Parhaimmat ihmistyypit TOP3!

1.Mukavat ihmiset
 
”Siis varmaan maailman mukavin tyyppi!”. Kaikki tietävät mitä tarkoitan. Mukava ihminen on kiva. Mukava ihminen on myös aika helppo ihminen; Häntä voisi kuvailla myös sanalla ”miellyttävä”. Hän on mitä parasta seuraa, koska ei aiheuta sinussa liian voimakkaita tunteita, eikä hänen seurassaan tarvitse koko ajan miettiä sanomisiaan (ymmärsiköhän se nyt tuon, kuulostankohan nyt ihan tyhmältä). Mukavaksi ihmiseksi on helpompi luonnehtia ihmistä, jota ei tunne liian hyvin, koska tottakai kaikkien ihmisten oikeat värit paljastuvat ennen pitkää. Mielestäni se ei ole mikään huono puoli ihmisessä, jos ei ihan heti kättelyssä lataa omia mielipiteitään ja näkökantojaan tiskiin. Mukavan ihmisen kanssa pääsee nopeasti juttuun.
Mukava ihminen ei ärsytä millään tasolla, ei ole teennäinen, hän on vain ”mukava”. Näitä ihmisiä tapaa liian harvoin. Mukavan ihmisen haluat esitellä sinkkukaverillesi!
Onneksi minulla on tuttavapiirissäni muutamia todella mukavia ihmisiä! Tampereella heitä on onnistunut ujuttautumaan jopa kaksin kappalein samaan työpaikkaan! En halua paljastaa kuitenkaan heistä liikaa, etteivät he suotta leimaudu takiani mukaviksi ihmisiksi 🙂. Okei, heidän kummankin nimi alkaa H:lla. Olen pahoillani jos teidät tunnistetaan tästä tekstistä ;).
 
2. Hauskat ihmiset
 
Tätä ei tarvitsisi edes selittää! Tosikot älkööt vaivautuko!
Kaikki tietävät sen ihmisen, jolle on vaan pakko nauraa. Hän ei tee sitä edes tietoisesti, eikä yritä olla edes välttämättä hauska! Minuun hauskat ihmiset vetoavat erityisesti!
Huumori on kuitenkin vaikea taiteenlaji; Tiedän myös ihmisiä, jotka yrittävät olla joskus hiukan väkisin hauskoja, sitä kuitenkaan olematta. Paras huumori syntyy siinä hetkessä ja joku vanhojen kummeliläppien hokeminen kokee jossain vaiheessa inflaation…
Hauskan ihmisen kanssa voi olla hiukan vaikea saada mitään syvällisempää connectionia, mutta toisaalta se ei haittaa, koska tällaisen ihmisen seurassa on vain niin hauskaa. Joku vaan syntyy käveleväksi komediaksi ja heidän kanssaan on ihan hauskinta olla samaan aikaan töissä! Hauskoja ihmisiä voi olla ehkä hiukan vaikea ottaa joskus vakavasti, etkä väsyneenä ehkä jaksa heitä aina.
Ja joskus taas väsyneenä nauraa tämän ihmisen jutuille kaksi verroin!
Osaisin nimetä lonkalta ainakin viisi tähän kuvaukseen sopivaa ihmistä. He ovat myös usein kaljuja.
 
3. Itsevarmat ihmiset
 
Tällaisia ihmisiä ihailen itse. Ihmisiä joista huokuu tietty itsevarmuus ja he tuntuvat aina tietävän mitä sanovat ja tekevät, sen sijaan että vain änkyttäisivät pää punaisena jotain diibadaabaa. On muistettava, että itsevarma ihminen ei saa kuitenkaan olla itseriittoinen, vaan hän on sinut itsensä ja muiden ihmisten kanssa.
Sen sijaan ”anteeksi että olen olemassa”-tyyppiset ihmiset saavat ainakin minun ihoni kananlihalle, enkä heidän seuraansa erityisemmin edes hakeudu. Itsevarmuuden puute ihmisessä aiheuttaa sitten aivan muita ongelmia; Kateutta, katkeruutta ja negatiivisuutta. Joskus itsevarma ihminen saattaa leimautua myös itsekeskeiseksi ihmiseksi, mutta se ei tätä ihmistyyppiä haittaa, koska hän tietää sisimmässään mitä on, eikä anna kenenkään pompotella itseään. Itsevarma ihminen osaa siis tarpeen tullen myös puolustaa itseään. Se on ominaisuus, jota itse työstän edelleen. Nykymaailmassa sinun ylitsesi kävellään ennen pitää tavalla tai toisella, jos annat sen tapahtua. Olipa se sitten ihmissuhteissa, työelämässä tai jossakin muulla elämän alueella. Ja kun annat sen tapahtua kerran, lisäät vettä myllyyn ja lopulta huomaat vain myötäileväsi jatkuvasti muita ihmisiä.
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta