Playlist : Salilla!

Kuunteletteko te salilla musiikkia? Mulla se on ihan pakollinen varuste. Fiilis ei oo sama ilman musaa!
Mä sain mieleheltä lahjaksi jouluna uuden iPodin, kun koira pureskeli (!!!) mun vanhan. Se olikin palvellut käytössä jo nopealla laskulla viitisen vuotta ja pitää sisällään varmaan 5000 biisiä ja mm. kaikkien suunnittelemieni jumppien soittolistat. iPadissa kappaleen vaihtaminen ei ollut enää mahdollista, joten voitte kuvitella miten kätevä sellainen vekotin on.. Kappaletta sai vaihdettua ainoastaan hakkaamalla sitä next-nappulaa esim patterilla tai kuulakärkikynällä ja olin aina ihan nolona jumpassa jos piti vaihtaa biisiä 😀 … Nyt onkin hirveä ongelma, että miten mä saisin kaikki kappaleet siirrettyä siitä vanhasta koneesta uuteen, koska mä en tajua sitten hölkäsen pöläystä jostain iCloud-palvelusta. Miksi kaikki pitää olla niin perkeleen vaikeeta aina ton tekniikan kanssa eikä mikään voi mennä vaan kliks ja kliks.

Salitreenien aloitus vuoden alusta on vaatinut myös uudistetun soittolistan! Mukana on muutaman vanhempi kappale, mutta mun tyylihän on soittaa biisit niin monta kertaa, että kyllästyn niihin totaalisesti. Mun soittolistoilla ei siis mitkään ikivihreät rokkiklassikot soi! Pidän omaa soittolistaa salille ja lenkille, koska salilla tykkään aggressiivisesta konemusasta ja lenkillä on sitten taas kiva kuunnella vähän iloisempia ralleja, joissa on hyvä ”juokseva” komppi. Oiskai tuolla spotoifyssa kaikenmaailman soittolistoja ja olen kuullut jopa sellaisesta, että saisi valita omaan juoksuvauhtiin sopivan soittolistan, eli se rytmittää juoksua.

Salilla oli tässä yks päivä joku mimmi, jolla oli korvanapit ja se kävi puhelimestaan (joka oli siis sen kassissa) vaihtelemassa kappaleita. Kyllä alkaa oleen liian hienoa tekniikkaa 😀 … Tää fossiili oli tietysti aivan hölmistynyt, että mitä nää tällaset nykyajan hapatukset on, että sitä puhelintako ei tarvi enää työntää trikoiden taskuun?? Varmaan voi joku lukija tässäkin vähän valaista mua. Sanokaa nyt vielä, että toi iPod on jo ihan ”passé” musan kuuntelusta…. 😀 Sillä mä nyt kuitenin meen! Mutta mutta. Kohtapa mä saan KELLON johon voi ladata musiikkia ja se toimii bluetooth-kuulokkeilla! Ei tarvi enää sekoilla nappikuulokkeiden johtojen kanssa.

Ja tässä mun tän hetken TOP 5 salille satunnaisessa järjestyksessä!

1.Ihan loistava biisi sekä ryhmäliikuntatunneilla, että salilla! Menisi varmaan hyvin spinnussakin. Vaihtelevia osuuksia ja ”nostatuksia”, sekä tarpeeksi aggressiivinen biisi kunnon raudan rääkkäykseen!

 

2. Rakastat tai vihaat. Cheekkiä nimittäin. Itse en oo mikään megafani, mutta tässä biisissä on hyvä lataus ja toimii siksi salilla!

3. Odottelin kerran asiakasta erään salin aulassa. Samaan aikaan spinning salista kuului tää biisi ja mun oli pakko saada tää omalle soittolistalle! Hyviä nostatuksia.

4. Uskokaa tai ette, mutta oon diggaillut joskus ihan kympillä Slipknottia! Mutta mun musiikkimaku käsittääkin kaikenlaista Suvi Teräsniskan hennosta kuiskauksesta Slipknotin moottorisahamurhaan 😀 . Ja onhan tässäkin biisissä ihan lauluakin…

5. Skrillex on yksi mun lempparimusantekijöistä, vaikka se monen mielestä onkin lähinnä melusaastessa. Mikään muu musa ei ainakaan mulla toimi niin hyvin salilla, kuin juuri Skrillex. Paljon muitakin hyviä biisejä on, esim RIght in ja Ruffneck, joka on hyvä biisi vipunostoille. Älkää kysykö miksi…

Kertokaas teidän mielestä parhaiten salitreenissä toimiva biisi? Ehkä se päätyy munkin soittolistalle…

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Playlist : Salilla!”

  1. en kuuntele kun omalla salilla soi musiikki ja ihan kelpoa tosin välillä tulee liikaa samoja biisejä. kuulokkeilla en ole koskaan tykännyt, tuntuu että ovat vain tiellä ja muutenkin kun on kuulo ongelmia en halua niitä lisää. Biiseistä muistan ikivanhan 2000luvulta Danzelin Pump it up joka oli Bodypump biisinäkin, toimii hyvin esim punnerrusliikkeissä. Jostain syystä myös Taylor Swiftin Shake it off ja Robinin Boom Kah saa treenini sujumaan.

    • Meillä soi salilla Radio Rock, jossa ei tule ehkä ihan mun tyylistä musaa 🙂 . Pump it up on kyllä ihan legendaarinen biisi, never forget 😀 …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta