Porkkanakakkua roskiksessa

Mulla NIIN tuli tää legendaarinen Sinkkaripätkä mieleen toissapäivänä :D!! Muistatteko tän??

Tehtiin tällä viikolla anopin kanssa omenahilloa, joka oli mahdutettava pakkaseen. Hirvee syynäys siis käyntiin, mitä voisi sulattaa syötäväksi ja mitä heittää vaikka roskikseen. Meillä on pieni pakastin (siis oikeastaan kyseessä on ihan perus jääkaappi-pakastinyhdistelmä) ja ilman anoppilan arkkupakastinta mun olis ihan turha keräillä mitään marjoja tai vääntää hilloja, koska ne ei meidän omaan pakkaseen kuitenkaan mahtuisi! Kun muutetaan isompaan asuntoon, ostan takuulla sinne arkkupakastimen, koska oon jo ilmeisesti sen verran aikuinen, että haluan poimia marjoja talven varalle :D.

IMG_0004

Mutta siis palataan tähän pakkasen tyhjennysasiaan. Siellä olikin sitten yks aika iso rasia. Ja siinä rasiassa oli pankkineidin tekemää porkkanakakkua, joka oli jäänyt Benin ristiäisistä! Mä en oo uskaltanut ottaa sitä rasiaa aikaisemmin sieltä pakkasesta esille, koska olen jo nähnyt sieluni silmin, kuinka mä ahdan itseeni koko sen rasiallisen (ison rasiallisen!) sitä kakkua. Paljon kakkua!!
No mä sitten päätin kuitenkin, että sulatan sen ja maistan sitä vähän ”mielenkiinnosta”. Jotenkin oletin, että se on ollut niin kauan jo pakkasessa, että maku on varmaan jo huono.
No ei ollut.
Se hiton porkkanakakku maistu edelleenkin kuin se olis paistettu eilen eli taivaalliselle!! Menin paniikkiin ja sulloin sen lopun piirakan äkkiä roskikseen, ennen kuin mä ehdin aloittaa järkyttävät porkkanakakkufiestat meidän keittiössä ja ennenkuin mun vatsani turpoaa nelinkertaiseksi!
Voitte siis nähdä nyt yhteyden ton Sinkkaripätkän ja tän tarinan välillä, vaikkei tässä oikeastaan mitään järkeä tässä mun jutussa edes ollut :D. Paitsi että mä en enää syönyt sitä kakkua roskiksesta.
Anteeksi Pilvi, mä heitin sun tekemää porkkanakakkua roskikseen.

IMG_0006

Jos mä nyt jatkan jollain vähän oleellisemmalla aiheella, niin mennään vaikka treeneihin ja etenkin perjantain treeniin. Mä inspiroiduin päivällä näkemästäni Suurimman pudottajan jaksosta ja kehittelin MEGAintensiivisen kuntopiiritreenin. Mulla oli aikaa muutenkin vain 45min käytettävänä, joten 10min crossarilla lämpöä ja loppuaika riitti loistavasti.
Homman nimi on tämä: 6 liikettä, 10 toistoa ja 5 kierrosta. Tuli vuosisadan hikoiluennätys! Tarvittavat välineet on penkki (itse käytin penkkipunnerruspaikkaa) ja käsipainot (itsellä 8kg:n) Tässä liikkeet:
1. Penkille nousu + hauiskääntö (hammer) + pystypunnerrus + penkiltä laskeutuminen
2. Punnerrukset jalat penkillä (helpotettu jalat maassa)
3. Dipit kädet penkillä ja kantapäät maassa + jalan nostot vuorotellen(=vatsarutistus)
4. Jalkojen nosto vatsallaan penkillä maaten (alaselkä)
5. Punnerrusasennossa kulmasoutu käsipainoilla vuorotellen (tää oli paha! Yksi toisto on molemmat kädet!)
6. Penkillä istuen vatsalihas ”crunch” vino-vino-suora (=yksi toisto). Kannattaa pitää käsillä kiinni penkin takaa eli rystyset taaksepäin.

Pidin välissä 1min30s taukoa eli sen verran, että jaksoi just ja just uuden kierroksen. Todella hapokas treeni ja sykkeet nousi. Kuormittaa sopivasti koko kroppaa ja eilen olikin sikspäkki hellänä.
Tää viikko on ollut muutenkin todella onnistunut treenien suhteen ja mulla on miltei jokainen lihas arka. Tänään oli luvassa vielä viikon neljäs salitreeni eli takareidet ja pohkeet. Neljä treeniä viikossa on mun tavoite ja usein viiteen salitreeniin ei oikein aika riittäiskään. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, että sain taas näin onnistuneen viikon alle ja myös herkuttelu on ollu minimissä.

 london_calling-400x250

Mä olen muuten aivan innoissani, koska varattiin eilen lennot Lontooseen syyskuun puolivälissä!!! En ole koskaan ollut siellä ja Lontoo on Balin lisäksi ollut mulla aina sellainen ”kaikki on käynyt paitsi mä”-mesta. Vähän jännittää kun olen pari päivää kaksin pikkukundin kanssa kun hurri on tekemässä businesta, mutta mähän pärjään tunnetusti missä vain. Tullut kuitenkin seikkailtua tuolla Aasiassa eräänkin kerran ja mä luulen, että tuolla ne ymmärtää Englantia hiukan paremmin :D. Ja sen lisäksi mä en joudu luultavasti Lontoossa katamaraanin kanssa keskellä myrskyä ja luule kuolevani. Mutta eipä sitä koskaan voi tosin tietää.
Sain jo sen verran hyviä shoppailuvinkkejä, että mä nään jo sen nollan joka kuvaa mun tilin saldoa sen matkan jälkeen. Onneks mulla on tuolla joutavaa tavaraa jota voisin laittaa myyntiin, vaikka tänne blogiinkin! Olis mm. yhdet puman pari kertaa käytetyt tennari, Better Bodiesin treenitoppia ym.

IMG_0051
Ravinteikkaat Ikean lihapullat!

Huomenna alka uusi arvonta Fit you too-blogissa! Se liittyy parin postauksen sarjaan, jossa esittelen käyttämiäni lisäravinteita ja parasta tässä on se, että pari onnekasta voittaa muhkean vitamiinipaketin!!! Mutta huomenna siitä lisää. Nyt katsomaan Marley & minä leffaa!

 

 

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Porkkanakakkua roskiksessa”

    • Ahhahaha :D! Mä katsoin ton varmaan viidesti ja nauroin joka kerta…se on vaan niin hauska!!

  1. ahhaha, nään niin tän tilanteen! Aika hyvä ratkasu ja varmasti porkkanakakun tekijän ymmärtää, miksi oli aivan pakko tehdä sinkkarit 😉 ihih.

    • No mä sain jo synninpäästön huh…On kuulemma joskus itsekin heittäinyt irtokarkkien jämät roskiin :D!

  2. Siun blogi on ihana ja taidat itekin olla ihana ja aito ihminen 🙂 Ehdottomasti minun lemppari näistä blogeista täällä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta