Peppuyliannostus, kiitos Fitness Expon!

Fitness Expo, tuo bodymaailman jumalanpalvelus on taas täällä!

Ensimmäinen päivä olis purkissa. Ajattelin ensin, etten jaksa tänään postata, mutta kun oon postannut aina heti niin teen sen nytkin 🙂 . Valitettavasti mulla ei oo teille yhtikäs mitään kisamatskua, koska olin töissä messuilla Foamroller.fi osastolla!
Siinä messujen hulinaa kastsellessa ei voinut kyllä välttyä oikein kunnon pakaraähkyltä! Sitä kannikkaa oli nimittäin IHAN koko ajan silmien alla ja näissä karkeloissa niitä kannikoita ei koiteta peitellä!!! EHEI, se työnnetään justiinsa niin taakse ja pystyyn kun suinkin ja ylläri Freddyn peppuhousut oli aika kova sana! Mä nauroin mun työparille Eevalle, että ei oo kyllä toista tilaisuutta, jossa olis näin hyväksyttyä pitää treenihousujen kanssa korkkareita 😀 . Kävin mä hiukan kuolaamassa eri vaatepuljuja, mutta toistaiseksi ei tarttunut mitään mukaan.
Ootteko muuten huomanneet saman kuin mä, eli kun jostain vaatteesta tulee todella IN, niin tulee vähän fiilis, että kehtaako tätä nyt ostaa enää ollenkaan…? Esim näin on käynyt mun mielestä Six Deucen jumppatrikoille! Niitä saattaa olla salilla se 10kpl samaan aikaan pyörimässä…

Mä ja meidän osaston ihana Eeva! Tulkkausta siis myös Turun murteesta saatavilla...
Mä ja meidän osaston ihana Eeva! Tulkkausta siis myös Turun murteesta saatavilla…

Tultiin messualueelle jo kasin jälkeen. Heti oli aulassa ruskeita pieniä ihmisiä vastassa!
Ehdin aamupäivällä kierrellä ständeillä ennen ihmismassan tuloa ja mielestäni messuilla oli hyvä kokonaisuus tänä vuonna kasassa. Oli vähän kaikille kaikkea, mutta kai se porukka etupäässä tulee hakemaan sieltä messuilta niitä protskupöniköitä ja tapaamaan bodyjulkkiksia! Itsekkin törmäsin moniin tuttuihin messuilla ja vaihdettiin kuulumisia. Messuilla oli tänä vuonna myös ulkomaan julkimoita, joista itse bongasin valitettavasti vain Nicole Wilkinsin ohimennen. Harmittaa, etten päässyt katsomaan Nordic Pro -kisaa, mutta tuskinpa olisin ostanut lippua vaikken olisi ollut töissä.
Huominen body- ja bikinifitnesskisa kyllä vähän jäi harmittamaan, mutta huomennakin pönötän iloisesti koko päivän meidän ständillä!

Jaani vei kultaa Men's Physiquen +178cm sarjassa!
Jaani vei kultaa Men’s Physiquen +178cm sarjassa!

Kiitos kaikille jotka tulitte juttelemaan ja piristämään mun päivää! ihana myös tavata lukijoita ja aina se on jotenkin hassu fiilis, kun joku pysäyttää ja sanoo että lukee mun blogia. Jaa mun?? No mitä lukemista siinä nyt on…. 😀
Heti aamulla rupateltiin Eveliina Tilstegrenin kanssa ja hän oli superpirteä kuten aina! Eevsku oli itseasissa sekä North Forcen, että Spartan Gearin ständeillä töissä ja oli valmiina riisumaan!

"Mulla on tuplatyövaatteet päällä!"
”Mulla on tuplatyövaatteet päällä!”
IMG_2764
Janika Fastin pisteellä!

Fitfashion bloggareitakin oli Expossa paikalla! Fastin ständillä napattiin kuva Janinan kanssa, joka kirjoittaa Fit times-blogia. Porukalla liikkeellä olivat puolestaan Tyttö sinä olet vahva -blogin Minna ja Riina Saastamoinen, joka kilpailee edelleen bikinissä (tosin ei näissä kisoissa) ja kirjoittaa blogia nykyään myös Fitfashionilla! Primebodyn Umppu oli yllättäen pensselit ojossa kisapaikalla heti aamusta! Hänellä on aina aikamoinen homma tuunata kilpailijoiden naamat ja tukat. Ei käy kateeks! Umpun mies Juuso tuli hienosti viidenneksi Men’s Physiquessa, eli se on se sama sarja missä Musta Barbaari on laval eka laval vika. Tänään Herra Barbaari oli tosin toinen.
Kaikki vois sit muuten ottaa mallia Maijun Treeniblogin Maijusta ja tulla lunastamaan multa maailman hienoimman lihashuoltokeksinnön, eli putkirullan!!!

Melkein messujen loputtua tapasin myös maailman suloisimman Jessica Silfvernagelin, joka oli oikeesti aivan mielettömässä kunnossa (ainakin vaatteet päällä! 😉 ). Jessicalla on huomenna kisat ja jännitän hänen puolestaan kyllä ihan hulluna… Hän on tehnyt aika pitkän ja kivisen matkan tähän päivään ja toivon kyllä J:lle kaikesta sydämestäni hyvää sijoitusta! Onneksi hänellä on puolellaan ensinnäkin upea naama sekä lavakarisma! Tsemppiä Jessica!!! You rock!!!

IMG_2780

Olitteko tänään jo messuilemassa ja mitäs tykkäsitte tarjonnasta?? Tuliko peppuyliannostus?? 

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Peppuyliannostus, kiitos Fitness Expon!”

  1. Pakko kommentoida ekaa kertaa et vitsit sulla on kiva blogi ja mielenkiintonen tapa kirjottaa. Ehkä nyt innostuin edellisestä asiakaspalvelu-postauksesta palautteen antoon 😀 Havahduin vaan, et sun blogi on jotenkin salakavalasti kiipiny sellaseks jonka tykkään lukea ekojen joukossa ja tykkään postauksista vaikka aihe ei itteä niin lähellä oliskaan (kuten esim. tää bodymaailma). Eipä muuta, kiitos ja jatka samaan malliin. Tuntuu että te bloggaajat monesti väheksytte sitä, miten paljon iloa ja piristystä voitte lukijoille tuoda jutuillanne 🙂

    Ps. Molempien blogeja lukeneena – eikö se oo Janina eikä Janika?

    • Moikka Vilja! Kiitos ihanasta kommentista1 Tosi kiva myös, että luet vaikkei aihealue oliskaan just sitä ominta juttua. Siksi koitankin kirjoitella vähän laidasta laitaan tän skenen sisällä! Ja kyllä, nimi oli Janina ja se oli kyllä ihan puhdas typo… Mut nyt korjattu :)!

  2. Niin… Sit täällä ruudun tällä puolella on meitä jotka toivoisi niiiiiin kovaa omaavansa juuri tuollaisen pyllyn josta sulle tuli ähky 🙁 ! Kovasti, kovasti töitä tehdään sen eteen, että se peppu olisi edes pikkiriikkisen sinne päin, kuin mitä messuilla varmasti näkyi… Noh, kunpa se nyt olisi jotakin muuta, kuin polvitaipeita ja maata viistävä nahkalerpake 😀 !

    • Joo no kyllä se mullakin vielä menee enemmän sinne nahkalärpäkkeen puolelle mutta pikkuhiljaa! Kyllä sieltä rutkasti sai inspiraatiota, ei nimittäin hetkeen oo näkyny niin paljon kyykättyjä kankkuja! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta