Pari kysymystä olis teille…

Eli tämmöistä tuli mieleen:

– Kuinkahan monta laatikkoa mansikkaa tänä kesänä pitäisi ostaa, jotta se riittäisi koko talven yli? Kuinka monta litraa poimin mustikoita? Viime kesänä taisin poimia 15L eikä se riittänyt mihinkään – mustikat loppui huhtikuussa pakkasesta!

– Auttaakohan röökin hinnan nostaminen tupaikoinnin vähentämiseen?
Itselleni on tosin ihan sama, vaikka aski maksaisi kympin! Ei VOI sanoa ainakaan olevansa köyhä, jos on varaa polttaa….(edit: Itse en siis todellakaan polta jos joku sai tästä sen käsityksen!!!)

– Miksi raskaana ollessa ei tee mieli kahvia, vaikka normaalisti juon sitä jopa vähän liikaa?

– Miksi mä en pidä viinistä? Miksi viinistä pitäisi pitää?

kesäkuu2 (1 of 1)

– Miksi lapsi kakkaa just silloin, kun uusi vaippa on ehtinyt olemaan vasta 5min? Eikö lapsi mieti yhtään ympäristön kuormittumista turhalla vaipparoskalla? 😀

– Miksi orkideoita kehoitetaan uppokastelemaan ja sitten omat orkideani kukkivat hulluna vasta, kun alan kastella niitä ”normaalisti” kuten muitakin kukkia?

– Miksi se ruokapöytä, jota kuolasin on loppunut  Kodin1:sen varastosta?

– Ja miksi en huomannut, että kuolaamani ruokapöydän tuolit olivat ensin alennuksessa 50€/kpl ja nyt niitä myydään istuin 59€ ja jalat 59€ erikseen (voihan kehveli mä sanon!!!!!!)

– Miksi joku musiikki on ”teinimusaa”? Siis mä voin sanoa ihan näin suoraan ja avoimesti, että luukutan välillä JVG:tä kotona niin, että kajarit räjähtää! Sen lisäksi Sannin uusi albumi on aivan loistava!
Mistä musiikista muut yli kolmekymppiset pitää, siis jostain Juha Tapiosta ja Kaija Koosta vai? Ei sillä että hekään huonoja artisteja olisivat ja Kaija on pakko nähdä jossain joka kesä!

– Miksi niin moni tuntematon ihminen (myös naiset) pyytää mua facessa kaveriksi ja tuntuu pahalta kieltäytyä, vaikka toisaalta miksi ihmeessä, jos en edes tunne koko ihmistä? Itse en koskaan ole pyytänyt kaveriksi ihmistä facebookissa, jota en tunne. Tuntuisi oudolta.

– Miksi joku laittaa lapsensa pällistelemään asunnonmyyntikuviin??? ”Nelivuotias ja pesukone kuuluvat hintaan”….
Tai miksi jotkut eivät viitsi ottaa keittiöstä siivousrättiä pois kuvauksen ajaksi?

– Miksi jätin kotiin melkein kaikki shortsit ja kesämekot, vaikka täällä on helle?

– Miksi en voi olla sinut nenäni kanssa ja hyväksyä että se nyt vaan on sellainen kun on?

kesäkuu1 (1 of 1)

– Miksi häät ja festarit ovat aina samana viikonloppuna? (No tähän ei tarvitse vastata, tiedetään). Tänä kesänä harmittaa missata erityisesti Ilosaarirock, Provinssi (terkut Pöllövaaraan!!!) ja Ruisrock! Flow-festareille menen vaikka väkisin, siellä on esiintymässä mun lemppari eli Years & Years. Niin ja Tammerfesteille menen myös.

– Onko kukaan käynyt Kanadan Banffissa?? Olen menossa sinne ja haluisin vaihtaa jonkun kanssa paikasta kokemuksia.

kesäkuu3 (1 of 1)

– Olenko ainoa, jonka mielestä Jaajo Linnonmaassa on jotain oudolla tavalla seksikästä?

– Miksi läski tulee mulla ensimäisenä sisäreisiin??????

– Miksi jotkut pitävät sauvakävelyä typeränä lajina, vaikka se on loistava laji etenkin istumatyöläiselle ja niska-hartiaongelmista kärsivälle, kiinteyttää käsivarsia ja nostaa kävelyyn verrattuna energiankulutusta jopa 30%?

Olisko sulla jotain mielipidettä näihin?

kesäkuu5 (1 of 1)Kiitos Janinalle asukuvista 🙂

fityoutoo

11 vastausta artikkeliin “Pari kysymystä olis teille…”

 1. No me ostettiin viime kesänä 15 LAATIKKOA mansikoita siis niitä 5kg lootia ja kerättiin itse muut marjat mustikoita noin 100kg plus vaapukoita ja lakat ja marjat loppui aika päiviä sitten kesken. Meitä on kuusi henkeä syömässä. Että silleen 🙂 -mari-

  • Huh huh… Aikamoine määrä :D. Meillä tosin tilanpuute – tai siis pakastimen koko määrittelee aika paljon. uusi pakastin odotelee uutta asuntoa, joten toivotaan, et saadaan se pian käyttöön ja mä pääsen poimiin mustikoita hullun lailla!

 2. Moikka! Me oltiin nyt toukokuussa kaksi viikkoa Kanadassa, juurikin tuolla Banffin ja Jasperin puistoissa! Todella hienoja paikkoja molemmat ja sää suosi meitä koko reissun ajan!

  Banff on pienempi ja suositumpi, mutta Jasper oli meidän suosikki. Lennot oli Edmontoniin, siellä otettiin auto ja ajettiin Edmonton-Jasper-Banff-Calgary-Edmonton. Saa kysellä lisää, yritän parhaani mukaan vastailla! 🙂

  • Pakko tähän kommentoida, että tekstistä minäkin sain sen kuvan, että poltat. ”Auttaakohan röökin hinnan nostaminen tupaikoinnin vähentämiseen? Itselleni on tosin ihan sama, vaikka aski maksaisi kympin!” -> ihan sama mitä aski maksaa poltat silti 😀 (siis näin tämän ymmärsi tuohon muotoon kirjoitettuna, vaikka tarkoitit varmasti että ihan sama mitä aski maksaa koska et polta :))

 3. Meidän mamma osti 100kg mansikoita ja toiset sata kiloa, ja ylikin, oli sitten yhdistelmä herukoita, puolukoita, mustikoita ym ja kyllä kaikki alkaa olla jo syöty, minä oon vetänyt ahkerana tyttärenä tuosta määrästä puolet ja veli ehkä 20% 😀 Mulla meni joka päivää vähintään 200g marjoja. Toiset ostaa käytetyn auton ja toiset marjoja 🙂

  • 100kg kuulostaa kyllä aika jäätävältä määrältä…. Mutta kyllä meilläkin marjaa menee joka päivä ja menis ehkä vielä enemmänkin jos tulis joka kevät ”kiire” syödä varastot tyhkiksi. Tänä keväänä piti vähän päinvastoin säästellä…

 4. Intouduin itse laskemaan tuota ensi kesään tarvittavan mansikan määrää ja meinasin lentää perseelleni. 560kg??!?! …Kunnes huomasin jonkun näppärän pilkkuvirheen ja sain uudelleenlaskennassa tulokseksi 60kg. Mutta jäätävä määrä tuokin, millä sen mahduttaa pakastimeen…?

  Ja lisäkysymys, miksi melkein joka kerta unohtaa ottaa uuden marjapussin sulamaan kun käyttää viimeisen jääkaapista?

 5. Laskin just, että semmoinen 80 kg mansikoita riittäis, jos söis salassa eikä antais kellekkään muulle 🙂 Plus sit vielä muut marjat päälle… Meille onneksi valmistuu tämän vuoden aikana varasto, johon saan kaksi täysikokoista pakastinta (sisällä olevan lisäksi), joten ensi kesänä saan ehkä pakastettua tarpeeksi 🙂

  Ja hei Katri, en ole saanut aikaisemmin kommentoitua – IHAN VALTAVASTI ONNEA TUOSTA MASUSTA <3

  Ihanaa kesän jatkoa!

  t: Emma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta