta nuoremman tytön kanssa, joka on hyvä ystäväni. äitini alkoi tivata että kuka vie – ymmärrän sen, osaan kulkea julkisilla ja taksilla. ikää minulta löytyy 13-vuotta. äitini eka kommentti siitä kun kerroin kenen kanssa oon menossa oli ”syksyllä se tyyppi on sulle ihan kakara”. ollaan oltu tosi kauan hyviä ja läheisiä ystäviä enkä ymmärrä äidin periaatetta.keikkalippukin maksaisi vain 25 euroa. pitäisi nopeasti suostuteltua, lippuja on vähän enää jäljellä ja ne menee nopeasti …

    • Moikka!No voisitko tehdä äitisi kanssa jonkun vaihtokaupan, eli hän ostaa keikkalipun ja tulee mukaan ja sinä teet hänelle jonkun vastapalveluksen? Esim teet jotain kotitöitä jonkun tietyn ajan mitä hän ehdottaa tai sitten maksat lipun omista säästöistä. Jos keikka on ikärajaton, niin se on sitten ainakin tarkoitettu nuoremmille, eli ei ole pelkoa että paikalla olisi mitään känniääliöitä :). Ehkä äitisi ei kuitenkaan halua että lähdet illalla enää julkisilla yksin, en minäkään haluaisi!Mites sen sun frendin äiti, voisko se lähteä teidän kanssa?

    • Et ole ainut joka kysyy :)! Jakku on ostettu jo viime kesänä Spirit Storesta, mutta ilmeisesti Zalandolla on myynnissä hyvin samanlainen malli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta