Paikka!

Olen taas todistanut viime päivinä erään asian, jota ei olisi edes tarvinnut todistaa.
Nimittäin paikallaan oleminen ei kyllä sovi mulle!! Tietenkin sanottuani tämän, joudun kuin rangaistuksena koko loppu raskaudeksi vuodelepoon, tai muuta mukavaa…
Takana on nimittäin pari MEGApitkää päivää istuen, joka oli kyllä selälle pelkkää avunhuutoa. Aloitin tällä viikolla työt Kuntokeskus Fressissä personal trainerina ja ensimäiset päivät olivat koulutusta ja perehdytystä eli istumista ja kuuntelua kooooooko päivän. Tänään oli sitten jalkojen tuhon vuoro, koska olin hietsussa pitämässä kirpparia kuusi tuntia (eli seisomassa kuusi tuntia)! Nilkat olivat niin turvonneet kaiken sen jälkeen, että oli mahdotonta sanoa mistä pohje loppui ja nilkka alkoi…
Päätin kokeilla jalkojen parannukseen nelivaiheista menetelmää! Ensin nostin jalat ylös noin tunnin ajaksi ja sen jälkeen sain ihme ja kumma IT-tuen hieromaan jalkojanil! Ehkä säälittävä katse sitten oli tarpeeksi säälittävä :)! Illalla päätin vielä tehdä koiran kanssa tunnin lenkin, puoliksi juosten ja puoliksi kävellen ja kirjoitettuani tämän teen vielä hyvät venyttelyt! Eiköhän nämä koivet ole näillä keinoilla huomenna kuin uudet! Olin tosiaan tänään elämäni ensimäistä kertaa pitämässä ns.päiväkirppistä, koska aina ennen olen vienyt vaatteet viikoksi jonnekkin mestaan ja noutanut ajan päätyttyä pois. Mullahan oli silloin kesällä se pöytä varattuna sinne Valtterille, mutta liian tiukasta aikataulusta johtuen päätin missata kirpparin silloin.
Tänään oli sitten uusi yritys Hietsussa ja ihan kivasti sitä tavaraa sitten menikin! Sää oli suosi ja sain ehkä maailman törkeimmän t-paitarusketuksen :D..
Ainoa asia joka ärsytti, oli välittömästi paikalle hyökkäävät venäläiset trokarit! Olin kyllä onneksi lueskellut netistä, että niitä liikkuu ja onneksi vissiin hietsun kirpparilla vähemmän kuin Valtterilla. Kaikki olisi pitänyt antaa suunnilleen ilmaiseksi ja varmaan kiinnostaa myydä jotain kolmen euron paitaa viidelläkymmenellä sentillä vaan siksi, että joku voi myydä sen sitten kalliimmalla eteenpäin! Tinkiä toki voi, mutta turha jäädä siihen jankuttamaan ja tivaamaan jos joku on liian kallis riepu omasta mielestä! Teki mieli sanoa muutama kerta, että hinta on tämä ja jos ei passaa niin kipitäs siitä hittoon!! 
Olin tehnyt lupauksen kotona, että en tule takaisin mukanani enemmän tavaraa kun lähtiessä, joten en viitsinyt pahemmin kierrellä muiden kojuissa. Muutaman vauvanvaatteen sentään ostin ja anoppi osti peiton. Ja lopputulema oli tosiaan se, että tavaraa oli todellakin vähemmän poislähtiessä :)!

Tämän  viikon treeneistä voisin mainita muutaman sanan… Puntille en ole sitten maanantain ehtinytkään ja tiistaina olin vetämässä kuntopiirin. Keskiviikon ja torstain koulutuksen jälkeen olin niin puhki poikki, että painelin suunnilleen suoraapäätä sänkyyn…
Tänään onneksi sitten sain päivän liikuntakiintiön täyteen ja huomenna menenkin kokeilemaan odottavien äitien joogaa!  Mainoksessa luvataan, että jooga vahvistaa ja venyttää raskautta ja synnytystä ajatellen tärkeitä paikkoja kehossa ja hengitystekniikkaa voi käyttää apuna synnytyksessä. Kuulostaa lupaavalta ja hintakin on mielestäni vielä todella kohtuullinen (10krt/60€)! Jos homma ei mene ihan pelkäksi puhalteluksi, niin aijon varmasti jatkaa käymistä joka viikko. 
Aloitin tosiaan työt tälläviikolla Vuosaaren Fressissä ja se antaakin mulle mahdollisuuden kokeilla kaikkia kivoja ryhmäliikuntatunteja oikein urakalla! Ensi viikolla ajattelin mm. kokeilla vesicirquitia, joka tuskin lienee mitään nornaalia vesijumppaa kummempaa. Fressillä on todella laaja valikoima kaikenlaisia tunteja muutenkin syyslukkarissa! Itse toimin kuitenkin PT-puolella eli Fressi Trainerina ja odotan kyllä syksyltä paljon… Saa nähdä onko työ sitä mitä kuvittelin.Tähän loppuun muuten ajattelin esitellä muutaman herkkuhimon taltuttajan, koska elämmehän herkkulakkoa edelleen. Kaksi viikkoa takana ja olen varmaan ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt edes kaivata munkkipossuja:D! Näin illalla on kuitenkin kiva mussutella jotain hyvää ja tässä onkin muutama oma suosikkini, joka ei välittömästi valahda kylkiin! 

Kanelillamaustetut omenasipsit ja pakastekuivatut mansikkalastut löytyy ainakin meidän lähi-alepasta! Suosittelen!
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta