poikki.

Tiedättekö sen tunteen.

Tulet kotiin rättipoikkiväsyneenä sekä henkisesti ja fyysisesti. Kello on jo sen verran, että kohta pitäisi olla sängyssä, mutta vatsa huutaa ruokaa ja suihkussakin olisi mukava käydä parisuhteen takia (ei sillä että jaksaisit edes puhua sen toiselle osapuolelle).
Vedät keittiön kaapista ensimmäisen käteen osuvan elintarvikkeen ulos, syöt sen (kylmänä), juot maitoa suoraan purkista ja kaikki tämä tapahtuu seisaallaan ilman lautasta, koska et jaksa ottaa sitä kaapista.
Suihkussa istut lattialla ja annat kuuman vedän valua pitkin selkää. Nälästä johtuva vitutus alkaa pikkuhiljaa laantua verensokerin kohistessa ylöspäin ja mietit, puhdistuisiko tukka ilman shampoopesua. 
Kun lopulta painat pään tyynyyn, kestää noin 30 sekuntia ja olet unen syvimmässä vaiheessa. 

kuva (6)
Kasviksia on silti mennyt tällä viikolla todella paljon. Varmaan lähemmäs kilo joka päivä!

Tämä on suora lainaus tämän viikon torstai-illasta, kun olin kotona viittä vaille kymmenen. Mulla oli aika hullu viikko kaikenkaikkiaan, koska PT asiakkaiden lisäksi vedin 8 jumppaa. Päivät toki olen ollut pojan kanssa, joka on aivan täysipäiväistä (ei tosin ehkä täysipäistä) hommaa! Jos joku väittää, että vuoden ikäisen kanssa voi helposti istua sohvalla kahvikupponen kädessä ja katsella unelmien hääpukua/sisustusta/taloa/koiraa/aviomiestä telkkarista samalla kun lapsi tyytyväisenä leikkii lattialla siistiä ja hijaista leikkiä, niin tervetuloa meille! 😀 EI ONNISTU!
Ainakin tämä tapaus vaatii jatkuvasti uusia virikkeitä ja tietää myös tasan tarkkaan mitä EI saa tehdä… EI saa kiusata koiraa. EI saa repiä kukkaa. EI saa purra äitiä. EI saa näppäillä kaukosäädintä niin sekaisin, että äidillä menee ikuisuus asetusten palauttamiseen.
Tämän takia blogikin on jäänyt tällä viikolla niin vähälle huomiolle, koska jostain päästä on välillä pakko karsia hommia.

uusiväri
Luojan kiitos sain mun hirveen juurikasvun piiloon Dandyssä! Ei se Reija tehnyt mulle permistä vaikka mä pyysin, väitti että lähtee tukka päästä :)…Mä oon kyllästyny tähän piikkisuoraan tukkaan niin paljon, että haen kohta tarjoustalosta sen kotipermispaketin ja pyydän pankkineidin rullaamaan :D!

Ensi viikko on kuitenkin paljon iisimpi ja oli tälläkin viikolla paljon hyviä hetkiä. Nautin kuitenkin jumppien vetämisestä (no, väsyneenä tosin ei aina niin hyvin irtoa) ja mun asiakkaat on upeita persoonia! Käymme yhdessä treenaamassa Malmin Eastbodyllä*, joka on nykyään uusi yhteistyösalini niinkuin ehkä olettekin sivupalkista saattaneet huomata! Tämän kuun loppuun mennessä treenaan vielä itse Erällä, mutta sitten sanon hyvästit Identtisille kaksosille, tatuoidulle miehelle, oudole hiippailijalle, kiharapilvelle, tosibodarille ja kaikille muille Erän vakioasiakkaille. Ne jotka on lukeneet tätä blogia alusta asti tietävät, että mulla on outo tapa antaa kaikille vakkariasiakkaille lempinimet…
Vaikka tämä viikko on ollut raskas, on siihen on mahtunut myös tosi hauskojakin juttuja! Keskiviikkona olin mm. Arla Ingmannin rahka”tastingissä” Ravintolla Sunnissa eli arvostelemassa uusia tuotteita ja kertomassa omia ideoitani niihin liittyen! Nää on aina sellaisia mukavia ja hieman erilaisia arkea piristäviä tilaisuuksia!

IMG_8273
Arla Ingmannilta mua tenttasi Tytti-Lotta ja 358-nimisestä firmasta Olli! Ollin Hemmo-nimisellä ranskan bulldogilla on muuten Instassa (hemmothefrenchie) 6972 seuraajaa!!! 😀

IMG_8265
Oli ihana tulla aamuspinningistä suoraan valmiille aamupalalle!

IMG_8267
Uusi mansikanmakuinen rahka. Ei lisäaineita.

IMG_8268

Tällä viikolla syömisen muistaminen ja ehtiminen on ollut vähän haastellista. Paino on pudonnut joka viikko, vaikka tarkoitukseni ei ole todellakaan laihduttaa! Ilmeisesti kulutukseni vaan vaatisi aikamoisten hevosannosten syömistä, mutta varsinkin päivisin lapsen kanssa ollessa aika vaan menee…johonkin. Sitten onkin ollut lähtö jumppaan ja olen hätäpäissäni riipinyt jääkaapista tyyliin höyrytettyä parsakaalia ja grillattua kanaa äkkiä suuhuni ja napannut mukaan protskujuoman. Nykyään olenkin pelastanut monta ”apua olen ollut jo kuusi tuntia syömättä”-tilannetta hakemalla ärrältä tai kaupasta jonkun valmiin prodejuoman. Se hyvä puoli tässä kuluttamisessa tietysti on, että herkutellakkin voi ihan hyvällä omallatunnolla! Tänään valmistuukin Mästö Tsef keittiössä levyllinen pitsaa iltapuhteiksi! Harmi että menin lupautumaan tammikuun karkkilakkoon. 

IMG_1126

 

PS! Turkulaiset ja kaikki Turkuun uskaltautuvat huomio! 😀
Helsinki Workout saa jatkoa tänä vuonna ja homma laajenee! Ja ekana järjestetään 1.3 Turku Workout*, jonne liput voi voittaa täältä! Arvonta tullaan järjestämään helmikuun puolen välin paikkeilla, joten kannattaa olla silmä kovana… Allekirjoittanutkin aikoo uskaltautua paikan päälle, ei se kerta vuodessa Turussa vierailu vielä voi niin paljon vaikuttaa ihmiseen :D!

 

 

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “poikki.”

 1. Voi miten solmussa sinun asiat ja stressaantunut olet. Harmi sinäänsä. Olen lukenut pitkään blogiasi ja saanut tarmoa treeneihini. Nyt tuntuu että imet muiltakin voimat :/
  Toivottavasti jaksat keskittyä työhösi ja asiakkaisiin, jotta he eivät kärsi ”poissaolevasta” olotilastasi 🙁 Hieman kuulostaa, että poet pahaa oloasi joka paikassa eli ole varovainen, että tsemppaat muiden läsnäollessa.

  Voimia ja iloa elämääsi!

  • No, en nyt sanoisi että ihan ”solmussa”. Pari vähän liian työntäyteistä viikkoa paremminkin. Kuten sanoin, niin ensi viikolla on jo paljon rennompi viikko! En mä mitenkään koe työssäni olevani ”poissaoleva”, eli taisit ymmärtää tekstini hieman väärin.

  • Niin ja vielä sen verran täytyy kommentoida, että eiköhän meillä kaikilla ole elämässä niitä vähän stressaavampiakin viikkoja. Mä olen aina aika avoimesti kertonut miten mulla menee, enkä koe mitään tarvetta ”kaunistella” totuutta.

  • No et voi olla tunnistamatta niitä…Ovat nimittäin ihan saman näköiset (n.viiskymppiset äijät!)
   Hei olitko eilen salilla? Epäilin tunnistavani sut :)!

  • Joo olin 🙂 joo nyt mä tajusin ketkä ne on, en muistanut kun en oo nähnyt vähään aikaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta