Pakarat kireenä kohti uutta viikkoa!

lopputuli

Olin koko viikonlopun FAF:n Indoor Cycling -koulutuksessa täällä Helsingissä. Meillä oli pieni mutta värikäs porukka koossa eri puolilta suomea ja molemmat päivät oli aika intensiivisiä. Ei hirveesti huvittanut eilisen eikä tämän päivän jälkeen enää lähteä lenkille! Mun kurssikaveri Aslan (jota muuten on myös kiittäminen kuvista!!) katsoi eilen sen HC-sykemittarista, että päivän polkemisen jälkeen olis tarvittu 33h palautumista! Olis ihan mielenkiintoista kokeilla tuollaista vehjettä (en usko että mun Polarissa on tuota ominaisuutta…) ja katsoa, että ehtisinkö mä ikinä mistään palautua kunnolla! Tuo ominaisuushan on ihan sika kätevä sykemittarissa, jos sä oikeasti haluat sillä treenillä kehittää kuntoakin, eikä tavoitteena ole vain saada pakarat räjähtämään ulos farkuista…
Eilen kun tulin kotiin, niin söin ja menin nukkumaan ja heräsin siihen, että on nälkä! Huomaa selkeästi, että kun kulutus on päivän aikana suurta, niin ruokaakin tarvii ihan eri tavalla. Mulla oli eväänä mun oma kokkaamat gourmeet ja ne jotka seuraa mua instagramissa (katrivee) huomaskin, että siellä oli makuyhdistelmät mietitty tarkkaan…
Mä tein perjantai-iltana tosiaan isot rasialliset jauhelihaa, riisiä ja parsaa. Ja toki salaattia. Tämä combo alkaa vaarallisesti kuulostamaan fitnesskokkailulta, mutta se ei ole tarkoitus! Ei ole ollut juuri aikaa näpertää mitään vaativampaa ja toi yhdistelmä muutenkin rokkaa! Mun lempiriisini maailmassa on muuten Risellan 35min täysjyväriisi. Mä en enää koskaan osta mitään muuta riisiä!!! Vaikka keittoaika on pitkä, niin valkosipulin ja liemikuution kanssa siitä tulee HYVÄÄ! Muut riisit älkööt vaivautuko. 
No joo, ehkä kinkin tai thaikkusafkan kanssa voi vetää niitä valkoisia versioita!

Nyt olis sitten eka viikko haastetta taputeltu ja mulla tais liikuntaa tulla tällä viikolla vähän ensikin viikon tarpeiksi. Toivottavasti te selvisitte viikonlopusta tili plussan puolella! Mä olen kyylännytkin instagramissa teidän haastekuvia, eli #kuukaudessakireäksi kansioon voi kaikki haasteeseen osallistujat laittaa kuvia! Mä pidin tota instagramia vielä pari kk sitten ihan teinimeininkinä, mutta nyt oonkin ihan koukussa siihen ja seuraan siellä sekä mun kavereita, tuttuja, että myös mun omia esikuvia!
Kuten eilen kirjoittelinkin, niin viikonloput on täynnnä houkutuksia. Mun sisko sanoi joskus mulle, että hän haluaisi laihduttaa vain maanantaista perjantaihin! Tuollaiseen valmennussuhteeseen en voi oikein ruveta :D!
Moni laihduttaa myös treenin ajan ja noin tunti treenin jälkeen, kun salin peilistä näkee itsensä ”ehkä jo vähän hoikempana” ja hyvänolontunne jyllää vielä kropassa. Sitten kotiin tultua jääkaapissa ei olekkaan mitään ruokaa ja lähdetään hakemaan nälkäisenä Alepasta ”jotain terveellistä”… ja päädytään lopulta Riitan Herkun metripitsaan, koska ”on tavallaan jo kulutettu ne kalorit valmiiksi!”

IC1_2IC1_3Mä matkustan muuten ensi viikonloppuna Tampereelle Juha Hulmin (lihastohtori) ja Timo Haikaraisen seminaariin! Aiheena on minulle niin rakas lihasten kasvatus ja pakko päästä fanikuvaan äijien kanssa :D! Odotan paljon tuolta seminaarilta ja siihen hintaan vo kyllä odottaakkin…! Onko joku muu tulossa paikan päälle?
Tampereella on aina varattu lokero mun sydämessä ja siinä on kaupunki vailla vertaa! Mä pääsen myös haistelemaan vauvatuoksuja kun mun rakas ystävä on mennyt lisääntymään sitten viime näkemämme! Ihana viikonloppu siis tulossa, en malttaisi odottaa!
Kivaa alkuviikkoa kaikille!

Mä lähden nyt rullaamaan näitä mun pölkkyjä auki! Tuntuu tällä hetkellä, että mun takareidet pitäs piestä pesismailalla että ne aukeaisi :D!

PS. Onko jollain myydä mulle hyväkuntoista GHD:n suoristusrautaa? Mikäli on, niin voisitko laittaa ystävällisesti sähköpostia [email protected]

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Pakarat kireenä kohti uutta viikkoa!”

 1. Toi mun ”HC-sykemittari” on Suunnon Ambit 2S. Tosi kätevä laite varsinkin jos tykkää juosta, laite kun sisältää GPS:n niin reitti matkan pituuksineen ja nopeuksineen tallentuu muistiin, josta sen voi käydä lataamassa Suunnon Movescount-palveluun. Tietokoneella voi sitten analysoida tarkemmin mitä tuli tehtyä.

  Polarillakin on malleja, joissa on tuo palautumisaikatoiminto. Itse pidän kyseistä lukemaa suuntaa-antavana, eli en noudata sitä orjallisesti. Mutta kyllä iso lukema aina kertoo sen, että on tullut rehkittyä kunnolla. Normispinnin tai pumpin jälkeen lukema on yleensä luokkaa 8-12h eli kyllä tuo meidän viikonlopun spinnailu oli aika rankkaa. Mulla oli tietty vielä perjantainen spinning alla, joten senkin takia toi recovery time pääsi kasvamaan noin huikeeksi.

  Kävin aamulla tsekkaamassa joko kuvani löytyvät netistä ja olit blogannut aika nopeasti, tutut kuvat ponnahtivat esiin 😉

  • Joo kato mä oon nopee ;)! Olin illalla vissiin niin unessa, etten tajunnut postauksessa KIITTÄÄ sua noista kuvista!!! Mutta nyt on lisätty – kunnia sille kelle se kuuluu heh heh.
   Joo se olis kuule tänään taas sorvin ääreen ja jalat soikeeksi. Mitenkähän mä jaksan kyykätä…

 2. Mä kävin ton Lihastohtorin + Timpan seminaaripäivän viime syksynä, kun se oli Vantaalla. Oli aivan mahdottoman antoisa päivä, meni todella nopeasti ja tuli mieletön määrä tietoa sopivissa annospaloissa.

  • Hei kiva kuulla että sai rahoilleen vastinetta :). Mä sitten raportoin blogissa, mitä tykkäsin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta