Provinssirokista vähän erilaisempiin bileisiin…

Nonii, viikonloppu, Provinssirock, Seinäjoki ja hilpeät festarivieraat on nyt jätetty taakse! Sunnuntaina, kun osa ihmisistä vasta hieroi tequilasuoloja pois silmistä, starttasi bemsu 12.06 kohti Tamperetta.
Tämä oli jo kolmas kerta rokkailemassa joten ihan vanhalla kaavalla mentiin: Kavereita ja hauskanpitoa. Itsellä oli tosiaan sunnuntaina jo työpäivä, joten lupasin olla lauantaina kuskina ja hyvä niin, koska la iltana vettä tulikin sitten kuin saavista kaatamalla!! Ei tarvi paljon kysellä suostunko enää festareille ilman autokyytiä :). Ja jos joku ehdottaa teltassa yöpymistä niin heitän sitä mun festaritennarilla päähän!
Onhan se kuitenkin taivaan tosi, että harva festeilee mielellään ilman promilleja. Voin kertoa, että jos maailma on erilainen vakioveikkaajan silmin, niin sitä se on myös selväpäisen festarivieraat silmin :D!

Sunnuntaina olikin heti täysi tohinä päällä Mansen päässä, kun päästiin starttaamaan muutaman sadan lapsen kesäleiri! Noin biljoona muistettavaa asiaa, koko ajan joku kysymässä jotakin ja aikataulujen muutoksia. Siinä saa olla pienenä multipersoonana liikenteessä! Onneksi meillä on täällä Varalassa huipputiimi kasassa jälleen kerran ja homma toimii (ainakin melkein koko ajan) kuin junan vessa! Ainoa asia joka harmittaa on se, että olen täällä kiinni 24/7 ja salille ehtiminen ennen klo.21 on sula mahdottomuus… Siinä vaiheessa onkin tämä likka aika valmista kamaa henkisesti ja fyysisesti! Nyt pitäisi vielä odotella keskiyöhön päivystellen, kunnes pääsee nukkumaan.
Tällä leirillä ollaan muuten juteltu paljon lasten kanssa myös ruoka ja uniasioita.
Meillä on täällä lähinnä 8-12 vuotiaita ja varsinkin tytöille toi syöminen näyttää olevan jo usein ”issue”. Täällä on sellainen periaate, että lautasella pitää olla lämpimällä aterialla vähintään viittä väriä. Mun mielestä toi on aika hyvä idea ja lapset muistaa helposti tuollaisen ”säännön”… Itselläni on täällä töissä syödessäni paha tapa syödä liikaa leipää! Okei, tulee liikuttua paljon mutta leipä on mielestäni turhaa syötävää ja lisäksi saan siitä hirveät ilmavaivat!! Miksi siis syön sitä? Niin…hyvä kysymys. Pari palaa riittää päivässä, ruisleipää sitäpaitsi. Lupaan korjata asian :).

Keskiviikkoiltana pääsen jälleen kotiin ja voin postata muutamia kuvia reissuilta! Siinä onkin sitten enää torstai ennen juhannusta ja uutta reissua – tällä kertaa mennään sitten ihan toiselle puolen suomea!
Kello on nyt muutamaa minuuttia vaille keskiyö ja mä tuun nukahtamaan noin minuutissa :). Ensi kerralla enemmän, nyt makeita unia!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta